Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα.Μολις αγορασα απο banggood εναντι του ποσου των 1.59 ευρω αλλα και απο deal extreme εναντι των 3.09 ευρω κατευθειαν απο καρτα.

Δημοσ.

Πριν λιγο πηγα να κανω αγορα απο ebay αξιας 1.5 ευρω και εφαγα ακυρο...alpha bonus.....

Οποιος καταφερνει να κανει αγορα απο paypal να μας λεει και τι καρτα εχει 

Δημοσ.

Πριν λιγο πηγα να κανω αγορα απο ebay αξιας 1.5 ευρω και εφαγα ακυρο...alpha bonus.....

Οποιος καταφερνει να κανει αγορα απο paypal να μας λεει και τι καρτα εχει 

Με όλες τις κάρτες έχουν γίνει και επιτυχημένες και αποτυχημένες συναλλαγές.

Δηλαδή για αγορά π.χ. από computeruniverse με bank transfer μέθοδο πληρωμής δεν θα έχω θέμα λογικά?

Δοκίμασε και πες μας.

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ που θέλω να βγαλω τα χρηματα απο το balance μου και να τα μεταφέρω στη χρεωστική μου μπορώ;
Δημοσ.

Με αυτο που βγαλαν τωρα επιτρεπετε η πληρωμη κανονικα απο την καρτα σε online καταστημα  ή μονο με bank transfer ?

Δημοσ.

Παιδια εκανα για πρωτη φορα Request Money με επιτυχια. Το θεμα ειναι οτι μου εχει κρατησει τα λεφτα σαν pending και μου λεει οτι ετσι θα παραμεινουν για 21 μερες επειδη ειμαι καινουργιος seller και επεισης οτι πρεπει να κανω 10 transactions. Το θεμα εναι οτι εγω δεν ειμαι seller, απλα μια μεταφορα εκανα οπως λετε και εσεις εδω για να κανω μια αγορα.

Οταν παταω πανω στο ποσο μου λεει οτι θα γινει release στις 7 Σεπτέμβρη. 

Ξερει μηπως κανεις τι μπορει να γινει, αν μπορει να γινει κατι??

Ευχαριστω 

αλήθεια, αν κάποιος δεν έχει πουλήσει ποτέ κάτι, έχει κάνει μόνο αγορές, πολλές αγορές, τότε μπορεί να την πατήσει έτσι;

Δημοσ.

Ερωτησουλα. Υπαρχει πιθανοτητα να αποτυγχανει η προσπαθεια μου επειδη το ονομα και τα στοιχεια του paypal λογαριασμου μου και της χρεωστικης alphabank ειναι ιδια, αφου ανηκουν σ εμενα?

Προσπαθω με τον γνωστο τροπο να μου στειλω 100 ευρω μεσω χρεωστικης visa alphabank και το γλυκο χαλαει μολις πατησω confirm payment οπου μου βγαζει μυνημα πως δεν μπορω να πραγματοποιησω αγορες με την καρτα.

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,

μια ερωτηση πως επιλεγουμε απο PayPal ποια μεθοδο πληρωμης θελουμε να χρησιμοποιοησουμε??

Δλδ καρτα ή balance....

Το κάνει το Paypal αυτόματα. Αν έχεις balance παίρνει απο εκεί, αν όχι από την κάρτα. Αν εχεις Balance αλλα δεν είναι αρκετό συμπληρωνει το υπολοιπο με χρεωση στην κάρτα

Δημοσ.

2 επιτυχημενες αποπειρες με χρεωστικη πειραιως απο την καρτα που ειναι συνδεδεμενη με τον λογαριασμο παυπαλ!μολις εκανα κ αγορα! :P

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα. Δεν είδα κάποιον που να καταφερε χωρίς Balance να κάνει πληρωμη τις τελευταίες 3 μέρες. Το ότι πέρασε μια χρεωση 1,5 ευρω δε λέει κάτι για το αν μπορουν να κάνουν συναλλαγες.

Από το Paypal μου είπαν ότι δεν υπάρχει καμια αλλαγη ούτε επισημη ενημερωση. 

Εμένα προσωπικα μόνο χρεωστική ΑΜΕΧ δεχτηκε για επιβεβαιώσει και με χρεωσε 1$ και 1.5€ για κάποιο λόγω απλά περιμένω τον 4 ψηφιο, πιστωτική ομως δεν την δεχεται ουτε για επιβεβαιωσει ακόμα,μόνο μια ύπαρχων που έχω από παλιά και με αυτή δεν γίνεται τίποτα :)

Δημοσ.

Αν ήθελαν να την υλοποιήσουν άμεσα θα το είχαν κάνει...όπως έκαναν και με πλείστα ΦΕΚ τότε που οι στρόφιγγες ήταν ακόμη πιο κλειστές.(με τα 50 ευρα κ.λ.π.)

Πληροφοριακά επικοινώνησα με Πειραιώς και Εθνική στις 12:00 και δήλωναν πλήρη άγνοια για το τελευταίο ΦΕΚ αναφέροντας μόνο αυτό που ίσχυε μέχρι τώρα.Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

Όντως και εγώ που πήρα σε υποκατάστημα για να βγάλω νέο πλαστικό (δεν παλεύεται άλλο η alpha με τα άκυρα :P) δεν είχαν ιδέα οι υπάλληλοι ότι βγήκε νέο ΦΕΚ και τους το έδειχνα εγώ!! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...