mihanobios Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δεν είναι σωστός. Αυτό που έγραψες είναι : x= a + 0.35 (στρογγυλοποιημένο στα πρώτα 2 δεκαδικά), κάτι το οποίο δεν ισχύει Στην προηγούμενη σελίδα έχω γράψει τον σωστό. Επίσης, αφού είναι τόσο απλό για εσένα γιατί δεν τον έγραψες; Απλή απορία. Μάλιστα... Δεν ειναι σωστό! Γιατι έκανες λάθος στις πράξεις σε σχέση με αυτο που έγραψα! Δες λιγο προσεκτικα όμως τι εγραψα και μετα πες μου παλι οτι δεν ειναι σωστο. x= a + 0,34 / 0,965 TIP (για να βοηθήσω. ΠΡΩΤΑ κάνεις τις πράξεις με το + και μετα διαιρείς /) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsabasid Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Πριν λιγο μιλησα με την Εθνικη για να δω τι χρεωθηκα για τα 100 ευρω που εστειλα στο balance μου (96,25 πηγαν τελικα) και εκτος απο τα 100 ευρω εγιναν και 3 χρεωσεις των 0,90 ευρω προς το paypal. Λογικα ειναι οι 2 αποτυχημενες και η μια επτιχημενη προσπαθεια που εκανα. Ρωτησα εαν επιστρεφονται και πότε και μου ειπε όταν και εάν τα επιστρέψει το paypal. Δεν εξαρτάται απο την Τραπεζα αλλα απο το paypal. Το είπαμε και παραπάνω. Κάντε τον κόπο να διαβάσετε κάνα 5σέλιδο τουλάχιστον. Η διαδικασία αποδέσμευσης αν αφεθεί στη μοίρα της, δεν την κάνει κάποιος υπάλληλος δηλαδή μετά από επικοινωνία με σας, μπορεί να πάρει και ένα μήνα. Οπότε ρελάξ, θα τα ξαναδείτε τα λεφτά αλλά αργότερα. Μάλιστα... Δεν ειναι σωστό! Γιατι έκανες λάθος στις πράξεις σε σχέση με αυτο που έγραψα! Δες λιγο προσεκτικα όμως τι εγραψα και μετα πες μου παλι οτι δεν ειναι σωστο. x= a + 0,34 / 0,965 TIP (για να βοηθήσω. ΠΡΩΤΑ κάνεις τις πράξεις με το + και μετα διαιρείς /) Μηχανόβιε αυτός μια χαρά στα είπε. Εσύ έκανες λάθος καθώς το σωστό είναι x=(a+0,35)/0.966 Δε χρίζουν tips οι τύποι. Η προτεραιότητα των πράξεων είναι συγκεκριμένη. Οπότε όπως το έχεις γράψει είναι λάθος . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihanobios Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Το είπαμε και παραπάνω. Κάντε τον κόπο να διαβάσετε κάνα 5σέλιδο τουλάχιστον. Η διαδικασία αποδέσμευσης αν αφεθεί στη μοίρα της, δεν την κάνει κάποιος υπάλληλος δηλαδή μετά από επικοινωνία με σας, μπορεί να πάρει και ένα μήνα. Οπότε ρελάξ, θα τα ξαναδείτε τα λεφτά αλλά αργότερα. Μηχανόβιε αυτός μια χαρά στα είπε. Εσύ έκανες λάθος καθώς το σωστό είναι x=(a+0,35)/0.966 Δε χρίζουν tips οι τύποι. Η προτεραιότητα των πράξεων είναι συγκεκριμένη. Οπότε όπως το έχεις γράψει είναι λάθος . σορρυ. εχετε δικιο είχα ξεχασει να βαλω τις παρενθέσεις. Ο ΣΩΣΤΟΣ. Ο τύπος σε τελικό στάδιο. x=(a+0.35)/0.966 a το ποσό που ζητάει ο πωλητής και x είναι το τελικό ποσό που θα καταβάλετε. (μαζί με τα νταβατζιλίκια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seriousam Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δεν ξέρω αν έχει ήδη αναφερθεί κάτι τέτοιο, πάντως εγώ χθες με 0 balance paypal, έστειλα στο paypal ενος φίλου 10euro. Έχω συνδέσει το paypal μου με χρεωστική της Πειραιώς. Τα χρήματα τα έλαβε κανονικά και νομίζω πως τα ξόδεψε σε αγορές steam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Αν κάνεις τη μέθοδο με 1 λογαριασμό και request money, και πας να κάνεις την πληρωμή από χρεωστική (όχι πιστωτική) κάρτα που δεν είναι συνδεδεμένη στο paypal. Έχουν σημειωθεί και αποτυχίες με αυτόν τον τρόπο; Άσε υπάρχει και ενας που ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ!!! Δες το κείμενο και φρίξε.. Περιγραφή: Πωλείται το set οδηγιών για να μεταφέρετε χρήματα από (Ελληνική χρεωστική ή πιστωτική Visa/Mastercard/Diners) στο Paypal balance σας. Είναι γρήγορο και εύκολο, μπορεί να γίνει επίδειξη(καθώς και πληρωμή) μέσω Teamviewer για όσους ενδιαφέρονται. Κόστος 50€. Cheers Μιλάμε για πολύυυυυυυ ξύλο ..... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elendil Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει να φορτώσω το balance στο pp (δεν περνάνε με τίποτα balance οι κάρτες μου) με κάποια προμήθεια φυσικά, ας μου στείλει ένα pm... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios3570 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Συγνώμη αν κουράζω! Και χτες έκανα μια ερώτηση περί της moneysafecard αλλά δεν πήρα απάντηση.Έβαλα στο paypal την moneysafe και χτες έβαλα και τον τετραψήφιο κωδικό.Δεν με αφήνει να κάνω αγορές ακόμα.Κάτι μου έγραφε για 24 ώρες αλλά δεν κατάλαβα.Μήπως γνωρίζει κάποιος αν θα δουλέψει και πότε? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Εμμ μετά σου φταίω εγώ; Αφού στα μαθηματικά οι διαιρέσεις γίνονται πρώτα από τις προσθέσεις σορρυ. εχετε δικιο είχα ξεχασει να βαλω τις παρενθέσεις. Ο ΣΩΣΤΟΣ. Ο τύπος σε τελικό στάδιο. x=(a+0.35)/0.966 a το ποσό που ζητάει ο πωλητής και x είναι το τελικό ποσό που θα καταβάλετε. (μαζί με τα νταβατζιλίκια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μιλάμε για πολύυυυυυυ ξύλο ..... Παντοτε σε μια κοινωνία θα υπαρχουν οι εκμεταλλευτες, τοκογλυφοι όπως θες πες τους... Ειδικά σε μια κοινωνία που στερείται κάτι! Εδω μεσα ουτε η πρωτη ουτε η τελευταία φορά ειναι που γινεται κάτι τετοιο... που να δεις τι γινεται με τις προσφορές, που τις ποσταρουν/-ουμε για να επωφεληθεί η κοινότητα και πανε κάποιοι γνωστοι-αγνωστοι αγοράζουν 5-6 τεμαχια και τα πουλάνε με καπέλο στις αγγελίες... Τι ζητάς... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
111111 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 ενώ τις προηγούμενες φορές το paypal αρνούτανε να δεχτεί τις πιστωτικές κάρτες, σήμερα την πήρε κανονικά (και τις 2 που δοκίμασα). Παρόλα αυτά με τίποτα δεν κατάφερα να αγοράσω από ebay. Όταν πάω να πληρώσω μέσω paypal μου βγάζει το μήνυμα "At this time, we are unable to process your request. Please return to eBay and try another option." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arisgrc1 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Amazon.de αγορα gift card αξιας 50 ευρω...Eurobank mastercard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 ενώ έχω καταφέρει και έχω κάνει 3 φορές αγορά από banggood δεν καταφέρνω με τίποτα να βάλω λεφτά στο paypal balance.. 1)πειραιώς mastercard debit We're sorry, the card issuer declined your purchase using card MasterCard x-3246. Please enter a new credit or debit card to continue payment. 2)Πειραιώς visa The card you entered cannot be used for this payment. Please enter a different credit or debit card number. 3)alphabank visa We're sorry, we couldn't complete your purchase using card Visa x-2006, because it has been denied by the card issuer. Please enter a new credit or debit card to continue payment. 4)eurobank mastercard debit We're sorry, the card issuer declined your purchase using card MasterCard x-3246. Please enter a new credit or debit card to continue payment. 5)postcredit ταχυδρομικο visa The card you entered cannot be used for this payment. Please enter a different credit or debit card number. αποτυχία με όλες αυτές και με διαφορετικό λόγο κάθε φορά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasosfp Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Το είπαμε και παραπάνω. Κάντε τον κόπο να διαβάσετε κάνα 5σέλιδο τουλάχιστον. Η διαδικασία αποδέσμευσης αν αφεθεί στη μοίρα της, δεν την κάνει κάποιος υπάλληλος δηλαδή μετά από επικοινωνία με σας, μπορεί να πάρει και ένα μήνα. Οπότε ρελάξ, θα τα ξαναδείτε τα λεφτά αλλά αργότερα. Εχω διαβασει ολο το θεμα αλλα επειδη υπαρχουν πολλα ασχετα post εχω χασει λιγο το μπουσουλα. Απλως δεν θυμαμαι τον τροπο που βλεπουμε τις χρεωσεις αυτες μεσα στο paypal. Τελικα δεν εχω καταλαβει εαν πρεπει να ενημερωσουμε εμεις το paypal για να επιστραφουν οι χρεώσεις ή οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elendil Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 ενώ έχω καταφέρει και έχω κάνει 3 φορές αγορά από banggood δεν καταφέρνω με τίποτα να βάλω λεφτά στο paypal balance.. 1)πειραιώς mastercard debit We're sorry, the card issuer declined your purchase using card MasterCard x-3246. Please enter a new credit or debit card to continue payment. 2)Πειραιώς visa The card you entered cannot be used for this payment. Please enter a different credit or debit card number. 3)alphabank visa We're sorry, we couldn't complete your purchase using card Visa x-2006, because it has been denied by the card issuer. Please enter a new credit or debit card to continue payment. 4)eurobank mastercard debit We're sorry, the card issuer declined your purchase using card MasterCard x-3246. Please enter a new credit or debit card to continue payment. 5)postcredit ταχυδρομικο visa The card you entered cannot be used for this payment. Please enter a different credit or debit card number. αποτυχία με όλες αυτές και με διαφορετικό λόγο κάθε φορά... Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με μένα, με 3 διαφορετικές κάρτες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodor_ch Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Πουλάω τη πληροφορία για το ποιός πουλάει τις οδηγίες Δεν είμαι πολύ έξυπνος? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα