Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χτές το βράδυ με την ανακάλυψη της "τρύπας" πρόσθεσα 2 φορές χρήματα απο προπληρωμένη visa πειραιώς.

Τώρα πρόσθεσα και άλλα με προπληρωμένη visa eurobank.

Μία λεπτομέρεια: πχ οταν προσπάθησα να προσθέσω στο paypal ΌΛΟ το υπόλοιπο της κάρτας δεν πέρασε. Όταν έβαζα κανα 10€ κάτω απο το υπόλοιπο, πέρναγε κανονικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πάντως η Ελλαδιστάν πατέντα άλλη μια φορά κάνει παγκόσμια διαφορά.Είμαι σίγουρος ότι κάτι θα βρείτε,κάποια τσατσιά θα κάτσει ή θα κάθεται καθώς το παλεύετε

Κοιτα ,εγω βρηκα ενα πραγμα το οποιο αναζητουσα για 1 χρονο τωρα,που βγηκε το 2002,μεγαλης σπανιότητας αξιας 300 ευρω και πια,στο 1/5 της τιμης αυτης και τωρα δε μπορω να το παρω λογω των cc.Φυσικα λοιπον και θα ψαξω για οποιο τρόπο βρω για να τα καταφερω

• Like 1

Με χρεωστικη Visa πειραιως ειχα παντα θεμα στο Booking.com.

Ποτε δεν καταφερα να κλεισω.

Δοκιμασε με αλλη καρτα αν εχεις

Ενταξει, μας εχουν σπασει τα νευρα, ουτε απο steam μπορω να παρω κατι, ουτε ξενοδοχειο να κλεισω ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! Αι σιχτιρ!

Σιγα μην προσπαθησω με αλλη καρτα, δεν ασχολουμαι αλλο με καραγκιοζιηδες, θα παω να τα καταθεσω την Δευτερα με τους τζιτζιοφιγοκους που εχουμε μπλεξει!

καμιά ιδεά για το πως μπορώ να αγοράσω το MGS5 από steam?

Μόλις έμαθα οτι δεν έχει physical release γμτ....

Xωρις παρεξηγηση... Αν δεν βγαλεις ακρη... από τον "θειο".... Και εγω αν δεν μπορεσω να αγορασω από κλειδαδικα αυτό θα κανω μεχρι να αλλαξει η κατασταση... Δεν πληρωνω 70 (Ελλαδα) από την στιγμη που το βρισκω 40..

Κοιτα ,εγω βρηκα ενα πραγμα το οποιο αναζητουσα για 1 χρονο τωρα,που βγηκε το 2002,μεγαλης σπανιότητας αξιας 300 ευρω και πια,στο 1/5 της τιμης αυτης και τωρα δε μπορω να το παρω λογω των cc.Φυσικα λοιπον και θα ψαξω για οποιο τρόπο βρω για να τα καταφερω

Αυτό λέω,ψαχτείτε όσο μπορείτε κλαιν.

η άλλη λύση είναι να βρω κάποιον που να έχει κάρτες paysafe αλλά είναι είναι ρίσκο....

Αλλιώς θα το πάρω για ps4 να τελειώνω.Ο "θείος" δεν είναι λύση για αυτό το παιχνίδι.

Πληρώνω και 100 ευρώ αν χρειαστεί αρκεί να ξέρω ότι θα το έχω τη μέρα που βγαίνει.

Δοκίμασα χτες ανεπιτυχώς προσπάθεια αγοράς ενός ακριβού screen protector, Martin Fields αξίας 35 ευρώ για το κινητό μου. 

Την πρώτη φορά, μου ήρθε mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας και λίγο αργότερα καινούριο mail ότι η κάρτα μου και η πληρωμή μου απορρίφθηκε. Χρησιμοποίησα Virtual Prepaid εθνικής. Ξαναδοκιμάζω , και είδα πως τα χρήματα τραβήχτηκαν από την κάρτα, δεν μου ήρθε κάποιο καινούριο ακυρωτικό mail αλλά ούτε και κάποιο επιβεβαίωσης της πληρωμής όμως..

Δεν χρησιμοποιώ amazon αλλά μόνο ebay μέχρι τώρα στις αγορές μου και δεν είμαι εξοικειωμένος με αυτό..

Στη σελίδα του amazon μου γράφει: 

Preparing for Dispatch

Delivery estimate: Wednesday, 19 August 2015

Δεν βλέπω πουθενά εικονίδιο paid όπως στο ebay.
Τελικά έχει πληρωθεί ή όχι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...