cpttony Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Τωρα παλι μου λεει κατι errors που τα ειχα ξεπερασει Unfortunately, your payment was declined You can select or add another payment method within PayPal and try again If you get this message more than once, please contact PayPal customer support for further assistance
cpttony Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Πως αλλάζω το password στο paypal; μπες στο ΡΡ, στην καρτελα my account πατας στο profile και μετα σε αυτό που ασου ανοιγει στο my personal info και μετα αλλαζει password
iznotak Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 η χρεωστικη ειναι visa η mastercard?? Eurobank Debit Mastercard
Akrida79 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Καλημέρα, μόλις έκανα και εγώ το "σύστημα" με το Request Money στο PayPal με χρεωστική από Παγκρητια Τράπεζα και όλα δούλεψαν σωστά!
teowr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Καλημέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να κανω αγορά απο το aliexpress και να πληρώσω με alipay με την prepaid mastercad της πειραιώς που εχω. Προσπαθώ απο τότε που έκλεισαν αλλά τίποτα. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Κανε μια προσπαθεια με την ιδια καρτα, πληρωσα στο αμαζον τα ξημερωματα.
cpttony Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δεν παει καλα το πραγμα... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΩ + ΤΩΡΑ δεν μου τα αποθηκευει καν στο basket... Ελεος!
captnemo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Πως αλλάζω το password στο paypal; Παιδιά μεγάλη προσοχή!!!!!!! Μου ήρθε mail από το paypal(και κατά "περίεργο" τρόπο πήγε στα spam!) λέγοντας μου(όπως θα διαβάσετε) ότι τις τελευταίες μέρες παρατηρείται ασυνήθιστη κίνηση στο λογαριασμό μου(αυτό αληθεύει και αυτό είναι το "τυράκι") και πρέπει να κάνω μια λήψη(βλέπε στο κάτω μέρος δεξιά)... Πατάω στο λήψη και είχα τσεκαρισμένη την επιλογή "Άνοιγμα με.."και μου ανοίγει η σελίδα του 'paypal" με επιλεγμένο το user μου και κενό το pass για να το συμπληρώσω! Ευτυχώς (1ο) εγώ τα pass δεν τα γράφω με το πληκτρολόγιο(εικονικό η μη) αλλά για λόγους ευκολίας-ασφάλειας τα έχω σε κάποιο έγγραφο αποθηκευμένα και όποιο χρειάζομαι αντιγραφή-επικόλληση! Κάνω λοιπόν επικόλληση και μου ανοίγει η σελίδα του 'paypal" για να βάλω τα λοιπά στοιχεία Ευτυχώς (2ο) και καθοριστικό! πέφτει το μάτι μου πάνω αριστερά στον browser και δεν βλέπω ούτε λουκετάκι ούτε πράσινη ένδειξη που είχα πάντα...έπαθα ταράκουλο Αποσύνδεση,αλλαγή pass..(αν και τίποτα να μην έκανα,από τη στιγμή που το pass έγινε επικόλληση και δεν προχώρησα στα στοιχεία δεν μπορούσε να γίνει κάτι). Αλλά ποτέ δεν ξέρεις,γι'αυτό ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!! 2
vagchrist Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δοκιμασα σημερα με debit καρτα Εθνικης το Request Money απο τα 50 ευρω μπηκαν 47,95 στο balance και εκανα κανονικα αγορα ψιλοπραγματα αξιας περιπου 9 ευρω χωρις προβλημα. Η καρτα ηταν διαφορετικη απο αυτη που εχω στο paypal. Ευχαριστω τους re4male, akpe και ολους οσους "αναφερουν" τις εμπειριες τους σε αυτο το νημα.
cpttony Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δοκιμασα σημερα με debit καρτα Εθνικης το Request Money απο τα 50 ευρω μπηκαν 47,95 στο balance και εκανα κανονικα αγορα ψιλοπραγματα αξιας περιπου 9 ευρω χωρις προβλημα. Η καρτα ηταν διαφορετικη απο αυτη που εχω στο paypal. Ευχαριστω τους re4male, akpe και ολους οσους "αναφερουν" τις εμπειριες τους σε αυτο το νημα. Και εμενα 50 εβαλα με prepaid Πειραιως και μου εβγαλε 47,97.. Το θεμα ειανι οτι εγω δεν μορω να αγορασω τιποτα.... Μηπως φταιει που ειναι η ιδια καρτα του paypal? Τι στο π***ο κανω λαθος?
Akrida79 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Παιδιά μεγάλη προσοχή!!!!!!! Μου ήρθε mail από το paypal(και κατά "περίεργο" τρόπο πήγε στα spam!) λέγοντας μου(όπως θα διαβάσετε) ότι τις τελευταίες μέρες παρατηρείται ασυνήθιστη κίνηση στο λογαριασμό μου(αυτό αληθεύει και αυτό είναι το "τυράκι") και πρέπει να κάνω μια λήψη(βλέπε στο κάτω μέρος δεξιά)... Πατάω στο λήψη και είχα τσεκαρισμένη την επιλογή "Άνοιγμα με.."και μου ανοίγει η σελίδα του 'paypal" με επιλεγμένο το user μου και κενό το pass για να το συμπληρώσω! Ευτυχώς (1ο) εγώ τα pass δεν τα γράφω με το πληκτρολόγιο(εικονικό η μη) αλλά για λόγους ευκολίας-ασφάλειας τα έχω σε κάποιο έγγραφο αποθηκευμένα και όποιο χρειάζομαι αντιγραφή-επικόλληση! Κάνω λοιπόν επικόλληση και μου ανοίγει η σελίδα του 'paypal" για να βάλω τα λοιπά στοιχεία Ευτυχώς (2ο) και καθοριστικό! πέφτει το μάτι μου πάνω αριστερά στον browser και δεν βλέπω ούτε λουκετάκι ούτε πράσινη ένδειξη που είχα πάντα...έπαθα ταράκουλο Αποσύνδεση,αλλαγή pass..(αν και τίποτα να μην έκανα,από τη στιγμή που το pass έγινε επικόλληση και δεν προχώρησα στα στοιχεία δεν μπορούσε να γίνει κάτι). Αλλά ποτέ δεν ξέρεις,γι'αυτό ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Προσοχή και στην λήψη που έκανες... Μάλλον κατέβασες κάποιο keylogger... 1
Bubs Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Παιδιά μεγάλη προσοχή!!!!!!! Μου ήρθε mail από το paypal(και κατά "περίεργο" τρόπο πήγε στα spam!) λέγοντας μου(όπως θα διαβάσετε) ότι τις τελευταίες μέρες παρατηρείται ασυνήθιστη κίνηση στο λογαριασμό μου(αυτό αληθεύει και αυτό είναι το "τυράκι") και πρέπει να κάνω μια λήψη(βλέπε στο κάτω μέρος δεξιά)... Πατάω στο λήψη και είχα τσεκαρισμένη την επιλογή "Άνοιγμα με.."και μου ανοίγει η σελίδα του 'paypal" με επιλεγμένο το user μου και κενό το pass για να το συμπληρώσω! Ευτυχώς (1ο) εγώ τα pass δεν τα γράφω με το πληκτρολόγιο(εικονικό η μη) αλλά για λόγους ευκολίας-ασφάλειας τα έχω σε κάποιο έγγραφο αποθηκευμένα και όποιο χρειάζομαι αντιγραφή-επικόλληση! Κάνω λοιπόν επικόλληση και μου ανοίγει η σελίδα του 'paypal" για να βάλω τα λοιπά στοιχεία Ευτυχώς (2ο) και καθοριστικό! πέφτει το μάτι μου πάνω αριστερά στον browser και δεν βλέπω ούτε λουκετάκι ούτε πράσινη ένδειξη που είχα πάντα...έπαθα ταράκουλο Αποσύνδεση,αλλαγή pass..(αν και τίποτα να μην έκανα,από τη στιγμή που το pass έγινε επικόλληση και δεν προχώρησα στα στοιχεία δεν μπορούσε να γίνει κάτι). Αλλά ποτέ δεν ξέρεις,γι'αυτό ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Bait για να σου φανε το paypal. Ποτε μην κατεβαζετε αρχεια για να κανετε verify και δηθεν τον λογαριασμο, και γενικα να αποφευγετε emails που δεν γραφουν το ονομα σας (δλδ dear tade,)-αμεσος τροπος να αναγνωρισεις οτι ειναι fake!Edit: κανε και ενα scan να εισαι σιγουρος μην τρεχει τπτ 2
phone-parts Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Παιδια μπορεί κάποιος να μου πει πια απο τις καρτες δουλεύει με το request money, debit card visa Πειραιώς, εθνοcash plus maestro εθνική, alfabank visa ας μου απαντησει κάποιος αν ξέρει
captnemo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Προσοχή και στην λήψη που έκανες... Μάλλον κατέβασες κάποιο keylogger... Ευτυχώς δεν έκανα λήψη αλλά "άνοιγμα με" και άνοιξε τη σελίδα ο browser!! Και δεν κάνω ΠΟΤΕ αποθήκευση κωδικού στο paypal.
cpttony Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Στειλε του να σου στειλει ενα paypal request με το ποσό μπας και ξεκολλησει. Αν εχεις paypal balance που επαρκει, δεν επρεπε να κολλησει. Υπαρχει περιπτωση να με κλεψει? ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η Γ*****Η Η ΑΓΟΡΑ. Ολοι εναντιων μου ειναι ( ). To εχω προσπαθησει και με Chrome & Internet Explorer... τιποτα τζιφος... καθε φορα μετα το confirm & pay βγαζει και διαφορετικο error... Τι εβαλα και καθολου τα λεφτα στο PP?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα