newsformobiles Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Εδώ λέει ότι το paypal επανήλθε http://www.quantum.gr/qblog/?p=231
ababapanos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Για Aliexpress λογικά μέχρι την παρασκευή μπορεί να πληρώνουμε και μέσω western Union. Ναι αλλα με τι προμήθεια ; Γιατί το Aliexpress Λογαριαςμο σε κινεζική τράπεζα δεν έχει ; Στην τράπεζα Πειραιώς πχ για να μεταφέρω έμβασμα σε χώρα μη ευρωπαϊκή μου ζητάει 22 ευρώ προμήθεια
mihanobios Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Ναι αλλα με τι προμήθεια ; Γιατί το Aliexpress Λογαριαςμο σε κινεζική τράπεζα δεν έχει ; Στην τράπεζα Πειραιώς πχ για να μεταφέρω έμβασμα σε χώρα μη ευρωπαϊκή μου ζητάει 22 ευρώ προμήθεια Πράγματι με wu είναι πολλά δεν συμφέρει...
gtsamour Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Εδώ λέει ότι το paypal επανήλθε http://www.quantum.gr/qblog/?p=231 Εγώ πάντως που μόλις προσπάθησα να πάρω κάτι αξίας 15 ευρώ, έφαγα άκυρο.
mihanobios Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Εδώ λέει ότι το paypal επανήλθε http://www.quantum.gr/qblog/?p=231 Τίποτα δοκίμασα με κάτι που κάνει λιγότερο απο 1 ευρώ και τίποτα!
Mandilarator Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Και η αγορα του φιλου σου εγινε με καρτα alphabank κατευθειαν απο paypal η με balance?Οπως εχω παρατηρησει η alpha ειναι κυριως που εχει θεματακια σημερα Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το Battle.Net χθες το βράδυ με balance 3€. Όταν τα έκανα 50€, προχώρησε κανονικά. Νομίζω διάβασα σε κάποιο forum του WoW πως πρέπει να έχεις κάποιο συγκεκριμένο ποσό και άνω.
stathisfl Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 εγω τωρα πηρα τηλ την πειραιωσ και μου ειπαν πωσ απο σημερα μπορουμε κανονικα να αγοραζουμε αλλα οχι ακομα απο ebay.μονο οπου εχει paypal.
mihanobios Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 εγω τωρα πηρα τηλ την πειραιωσ και μου ειπαν πωσ απο σημερα μπορουμε κανονικα να αγοραζουμε αλλα οχι ακομα απο ebay.μονο οπου εχει paypal. Δεν καταλαβα τι γραφεις... Μπορουμε να αγοραζουμε μεσω paypal απο αλλα site εκτος απο ebay? Περιεργο γιατι το paypal είναι του ebay. 1
tasosthunder Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μολις εκανα αγορα με αλφα μπανκ χρεωστικη american express απο αμαζον ιταλιας μια καρτα γραφικων 370 ευρω
Charlie Buk Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Ξαναπροσπαθησα και μου βγαζει το εξης: "We're sorry, the card issuer declined your purchase using card Visa x-xxxx. Please enter a new credit or debit card to continue payment. Σε ποιά φάση στο βγάζει αυτό;
Andy Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το Battle.Net χθες το βράδυ με balance 3€. Όταν τα έκανα 50€, προχώρησε κανονικά. Νομίζω διάβασα σε κάποιο forum του WoW πως πρέπει να έχεις κάποιο συγκεκριμένο ποσό και άνω. τι εννοεις?δεν καταλαβα..λεφτα στο balance δεν κανουν 3 μερες να μπουν?το προβλημα ποιο ηταν ακριβως?
dchatz Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Request money, 100 €, VISA χρεωστική Πειραιώς, μεταφέρθηκαν επιτυχώς 96,25 στο paypal. Από την άλλη δεν έχουν αφαιρεθεί ακόμα από το υπόλοιπό μου στην Πειραιώς. Χθες προσπαθώντας να να μεταφέρω με έμβασμα στο paypal στη Σλοβακία μια 200 και μια 50 ευρώ, απέτυχαν και τα 2 αλλα μου δέσμευσαν από το υπόλοιπο τα λεφτά και μάλιστα 270 (το λογιστικό είχε 270 ευρώ διαφορά από το διαθέσιμο υπόλοιπο). Τώρα γιατι το έκαναν αυτό .... ποιος ξέρει, θα περιμένω και αυριο θα πάρω τηλέφωνο.
stathisfl Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δεν καταλαβα τι γραφεις... Μπορουμε να αγοραζουμε μεσω paypal απο αλλα site εκτος απο ebay? Περιεργο γιατι το paypal είναι του ebay. ακριβωσ
Silverage Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Σε ποιά φάση στο βγάζει αυτό; Όταν πατάς αγορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα