akpe Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Με κάρτα και βάζω τα πραγματικά στοιχεία(υποχρεωτικά) τα οποία υπάρχουν και στο λογαριασμό μου στο paypal γιατί είναι η ίδια κάρτα. Μήπως κάνω κάτι λάθος; Εγώ έβαλα ότι να'ναι στοιχεία εκεί που ζητάει λογαριασμό και πέρασε κανονικά
jobous Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δεν είναι αυτό . Μάλλον έκλεισε η τρύπα ... Αυτό συμβαίνει εδώ και κάνα 20λεπτο. Τουλάχιστον με την Πειραιώς.
arma1 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Με κάρτα και βάζω τα πραγματικά στοιχεία(υποχρεωτικά) τα οποία υπάρχουν και στο λογαριασμό μου στο paypal γιατί είναι η ίδια κάρτα. Μήπως κάνω κάτι λάθος; ετσι το εκανα και εγω και πετυχε με την μια ,απλα το email οταν πληρωνεις να ειναι το δευτερο
captnemo Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Εγώ έβαλα ότι να'ναι στοιχεία εκεί που ζητάει λογαριασμό και πέρασε κανονικά Δηλαδή έβαλες τον αριθμό της κάρτας με άλλα άσχετα στοιχεία και πέρασε;
arma1 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Εγώ έβαλα ότι να'ναι στοιχεία εκεί που ζητάει λογαριασμό και πέρασε κανονικά κακο αυτο , δηλαδη αν χασουμε την καρτα και δε το παρουμε χαμπαρι την πατησαμε
aGka8l Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Eurobank debit mastercad , μόλις έστειλα 150€ δώρο στον εαυτό μου Μεγάλη ή χάρη της Παναγίας
sb68s Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Mastercard Eurobankμόλις πέρασε κανονικά, ευχαριστώ τον @re4male
Silverage Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μήπως περάσανε το paypal στη λίστα με τα επιρεπόμενα site αλλά τελείωσε το όριο για αγορές απο το εξωτερικό;
JohnnyX Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Τι στο καλο εμενα μου λεει το Paypal με εθνικη χρεωστικη "You have entered an invalid number or partial credit card or debit card number. Please check your entry and try again" ??? Η καρτα μου ειναι maestro και φαινεται να περνα ως mastercarf καθως γραφω το νουμερο..αλλα στο τελος περνω παντα το παραπανω
aGka8l Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Τι στο καλο εμενα μου λεει το Paypal με εθνικη χρεωστικη "You have entered an invalid number or partial credit card or debit card number. Please check your entry and try again" ??? Η καρτα μου ειναι maestro και φαινεται να περνα ως mastercarf καθως γραφω το νουμερο..αλλα στο τελος περνω παντα το παραπανω Μήπως η εθνική είναι maestro ?
teowr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Εγώ έβαλα ότι να'ναι στοιχεία εκεί που ζητάει λογαριασμό και πέρασε κανονικά το ιδιο εκανα και εγω σε μια φαση κ η ππ μου το πηρε σαν αλλαγη διευθυνσης,τσεκαρε στην καρτα σου τι παιζει.
SeXBOX Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Κάντε request for goods σε USD. Πληρώστε σε USD. Μετά μεταφέρετε τα σε USD από τον ένα λογαριασμό στον άλλον "paying for goods" δε θα πάρει προμήθεια. Δεν πρέπει να έχετε EURO στον άλλο αλλιώς δεν σας αφήνει να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική αλλά το balance.
JohnnyX Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μήπως η εθνική είναι maestro ? Ναι ειναι maestro
aGka8l Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Ναι ειναι maestroΔε δουλεύει ή μαέστρο με paypal
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα