Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δηλαδη πρεπει να επικοινωνησεις με τον πωλητη? κ εφόσον ψήνεται να κάνει κάτι τέτοιο.
mariosgx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Γιατί γίνετε να πληρώσεις με χρεωστική?Σε AliExpress ακόμα δεν μπορώ να κάνω αγορές με AliPay χωρίς.
Spavento Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Πολλά μπράβο στα παιδιά που βρήκαν το κολπάκι ώστε να μεταφερθούν χρήματα στο balance του PayPal. Έκανα 2 αγορές που ήθελα. Μετέφερα 70 € από Eurobank debit και ήρθαν στο balance 67.27€. Ευχαριστώ και πάλι.
cpttony Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Γινετε να στειλω στο ιδιο mail που εχω στο PP να στειλω λεφτα? Δηλαδη μου λεει " Send money και τα λοιπα, στο -To (Εmail)- αν βαλω το mail του PP θα τα παρει? και μετα επιλεγουμε μια από τις 2 επιλογες....
nikosa2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Παιδιά έχω μια απορία. Request money κάνουμε μέσα από το λογαριασμό του PayPal που έχουμε ήδη ή μέσα από αυτό που δημιουργήσαμε με το νέο email; Τα δοκίμασα και τα 2 πάντως και απέτυχε με κάρτες χρεωστικές visa της Πειραιώς και της alpha. Με Master card Εθνικής δουλεύει 100%;
grotenfrod Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Έκανα επιτέλους κανονικά αγορά από amazon σήμερα.
stelios18120 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Τελικα εστειλα στο μαιλ της γυναικας και εκανα κ εγω την δουλεια μου Επιτελους paypal balance Πολλα μπραβο στον συμφορουμιτη για το κολπακι του εισαι ωραιοςςςς
kax54638 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Έκανα επιτέλους κανονικά αγορά από amazon σήμερα. Για πες πληροφορίες...(είδος, τύπος κάρτας)
FKLDS Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 και γω με τη σειρά μου, επιβαιώνω επιτυχημένη αγορά μεμβρανών για κινητό,απο amazon.co.uk μέσω χρεωστικής πειραιώς.χθες παρέλαβα τις μεμβράνες,με αποστολέα από Γερμανία.
salmador Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Με Εθνοcash Plus χρεωστικη, τυπου Maestro, με τον τροπο του re4male, περναει ρε παιδια?? Ειναι πολλα τα post για ψαχιμο...
arma1 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Παιδιά έχω μια απορία. Request money κάνουμε μέσα από το λογαριασμό του PayPal που έχουμε ήδη ή μέσα από αυτό που δημιουργήσαμε με το νέο email; Τα δοκίμασα και τα 2 πάντως και απέτυχε με κάρτες χρεωστικές visa της Πειραιώς και της alpha. Με Master card Εθνικής δουλεύει 100%; μεσα απο το δικο σου paypal κανεις, δε χρειαζετε δευτερο paypal, μονο δευτερο email
Silverage Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Με Εθνοcash Plus χρεωστικη, τυπου Maestro, με τον τροπο του re4male, περναει ρε παιδια?? Ειναι πολλα τα post για ψαχιμο... Όχι, maestro δεν δούλευε ποτέ.
re4male Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Ξαναδοκιμασα παλι την μεθοδο μου .δουλευει τελεια !!. Φορτωστε μαγκες, ισως ανοιξουν τελειως και αυτην ειναι μια αρχη η θα μας παρουν χαμπαρι και θα το κλεισουν. 1
cpttony Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μου βγαζει error, μετα με την καρτα... Δεν μπορω να την χρησιμοποιησω... Θελει να βαλω άλλη, τι παιζει? Συγκεκριμένα, We're sorry, the card issuer declined your purchase using card MasterCard x-ΧΧΧ. Please enter a new credit or debit card to continue payment.
teowr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Με προπληρωμενη mastercard πειραιως ,καταφερε καποιος να κανει δουλεια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα