dalamaidis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Ρε παιδια γιατι ασχολειστε με το paypal και χρεωνεστε τζαμπα νταβατζιλικι fees? Καντε συναλλαγες απευθειας με την χρεωστικη σας. Μια χαρα ασφαλεια παρεχει. Κανεις μια αμφισβητηση συναλλαγης αν κατι στραβωσει και λυνετε το θεμα
siegfried_gr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Συγνώμη για να το εμπεδώσω: αν αποτύχει η μεταφορά στο balance, ποιό fee δείχνει ακόμα να κρατιέται στο λογαριασμό σου; Αυτό της τράπεζας ή αυτό του paypal; Έχω μπλεχτεί με τα fees. Αν θέλω να στείλω 100 ευρώ στο paypal, πόσα θα μου έρθουν τελικά; Εμένα με μεταφορά 55 ευρώ μπήκαν τελικά στο balance 52,78 Ρε παιδια γιατι ασχολειστε με το paypal και χρεωνεστε τζαμπα νταβατζιλικι fees? Καντε συναλλαγες απευθειας με την χρεωστικη σας. Μια χαρα ασφαλεια παρεχει. Κανεις μια αμφισβητηση συναλλαγης αν κατι στραβωσει και λυνετε το θεμα Γιατί μερικά site δέχονται μόνο paypal, γι΄αυτό! 1
snet Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 με γιουρομπανκ & Πειραιώς δεν... The card you entered cannot be used for this payment. Please enter a different credit or debit card number.
evelyna Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μόλις έκανα αγορά από Banggood με χρεωστική Alpha Bank VISA. Επίσης έβαλα 55ευρώ στο paypal μου με το request σε κάρτα Alpha Bank AmEx (μπήκαν 52,78 ). Κερνάμε το φίλο μας!!!!
Composer Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Ρε παιδια γιατι ασχολειστε με το paypal και χρεωνεστε τζαμπα νταβατζιλικι fees? Καντε συναλλαγες απευθειας με την χρεωστικη σας. Μια χαρα ασφαλεια παρεχει. Κανεις μια αμφισβητηση συναλλαγης αν κατι στραβωσει και λυνετε το θεμα Εγώ χρησιμοποιώ πάντα απευθείας την κάρτα, τώρα. Προφανώς δε λειτουργεί σε όλα τα site, οπότε θέλω να δοκιμάσω και το paypal.
dim_k Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Εμένα με μεταφορά 55 ευρώ μπήκαν τελικά στο balance 52,78 Γιατί μερικά site δέχονται μόνο paypal, γι΄αυτό! Εντάξει δεν έχω πετύχει σοβαρό site που να δέχεται μόνο paypal. Κακό αυτό που πέφτουμε με τα μούτρα.... Κουλ και όλα θα γίνουν. Δίνουμε στις @*$&$&τράπεζες τζάμπα μίζες 1
sexotik Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δοκίμασα χτες ανεπιτυχώς προσπάθεια αγοράς ενός ακριβού screen protector, Martin Fields αξίας 35 ευρώ για το κινητό μου. Την πρώτη φορά, μου ήρθε mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας και λίγο αργότερα καινούριο mail ότι η κάρτα μου και η πληρωμή μου απορρίφθηκε. Χρησιμοποίησα Virtual Prepaid εθνικής. Ξαναδοκιμάζω , και είδα πως τα χρήματα τραβήχτηκαν από την κάρτα, δεν μου ήρθε κάποιο καινούριο ακυρωτικό mail αλλά ούτε και κάποιο επιβεβαίωσης της πληρωμής όμως.. Δεν χρησιμοποιώ amazon αλλά μόνο ebay μέχρι τώρα στις αγορές μου και δεν είμαι εξοικειωμένος με αυτό.. Στη σελίδα του amazon μου γράφει: Preparing for Dispatch Delivery estimate: Wednesday, 19 August 2015 Δεν βλέπω πουθενά εικονίδιο paid όπως στο ebay. Τελικά έχει πληρωθεί ή όχι; Κάποιος να μου πει να μην χάνω χρόνο αν είναι να παραγγείλω ξανά;
sekibun Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Έφαγα άκυρο με χρεωστικη Visa απο Πειραιώς. Μας έχουνε $^#$^@$ απο όλες τις μεριές, τώρα και στις internet-ικές μας αγορές... 1
billgr13 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 παιδια αν εχει καποιος υπολοιπο 45$ στο paypal balance του μπορω να του κανω μια καταθεση στην τραπεζα του και στη συνεχεια να μου το στειλει στο δικο μου paypal?Δεν ξερω τι αλλο να κανω
Composer Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Κάποιος να μου πει να μην χάνω χρόνο αν είναι να παραγγείλω ξανά; Στο αμαζον δε μου'ρχεται ποτέ επιβεβαίωση πληρωμής. Μου'ρχεται ότι δέχτηκαν την παραγγελία, και μετά το μήνυμα όταν το στείλουν. Η χρεώση γίνεται τότε. αν δε μπορούν να χρεώσουν την κάρτα, μου'ρχεται μήνυμα ότι υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα.
gbouros Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Φοβερό το κόλπο που μας έδειξε ο re4male. Έκανα request 200€, πλήρωσα με χρεωστική της eurobank και στο paypal balance μπήκαν 192,80€. Μια απορία μόνο. Μήπως τη Δευτέρα που θα πάει να εκτελεστεί η εντολή φάμε άκυρο από την τράπεζα;
spartak1 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Φοβερό το κόλπο που μας έδειξε ο re4male. Έκανα request 200€, πλήρωσα με χρεωστική της eurobank και στο paypal balance μπήκαν 192,80€. Μια απορία μόνο. Μήπως τη Δευτέρα που θα πάει να εκτελεστεί η εντολή φάμε άκυρο από την τράπεζα; Από τη στιγμή που φάνηκαν στο balance θα πει ότι χρεώθηκαν. Εξάλλου κάποιοι εδω έκαναν ήδη αγορές με αυτα!
evelyna Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Φοβερό το κόλπο που μας έδειξε ο re4male. Έκανα request 200€, πλήρωσα με χρεωστική της eurobank και στο paypal balance μπήκαν 192,80€. Μια απορία μόνο. Μήπως τη Δευτέρα που θα πάει να εκτελεστεί η εντολή φάμε άκυρο από την τράπεζα; Όταν έχει γίνει η μεταφορά στο balance, δε νομίζω ότι μπορεί να πέσει άκυρο ετεροχρονισμένα
akpe Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δοκίμασα άλλη μια φορά, με MasterCard Debit Εθνικής, 210 ευρώ, μπήκανε άμεσα.
cpttony Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Ρε παιδια, μπορει να μου πει καποιος αναλυτικα (με βηματα) πως δουλευει το ολο θεμα με το "κολπο"? Ποτε δεν ειχα καρτα.... Μετα τα CC εχω μια χρεωστικη Πειραιως (MasterCard).... Αν χρειαζομαι PayPal, εχω ένα φιλο... Μετα, θα μπορω να αγορασω από το ebay πραγματα αξιας ~40Ε και από το steam... Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα