tsabasid Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Με οσα εχουν γραφτει εδω, η ΕΤΕ debit mastercard ειναι απο τις πιο εγγυημενες καρτες για να γινει η διαδικασια. Οσοι ειπαν οτι δεν προχωρησε, πιθανολογω οτι ισως να μην ειχαν επαρκες υπολοιπο, για τις απαιτουμενες προμηθειες στην τραπεζα. Κακώς πιθανολογείς. Είχα πολύ παραπάνω από τις πιθανές προμήθειες της τράπεζας και πάλι άκυρο έτρωγα.
herkules Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Εχει κανει καποιος αγορα απο ebay πανω απο 30€?
bathory1000 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Παιδιά το ποσο 0.9ευρω σε κάθε αποτυχημένη προσπάθεια θα τα πάρουμε πίσω ? ή το παίζουμε κορώνα γράμμα ?
Στεφανος123 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μολις καταφερα να περασω 30ευρω(ουσιαστικα 28.63 ευρω) στο Balance με MasterCard Debit Εθνικής.Ευχαριστω πολυ ολους κ ειδικοτερα τον akpa και re4male.
tarantules Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 H Μaestro ΕθνοCash Plus παίζει; Έχει δοκιμάσει κανείς;
gRim Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δοκίμασα με visa electron από Alphabank και μου βγάζει το μήνυμα "We're sorry, we couldn't complete your purchase using card Visa x-3001, because it has been denied by the card issuer. Please enter a new credit or debit card to continue payment." Αξίζει να ξαναδοκιμάσω ή δεν υπάρχει λόγος; Δοκίμασα και maestro εθνικής αλλά μου λέει ότι δεν βάζω σωστά τον αριθμό της κάρτας..
web_assasin Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Eγω παντως παιδες 3-4 μερες δε μπορουσα να πληρωσω με καμια απο τις 2 καρτες και σημερα τα καταφεραν και οι 2. ισως το κανουν λιγο λιγο μεχρι να καλυψουν ολους τους πελατες,δεν ξερω,υποθεσεις κανουμε.
Bubs Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Alpha Mastercard debit έχει καταφέρει κανεις να περάσει η μπα? Γτ ρίχνει απανωτά άκυρα....
web_assasin Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 H Μaestro ΕθνοCash Plus παίζει; Έχει δοκιμάσει κανείς; δεν παιζει φιλε.
norda Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Παιδιά το ποσο 0.9ευρω σε κάθε αποτυχημένη προσπάθεια θα τα πάρουμε πίσω ? ή το παίζουμε κορώνα γράμμα ? Σε παραθετω στο γνωστο black metal ασμα by The True Paola:
gRim Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Έχω κοιτάξει τις τελευταίες 20 σελίδες και δεν διάβασα καμιά επιτυχημένη προσπάθεια με visa enter της Alphabank. Έχει δοκιμάσει κανένας; Παρατήρησα ότι δεν υπάρχει και αυτή η μικρή χρέωση που αναφέρεται.. Edit: Τελικά μια χαρά έχω χρεωθεί για τις προσπάθειες 2 ευρώ...προς το παρών.
vaga1um3 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Έχω κοιτάξει τις τελευταίες 20 σελίδες και δεν διάβασα καμιά επιτυχημένη προσπάθεια με visa enter της Alphabank. Έχει δοκιμάσει κανένας; Παρατήρησα ότι δεν υπάρχει και αυτή η μικρή χρέωση που αναφέρεται.. Edit: Τελικά μια χαρά έχω χρεωθεί για τις προσπάθειες 2 ευρώ...προς το παρών. Κανε cancel request κ θα σου επιστραφουν μολις γινει αντιλογισμος από τραπεζα. 1
webm0nst3r Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα παιδιά, εγω θα ηθελα απλα να αναφέρω οτι εκανα 2 αγορές μεσω της American Express χρεωστική καρτα της Alpha Bank οι οποίες περασαν και οι δυο (αγόρασα 2 προϊόντα απο Κίνα) και οι 2 παραγγελίες σταλθηκαν απο τον αποστολέα και η χρέωση περασε κανονικά στην καρτα και μάλιστα με το ποσό σε Γιέν. Δεν ξερω εαν απο αυριο θα με ψάχνει η alpha bank πάντως οι αγορές εγιναν και ορίστε και τα μηνυματα που μου εστειλε η Alpha Bank ΥΓ: Ειμαι 100% σίγουρος οτι το DHGate δεν εχει λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα
fariseos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 ποσοι εχουμε μαθει απεξω τους κωδικους των καρτων μας? 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα