Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χρήματα ξεκίνησαν να βάζουν πριν την ανακοίνωση του ΦΕΚ, και όχι άμεσα, μέσω εικονικής πληρωμής απο κάποιο άλλο email στο δικό τους. Δε γνωρίζω ποια διαδικασία ακριβώς ακολουθεις αλλά μάλλον κάτι λάθος κάνεις. Αν διαβάσεις προσεκτικά τις τελευταίες 20-30 σελίδες του νήματος θα βρεις τη σωστή διαδικασία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ευτυχώς που είχα προλάβει δηλαδή να αγοράσω το MacBook Pro που ήθελα πριν τα cc απο τον electronic king , και πλήρωσα 1100 ευρώ όταν εδώ έχει 1800 ευρώ...

Τωρα πλέον αν κάποιος θέλει να αγοράσει κάτι ακριβό άνω των 500 ευρώ δεν μπορεί....

ΥΠΟΘΕΣΗ: έστω ότι θελουμε να αγοράσουμε πχ ενα Mac που έχει 1500 ευρώ ο μόνος τρόπος που μου ερχετε στο μυαλό είναι μονο μέσω PayPal balance...

Θα πρέπει δηλαδή να φορτώνουμε κάθε μήνα 500 ευρώ το balance μας στο PayPal και σε 3 μήνες θα έχει μαζευτεί το ποσό των 1500 ευρώ για την αγορά. Γιατί θεωρητικά απο την στιγμή που τα χρήματα είναι μέσα στο PayPal εκεί δεν ισχύει ο περιορισμός των 500 ευρώ το μήνα.

Ναι αγαπητε, κι εγω ετσι θα το κανω.

Ειχα παρει το mac μου απο electronic king, περυσι, γλυτωνοντας ενα χιλιαρικο(!!!!) σε σχεση αν το αγοραζα απο Ελλαδα!

Και μετα σου λεει ο αλλος, ψωνιζε απο Ελλαδα!

Εγω οταν θα ξαναπαρω mac, θα φροντισω να σηκωνω λιγα λιγα στο balance του paypal, και ενα ωραιο πρωι θα κανω την αγορα μου!

Σαν το paypal κανενας και τιποτε!!!

ακολουθω την διαδικασια που μου λεει το paypal για να μεταφερω χρηματα απο την καρτα που εχω συνδεσει για τισ αγορες κ οταν βαζω το iban για να συνδεσω την καρτα δεν μου το δεχεται.

Θελω να κανω αγορα απο ebay.com αξιας 60€ οταν στο balance εχω 75€ αλλα δεν προχωραει.Μου βγαζει αυτο We are not able to process your payment using your PayPal account at this time. Please return to the merchant's website and try using a different payment method (if available).

Γιατι δεν με αφηνει?

"επιτρέπεται η μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό μέχρι του ποσού των 500 ευρώ μηνιαίως"

Μα το λέει ξεκάθαρα, ως 500 ευρώ χωρίς να αναφέρεται περιορισμός προέλευσης των χρημάτων.

μια χαρά. Πλέον θα μπορούμε να αγοράζουμε τα bitcoin μας σε τιμές αγοράς και χωρίς καπέλο και fee. Kraken.com ftw :D

οχι δεν λεω για κανενα κολπο.παμε απο την αρχη.μετα το φεκ που ανακοινωθηκε διαβασα οτι καποια ατομα καταφεραν να μεταφερουν λεφτα απο την καρτα τους στο balance.προσπαθησα να το κανω κ εγω κ μου ζηταει να κανω link μια καρτα.απο την στιγμη που το εχω κανει αυτο για τις αγορες που εκανα τοσο καιρο γιατι μου ζηταει ξανα να επικυρωσω την ιδια καρτα για να μεταφερω τα χρηματα στο balance?αυτο ρωταω αν εχει συμβει κ σε αλλους.

απο alexpress μολις εφαγα ακυρο με χρεωστικη πειραιως για ενημερωση

Ρίξε μια ματιά εδώ και πες αν ακολουθείς αυτή τη διαδικασία. Σε πολλούς (και σε μένα, με την τρίτη) έπιασε, σε άλλους όχι, αλλά είναι το καλύτερο που έχουμε για να βάλουμε χρήματα στο paypal.

Για aliexpress, μάλλον θα περιμένουμε ακόμη.

Θελω να κανω αγορα απο ebay.com αξιας 60€ οταν στο balance εχω 75€ αλλα δεν προχωραει.Μου βγαζει αυτο We are not able to process your payment using your PayPal account at this time. Please return to the merchant's website and try using a different payment method (if available).

Γιατι δεν με αφηνει?

Η αγορά γίνεται από το balance του paypal; Το έχεις δει αυτό;

Παράλληλα, επιτρέπεται η μερική ή ολική εξόφληση δανείου μέσω όμως νέου δανείου αλλά και το άνοιγμα λογαριασμού για πληρωμή οφειλών σε Εφορία και Ταμεία.

Συγκεκριμένα:

* Επιτρέπεται η εντολή μεταφοράς κεφαλαίων προς το εξωτερικό έως του ποσού των ευρώ πεντακοσίων ανά συναλλασσόμενο φυσικό πρόσωπο ανά μήνα, και μέχρι μηνιαίου ορίου σε ευρώ.

http://www.larissanet.gr/2015/08/18/nea-chalarosi-sta-capital-controls/

Ρίξε μια ματιά εδώ και πες αν ακολουθείς αυτή τη διαδικασία. Σε πολλούς (και σε μένα, με την τρίτη) έπιασε, σε άλλους όχι, αλλά είναι το καλύτερο που έχουμε για να βάλουμε χρήματα στο paypal.

Για aliexpress, μάλλον θα περιμένουμε ακόμη.

Η αγορά γίνεται από το balance του paypal; Το έχεις δει αυτό;

Ναι απο balance γινεται το εχω τσεκαρει σε καθε προσπαθεια

post-353956-0-78203000-1439896619_thumb.png

πριν λίγο το paypal μου χρέωσε την χρεωστική μου της Πειραιώς (VISA) για να την επιβεβαιώσει. θα πρέπει να περιμένω 2-3 μέρες για να εμφανιστεί στον λογαριασμό μου... δοκίμαζα για αρκετές μέρες, χωρίς τύχη, μέχρι τώρα.

με πιστωτική της εθνικής, έχω καταφέρει να αγοράσω από το amazon.it πριν 2-3 βδομάδες και πριν 2-3 μέρες, με την ίδια πιστωτική, είχα στείλει λεφτά μέσω paypal σε άλλο λογαριασμό. αγορές κατευθείαν με την κάρτα δεν τις δέχεται το paypal

Επιτελους μια αχτίδα φωτος !!!  :-D

Ζητησα καινουριο κωδικο για confirm στην καρτα και μου το δεχτηκε !!! Σημερα - αυριο θα παρω τον κωδικο και θα ελπιζω να ξανα λειτουργήσει !!!

VISA ΠΕΙΡΑΙΩΣ Η ΚΑΡΤΑ 

Υ.Γ. Κατά περίεργο λόγο μια αγορα που εκανα στο facebook την δέχτηκε (10€)  και μετα απο 1 λεπτο δεν ξανα δεχότανε !!!

Γεια σας παιδια,

μια ερωτηση πως επιλεγουμε απο PayPal ποια μεθοδο πληρωμης θελουμε να χρησιμοποιοησουμε??

Δλδ καρτα ή balance....

Το κάνει το Paypal αυτόματα. Αν έχεις balance παίρνει απο εκεί, αν όχι από την κάρτα. Αν εχεις Balance αλλα δεν είναι αρκετό συμπληρωνει το υπολοιπο με χρεωση στην κάρτα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...