koliniol Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 καλησπέρα Μολις έκανα transfer (μέσω request money στον εαυτό μου) στο pp μέσω eurobank prepaid. Προηγουμένως μέσω πειραιως debit δεν το είχε δεχτεί. Επίσης την prepaid την φόρτισα μόλις τώρα.
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Επίσης την prepaid την φόρτισα μόλις τώρα. φωτεινό λαμπάκι ξεφορτίστε,επαναφορτίστε σε όσους δεν περνάει,μπορεί να σας κάτσει μετά.Έτσι φλάσαρα τώρα.
samniotis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 εμένα μου έχει δεσμεύσει 12 φορές απο τα 0,90 απο χθές με τις δοκιμές!εννοείται ότι ακύρωσα τα request αλλά τα λεφτά δεν....δεν δοκιμάζω άλλο, να πάν να κουρευτουν!
MINDER Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Να ρωτήσω κάτι για όσους ξέρουν. Αυτή η μέθοδος που περιγράφεται τυπικά είναι ότι βάζεις κάποιον να σου πληρώσει για κάποιο προιόν που του έχεις πουλήσει ή κάποια παροχή υπηρεσιών και μπαίνουν λεφτά στον balance στο paypal. Και η κίνηση καταγράφεται στο τραπεζικό σύστημα. Δεν υπάρχει ο κίνδυνος να σου έρθει η εφορία μετά να ζητάει τον φπα για το προιόν ή την υπηρεσία που υποτίθεται πούλησες και να σε φορολογήσει και σαν ελεύθερο επαγγελματία ;
BertRaccoonGR Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Ίσως δεν άνοιξαν ΟΛΑ ΟΛΑ όπως νόμιζα.. Στο LoL μπόρεσα και έκανα αγορά όπως σας είπα αλλά το Steam δεν τη δέχτηκε την κάρτα (your credit card was not accepted by your credit card company).. Ίσως έπεσα στο όριο, δεν ξέρω. Ίδωμεν...
nikgl Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μόλις έκανα επιτυχώς πληρωμή στο λογαριασμό μου στο paypal με τη μέθοδο του φίλου re4male. Πιστωτική Εθνικής. Στα 100 ευρώ μου κράτησε 3,75
Bubs Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Έφαγα τελικά άκυρο από alpha debit mastercard, η τραπεζα βεβαια μου έφαγε 92 λεπτά!
XrAkAs Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 ρε παιδια εγω περασα με τον τροπο που λετε στην paypal λεφτα μου τα διχνει στο balance αλλα και παλι δν μπορω να αγορασω μου λεει αυτο καθε φορα Return to merchant and try a different payment method We are not able to process your payment using your PayPal account at this time. Please return to the merchant's website and try using a different payment method (if available).
cpttony Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 ρε παιδια εγω περασα με τον τροπο που λετε στην paypal λεφτα μου τα διχνει στο balance αλλα και παλι δν μπορω να αγορασω μου λεει αυτο καθε φορα Return to merchant and try a different payment method We are not able to process your payment using your PayPal account at this time. Please return to the merchant's website and try using a different payment method (if available). Το ιδιο μου λεει... Τι παιζει?
herkules Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δεν μπορω να περασω χρηματα στο balance εχοντας χρησιμοποιησει και prepaid Πειραιως(την οποια εχω συνδεδεμενη στο Paypal) και debit mastercard της Eurobank και αρχιζω να σκεφτομαι μηπως κανω λαθος οταν δινω τα στοιχεια της καρτας.Τα στοιχεια τα δινω στα αγγλικα η στα ελληνικα?Σε οσες προσπαθειες εχω κανει παιρνω αυτο το μηνυμα: We're sorry, the card issuer declined your purchase using card MasterCard x-XXXX. Please enter a new credit or debit card to continue payment
giorgionats Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Επιτυχής αγορά με χρεωστική Πειραιώς VISA απο greenmangaming. Δοκίμαζα τις προηγούμενες ημέρες με πιστωτική Alpha Mastercard και δεν δέχοταν πληρωμή
billgr13 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 ρε παιδια εγω περασα με τον τροπο που λετε στην paypal λεφτα μου τα διχνει στο balance αλλα και παλι δν μπορω να αγορασω μου λεει αυτο καθε φορα Return to merchant and try a different payment method We are not able to process your payment using your PayPal account at this time. Please return to the merchant's website and try using a different payment method (if available). Αν εχει ολοκληρο το ποσο στο pp πρεπει να την κανει την αγορα.Αυτο το μηνυμα εμενα μου το βγαζει οταν προσπαθω να τραβηξω κανονικα απ'την καρτα
neof1z Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Με Visa Πειραιώς αγόρασα προχθές από instant-gaming το Mortal Kombat X Premium Edition 16,54 ευρώ. Μέτα δοκίμασα να πάρω κι ένα DLC και τέρμα, Καπούτ!!!!!!!! Μέχρι και αυτή την στιγμή!!!!!!!
cpttony Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Αν εχει ολοκληρο το ποσο στο pp πρεπει να την κανει την αγορα.Αυτο το μηνυμα εμενα μου το βγαζει οταν προσπαθω να τραβηξω κανονικα απ'την καρτα Και τι κανω?
billgr13 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Και τι κανω? Εχεις ολο το ποσο στο paypal? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα