KNSM Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Ξερει κανεις να μου πει γιατι μου απερριψε χρεωστικη (η visa δεν ειναι χρεωστικη?) Πειραιως για κρατηση δωματιου εντος Ελλαδας μεσω booking.com? Τα χρηματα τα εχω μεσα αλλα μου ηρθε email που λεει οτι το ξενοδοχειο δεν καταφερε να επεξεργαστει την πιστωτικη. Τωρα η πιστωτικη που κολλαει? Εγω στις επιλογες, οταν εκανα την κρατηση μεσω booking.com, πατησα εκει που λεει visa, το ιδιο που γραφει και η καρτα επανω. Μου λεει οτι εχω 24 ωρες να δωσω στοιχεια πιστωτικης που ισχυει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Ξερει κανεις να μου πει γιατι μου απερριψε χρεωστικη (η visa δεν ειναι χρεωστικη?) Πειραιως για κρατηση δωματιου εντος Ελλαδας μεσω booking.com? Τα χρηματα τα εχω μεσα αλλα μου ηρθε email που λεει οτι το ξενοδοχειο δεν καταφερε να επεξεργαστει την πιστωτικη. Τωρα η πιστωτικη που κολλαει? Εγω στις επιλογες, οταν εκανα την κρατηση μεσω booking.com, πατησα εκει που λεει visa, το ιδιο που γραφει και η καρτα επανω. Μου λεει οτι εχω 24 ωρες να δωσω στοιχεια πιστωτικης που ισχυει υπαρχει περιπτωση μέσω και της τρύπας που βρεθηκε και πεσανε ολοι με τα τα μουτρα (φαντασου εμενα με ξυπνησε φιλος που διαβασε στο ινσομνια για την τρυπα στις 2 το πρωι!), να εξαντληθηκε εδω και ώρες το οριο της τραπεζας πειραιως για πληρωμες προς εξωτερικο. Και πλεον δεν περνανε ακομα και οι προβλεπομενες βάσει κανονισμου πληρωμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maqqis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Με eurobank όλα ΟΚ. RE4MALE THANKS ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 υπαρχει περιπτωση μέσω και της τρύπας που βρεθηκε και πεσανε ολοι με τα τα μουτρα, να εξαντληθηκε εδω και ώρες το οριο της τραπεζας πειραιως για πληρωμες προς εξωτερικο. Και πλεον δεν περνανε ακομα και οι προβλεπομενες βάσει κανονισμου πληρωμες. Μα δεν πληρωνω στο εξωτερικο, στη Θεσσαλονικη ειναι το ξενοδοχειο. Εκτος αν μεσω booking θεωρειτε εξωτερικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μα δεν πληρωνω στο εξωτερικο, στη Θεσσαλονικη ειναι το ξενοδοχειο. Εκτος αν μεσω booking θεωρειτε εξωτερικο. ισως θεωρείται, δεν εκλεισα ποτε μέσω booking και δε θέλω να σε παραπληροφορώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theofanis20 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Να επιβαιβεωσω και εγω οτι με μαστερκαρτ χρεωστικη της eurobank εστειλα 100 ευρω στο παυπαλ ΑΛΛΑ με χρεωσε 4Ε προμηθια το ΠΠ και αλλα 0,90 η τραπεζα. Ειχα πατησει goods Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Έτυχε σε κανένα μετά τ κόλπο ν μην μπορεί ν εισέλθει στο paypal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Πειραιώς από ό,τι φαίνεται δεν παίζει ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billgr13 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 alpha bank ακυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rallos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Εγω να αναφερω οτι δοκιμασα με prepaid mastercard webuy Πειραιως αλλα και με debit visa ιδιας τραπεζας και πηρα τα κασιους μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maqqis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Η πρώτη προσπάθεια όπως είπα με eurobank visa επιτυχημένη. Προσπάθησα και δέυτερη και τρίτη φορά ανεπιτυχώς, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_k Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Ξερει κανεις να μου πει γιατι μου απερριψε χρεωστικη (η visa δεν ειναι χρεωστικη?) Πειραιως για κρατηση δωματιου εντος Ελλαδας μεσω booking.com? Τα χρηματα τα εχω μεσα αλλα μου ηρθε email που λεει οτι το ξενοδοχειο δεν καταφερε να επεξεργαστει την πιστωτικη. Τωρα η πιστωτικη που κολλαει? Εγω στις επιλογες, οταν εκανα την κρατηση μεσω booking.com, πατησα εκει που λεει visa, το ιδιο που γραφει και η καρτα επανω. Μου λεει οτι εχω 24 ωρες να δωσω στοιχεια πιστωτικης που ισχυει. Με χρεωστικη Visa πειραιως ειχα παντα θεμα στο Booking.com. Ποτε δεν καταφερα να κλεισω. Δοκιμασε με αλλη καρτα αν εχεις Μόλις έφυγε το Chuwi Hi8 απο banggood. Παραγγελια με χρεωστικη eurobank Πεμπτη πρωι. ΛΕΥΤΕΡΙΑ στα (με τοσο κοπο μαζεμενα) λεφτα μας!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Η πρώτη προσπάθεια όπως είπα με eurobank visa επιτυχημένη. Προσπάθησα και δέυτερη και τρίτη φορά ανεπιτυχώς, λογικά αν κάποιος άλλος φίλος τώρα προσπαθησει για πρώτη φορα eurobank visa και φάει ακυρο με την μία, βγάζουμε άκρη οτι λογω οριου εκλεισαν και alpha πειραιως. Οριο που ισως τωρα τελειωσε και για eurobank. Εκτος αν υπαρχει και καποιο μυστικο όριο και ανα κάρτα-κατοχο που δεν το γνωριζουμε και όχι μόνο το συνολικο οριο ανα τραπεζικό ίδρυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 πάντως η Ελλαδιστάν πατέντα άλλη μια φορά κάνει παγκόσμια διαφορά.Είμαι σίγουρος ότι κάτι θα βρείτε,κάποια τσατσιά θα κάτσει ή θα κάθεται καθώς το παλεύετε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Η πρώτη προσπάθεια όπως είπα με eurobank visa επιτυχημένη. Προσπάθησα και δέυτερη και τρίτη φορά ανεπιτυχώς, Δοκίμασε να στείλεις το Request σε αλλο μαιλ και άνοιξε το απο αλλο browser . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα