Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβάζοντας το site δεν βλέπω (προφανή) λόγο που να εμποδίζει την αγορά που θέλεις να κάνεις.

Δεν έχω διαβάσει όλα τα προηγούμενα posts σου, αλλά δοκίμασες να αγοράσεις πληρώνοντας με την κάρτα σου, αφού δέχεται και κάρτες;

Εάν το έχεις κάνεις και απέτυχες, μήπως η κάρτα σου είναι από αυτές που παρουσιάζουν προβλήματα;

Περασα στο balance με prepaid Πειραιως... Η συγκεκριμενη είναι και στο PP... Εκτος από την επιλογή της PP, δινει και την επιλογή να πληρωσεις με debit or credit card... καμια τυχη ουτε εκει... Λεει βαλ'τε μια άλλη καρτα...

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εκτός από την prepaid της Πειραιώς, έχεις άλλη κάρτα για να δοκιμάσεις;

Xρεωστικη Πειραιως, αλλα δεν είναι συνδεμενη με το PP

Δημοσ.

παιδια να εισαστε καλα. τα καταφερα και εγω με προπληρωμενη πειραιως και αμεσως μπορεσα και εκανα αγορα απο ebay....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!

Δημοσ.

Σε μένα η Eurobank δεν χρέωσε κάποια έξτρα προμήθεια. Εσείς που είχατε μήπως ήταν έξοδα συνναλάγματος επειδή πιθανώς να στείλατε σε dollars ?

Δημοσ.

Λοιπόν η Πειραιώς χρεωστική τραβάει 1 ευρώ παραπάνω και σε μερικά λεπτά στο επιστρέφει.Μόλις έκανα 100 ευρώ κατάθεση,μου τράβηξε 101 και σε 2-3 λεπτά το 1 μου το επέστρεψε.

Να σε ρωτησω φιλε μου, καθως και οσους τα καταφεραν με χρεωστικη visa πειραιως.

Μεσα στο λογαριασμο σου στη τραπεζα ειχες παραπανω απο 100Ε? Ή τραβηξες ολα οσα ειχες μεσα?

Ρωταω για να δω αν πρεπει να τραβηξω ολο το ποσο που εχω μεσα, ή να αφησω κανα 5Ε υπολοιπο για τυχον εξτρα χρεωσεις απο τη τραπεζα.

• Like 1
Δημοσ.

Και ξέρεις θα τους βγει πιο φθηνα η ζελατινα εαν την παρει απο την Ελλαδα. (απο τα νταβατζιλικια της μεταφορας) 

Αλλά είναι το γαμώτο γιατι δεν μπορω... Ευτυχως μεσα στην συμφορά των τελευταιων μηνων εαν είχαμε γυρισει και δραχμη... ουτε να το σκεφτομαι...  

Πλάκα κάνεις τώρα έτσι?

βρες μου 5 ζελατίνες για το κινητό μου με λιγότερο από 70 λεπτά και θα γίνω συχνός πελάτης.

• Like 4
Δημοσ.

Xρεωστικη Πειραιως, αλλα δεν είναι συνδεμενη με το PP

Δοκίμασες να πληρώσεις με τη χρεωστική απ' ευθείας και όχι μέσω Paypal;

Δημοσ.

Σε μένα η Eurobank δεν χρέωσε κάποια έξτρα προμήθεια. Εσείς που είχατε μήπως ήταν έξοδα συνναλάγματος επειδή πιθανώς να στείλατε σε dollars ?

attachicon.gifcc.jpg

Η μεταφορα (με το request) που εκανα σημερα μολις εμφανιστηκε σαν την δικια σου χωρις να φαινεται προμηθεια.Η αλλη που εκανα προχθες το Σαββατο καθως και η χρεωσεις για τις αποτυχημενες προσπαθειες (και εκεινες μεσα στο Σαββατοκυριακο) αγνοουνται...

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασε να τα αγοράσεις ένα-ένα.

Το πρωι που το δοκιμασα, παλι πρόβλημα! Θα δω και τωρα!

Μεχρι εδώ καλα (πιστευω) (εικονα 2)

Μετα μου πεταει αυτό (εικονα 3)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...