Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολλά μπράβο στα παιδιά που βρήκαν το κολπάκι ώστε να μεταφερθούν χρήματα στο balance του PayPal. Έκανα 2 αγορές που ήθελα.

Μετέφερα 70 € από Eurobank debit και ήρθαν στο balance 67.27€.

Ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσ.

Γινετε να στειλω στο ιδιο mail που εχω στο PP να στειλω λεφτα? Δηλαδη μου λεει " Send money και τα λοιπα, στο -To (Εmail)- αν βαλω το mail του PP θα τα παρει? και μετα επιλεγουμε μια από τις 2 επιλογες....

Δημοσ.

Παιδιά έχω μια απορία. Request money κάνουμε μέσα από το λογαριασμό του PayPal που έχουμε ήδη ή μέσα από αυτό που δημιουργήσαμε με το νέο email; Τα δοκίμασα και τα 2 πάντως και απέτυχε με κάρτες χρεωστικές visa της Πειραιώς και της alpha. Με Master card Εθνικής δουλεύει 100%;

Δημοσ.

Τελικα εστειλα στο μαιλ της γυναικας και εκανα κ εγω την δουλεια μου

Επιτελους paypal balance :)

Πολλα μπραβο στον συμφορουμιτη για το κολπακι του ;) εισαι ωραιοςςςς

Δημοσ.

και γω με τη σειρά μου, επιβαιώνω επιτυχημένη αγορά μεμβρανών για κινητό,απο amazon.co.uk μέσω χρεωστικής πειραιώς.χθες παρέλαβα τις μεμβράνες,με αποστολέα από Γερμανία.

Δημοσ.

Παιδιά έχω μια απορία. Request money κάνουμε μέσα από το λογαριασμό του PayPal που έχουμε ήδη ή μέσα από αυτό που δημιουργήσαμε με το νέο email; Τα δοκίμασα και τα 2 πάντως και απέτυχε με κάρτες χρεωστικές visa της Πειραιώς και της alpha. Με Master card Εθνικής δουλεύει 100%;

μεσα απο το δικο σου paypal κανεις, δε χρειαζετε δευτερο paypal, μονο δευτερο email

Δημοσ.

Με Εθνοcash Plus χρεωστικη, τυπου Maestro, με τον τροπο του re4male, περναει ρε παιδια?? 

Ειναι πολλα τα post για ψαχιμο...

Όχι, maestro δεν δούλευε ποτέ.

Δημοσ.

Ξαναδοκιμασα παλι την μεθοδο μου .δουλευει τελεια !!. Φορτωστε μαγκες, ισως ανοιξουν τελειως και αυτην ειναι μια αρχη η θα μας παρουν χαμπαρι και θα το κλεισουν.

• Like 1
Δημοσ.

Μου βγαζει error, μετα με την καρτα... Δεν μπορω να την χρησιμοποιησω... Θελει να βαλω άλλη, τι παιζει?

Συγκεκριμένα,

We're sorry, the card issuer declined your purchase using card MasterCard x-ΧΧΧ. Please enter a new credit or debit card to continue payment.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...