paroikos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Καλημέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να κανω αγορά απο το aliexpress και να πληρώσω με alipay με την prepaid mastercad της πειραιώς που εχω. Προσπαθώ απο τότε που έκλεισαν αλλά τίποτα. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
cpttony Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ EDIT: Τωρα μου βγαζει αυτό This payment cannot be completed and your account has not been charged. Please contact your merchant for more Information. (ebay Αγγλιας) ----- Μηπως να μετατρέψω ένα μερος του balance σε Βρεταν. λιρες είμαι ενταξει? Αγοραζω από ebay Αγγλιας... Από το com μου εβγαζε αλλα error τα οποια οφείλονταν στο ότι επρεπε (μαλλον) να το αγορασω από Αγγλια Δηλαδη?
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μηπως να μετατρέψω ένα μερος του balance σε Βρεταν. λιρες είμαι ενταξει? δε νομίζω αυτό να έχει κάποια σχέση
cpttony Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 δε νομίζω αυτό να έχει κάποια σχέση !!!! Τοτε τι κανω? Τα στελνει στο Ελλαντα (Ευρωπη λεει, αρα και εμεις, ετσι? )ο πωλητης. Μηπως φταιει που τα στελνω σε άλλη διευθυνση? Δεν με αφηνει... παταω confirm & pay και τσουπ το error This payment cannot be completed and your account has not been charged. Please contact your merchant for more information. Return to merchant and try a different payment method We are not able to process your payment using your PayPal account at this time. Please return to the merchant's website and try using a different payment method (if available). Eκτος το PP μου βγαζει την επιλογή αυτή Other: Card payment by phone/in-person, αλλα επειδή ψωνιζω πρωτη φορα από το ebay (γενικα) δεν ξερω, συνηθως ελεγα σε ένα φιλαρακι και μου τα αγοραζε. Το balance μου εχει ~48Ε, από το κολπακι που πετυχε μετα από καμια δεκαρια προσπάθειες!
iznotak Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μόλις έβαλα με την πρώτη προσπάθεια 200+ ευρώ στο paypal με χρεωστική Eurobank με τον τρόπο που είπε ο re4male και ανέλυσε ο akpe. Ευχαριστώ και τους 2 και γενικά όλους στο νήμα που βοηθούν
spartak1 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Καλημέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να κανω αγορά απο το aliexpress και να πληρώσω με alipay με την prepaid mastercad της πειραιώς που εχω. Προσπαθώ απο τότε που έκλεισαν αλλά τίποτα. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Δε μπορείς. Λόγω cc δεν ολοκληρωνεται η αγορά
fariseos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 !!!! Τοτε τι κανω? Τα στελνει στο Ελλαντα (Ευρωπη λεει, αρα και εμεις, ετσι? )ο πωλητης. Μηπως φταιει που τα στελνω σε άλλη διευθυνση? Δεν με αφηνει... παταω confirm & pay και τσουπ το error This payment cannot be completed and your account has not been charged. Please contact your merchant for more information. Return to merchant and try a different payment method We are not able to process your payment using your PayPal account at this time. Please return to the merchant's website and try using a different payment method (if available). Eκτος το PP μου βγαζει την επιλογή αυτή Other: Card payment by phone/in-person, αλλα επειδή ψωνιζω πρωτη φορα από το ebay (γενικα) δεν ξερω, συνηθως ελεγα σε ένα φιλαρακι και μου τα αγοραζε. Το balance μου εχει ~48Ε, από το κολπακι που πετυχε μετα από καμια δεκαρια προσπάθειες! επαρκει το μπαλανσ σου ΚΑΙ για τα μεταφορικα? επαρκει το μπαλανσ σου ΚΑΙ για τα μεταφορικα?
cpttony Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 επαρκει το μπαλανσ σου ΚΑΙ για τα μεταφορικα? Δεν εχει μεταφορικα... 3 πραγματα, ιδιο πωλητης χωρις μεταφορικα, όλα στο basket... Αν τα αγοραζα μεμονομενα Δεν δουλεψε
salmador Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μόλις έβαλα με την πρώτη προσπάθεια 200+ ευρώ στο paypal με χρεωστική Eurobank με τον τρόπο που είπε ο re4male και ανέλυσε ο akpe. Ευχαριστώ και τους 2 και γενικά όλους στο νήμα που βοηθούν η χρεωστικη ειναι visa η mastercard??
skar1983 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δεν εχει μεταφορικα... 3 πραγματα, ιδιο πωλητης χωρις μεταφορικα, όλα στο basket... Αν τα αγοραζα μεμονομενα Δεν δουλεψε Στειλε του να σου στειλει ενα paypal request με το ποσό μπας και ξεκολλησει. Αν εχεις paypal balance που επαρκει, δεν επρεπε να κολλησει.
cpttony Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Στειλε του να σου στειλει ενα paypal request με το ποσό μπας και ξεκολλησει. Αν εχεις paypal balance που επαρκει, δεν επρεπε να κολλησει. Ti κανει αυτό? και που το βρισκω? Δν θα δημιουργηθεί κανενα πρόβλημα, ετσι (δανεικος ο λογαρισμαος)
skar1983 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Ti κανει αυτό? και που το βρισκω? Δν θα δημιουργηθεί κανενα πρόβλημα, ετσι (δανεικος ο λογαρισμαος) Στην ουσια να γινει εκτος ebay και να πληρωσεις με paypal που σε καλυπτει νομικα. Το ειχα κανει παλιοτερα σε κατι ακριβο για να μην εχει προμηθεια το ebay και ολα πηγαν ρολοι. Τον αν θα δημιουργηθει προβλημα δεν σου το υπογραφω. Στειλε το πωλητη να σου στειλει στο email σου που ειναι και paypal ενα money request ωστε να τον πληρωσεις.
Tzimmys Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δεν βλεπω να κανεις κατι λαθος Και για οποιον φοβατε το σιγουρο ειναι οτι θα μας τα κλασουν.αν ειναι δυνατον να εχουμε προβλημα με τα ψιλα που στελνουμε στο παυπαλ απο την στιγμη που τα λαμογια αυτα εχουν βγαλει εκατομυρια εξω χωρις να ειναι και δικα τους. Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΞΑΝΑ Μπαινεις paypal Πας request money Βαζεις ενα δευτερο ασχετο mail που εχεις προσβαση Τσεκαρεις επιλογη goods και ποσο που ζητας Πας στο ασχετο mail και βλεπεις εαν ηρθε μυνημα Στο μυνημα δινεις καποιοα στοιχεια που ζηταει ( εαν θελεις βαλε οτι να ναι ) Γραφεις την καρτα που θα γινει η χρεωση ( εμενα εγινε με χρεωστικη εθνικης που δεν την ειχα συνδεδεμενη στο paypal ) Πατας pay και τελος !! Εχουν μπει στο balance του paypal. Μια ερώτηση παιδιά, γιατί μόλις το είδα και είναι αδύνατο να ψάξω τόσες σελίδες.... Πρέπει η κάρτα που θα χρεώσεις, να μην την έχεις δηλωμένη στο paypal?
cpttony Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Στην ουσια να γινει εκτος ebay και να πληρωσεις με paypal που σε καλυπτει νομικα. Το ειχα κανει παλιοτερα σε κατι ακριβο για να μην εχει προμηθεια το ebay και ολα πηγαν ρολοι. Τον αν θα δημιουργηθει προβλημα δεν σου το υπογραφω. Στειλε το πωλητη να σου στειλει στο email σου που ειναι και paypal ενα money request ωστε να τον πληρωσεις. Που βρισκω ακριβως το μαιλ του? Διαβαζω διαφορα.... περι αυτου.. Μηπως φταιει που αλλαξα διευθυνση?
mentoras99 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη.Είναι το πρώτο μου μήνυμα στο forum αλλά θεώρησα ότι μπορώ να βοηθήσω με πληροφορία για κάτι που καίει όλους μας.Από φίλο καλά πληροφορημένο έμαθα ότι η Τράπεζα της Ελλάδος έχει άρει την απαγόρευση για αγορές στο εξωτερικό.Το πρόβλημα είναι το Υπουργείο Οικονομικών που δεν έχει ενημερώσει τη visa,mastercard κλπ για την άρση της απαγόρευσης.Ελπίζω να γίνει άμεσα για το καλό όλων μας. Μακαρι!!!!! Οτι νεοτερο να το πειτε παιδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα