captnemo Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Προπληρωμένη visa eurobank μου έδωσε άκυρο. Με τη συγκεκριμένη τα κατάφερε κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jobous Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Πολλές άκυρες με την κάρτα (προπληρωμένη Πειραιώς). Μάλλον το έκλεισαν....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Ξέχασα να αναφέρω πιστωτική. Mastercard Εθνικής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teowr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Παιδια,γιατι σε καθε αποτυχημενη προσπαθεια να βαλω χρηματα στην ππ μου αφαιρει 1usd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Έχει κάποια χρέωση για μεταφορά έτσι, 3.4% + €0.35 νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4ever Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Έχει κάποια χρέωση για μεταφορά έτσι, 3.4% + €0.35 νομίζω. Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captnemo Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Προπληρωμένη visa eurobank κατάφερε κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Προπληρωμένη visa eurobank μου έδωσε άκυρο. Με τη συγκεκριμένη τα κατάφερε κάποιος; εγω φιλε ,μια χαρα τα καταφερα, πιο πανω αναφερω οτι πληρωσα την μεταφορα με την ιδια καρτα που ειχα στο paypal, prepaid της eurobank Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jobous Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Παιδια,γιατι σε καθε αποτυχημενη προσπαθεια να βαλω χρηματα στην ππ μου αφαιρει 1usd? Πρέπει να στα ξαναβάζει μετά. Απο την στιγμή που δεν έγινε η συναλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kondoras Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Οποιος προλαβε το κυριο ειδε ? Μάλλον. VISA Eurobank: The card you entered cannot be used for this payment. Please enter a different credit or debit card number. Πολύ καλό για να κρατήσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captnemo Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 εγω φιλε ,μια χαρα τα καταφερα, πιο πανω αναφερω οτι πληρωσα την μεταφορα με την ιδια καρτα που ειχα στο paypal, prepaid της eurobank Αυτό κάνω και εγώ και μου δίνει We're sorry, we couldn't complete your purchase using card Visa x-, because it has been denied by the card issuer. Please enter a new credit or debit card to continue payment. Τι γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
web_assasin Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μπορει καποιος που το εκανε να γραψει ακριβως πως το εκανε βημα βημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 @captnemo ....ξερω και γω αδερφε? τι να πω δε ξερω edit πληρωνεις με paypal η βαζεις τα στοιχεια της καρτας στο σημειο που αναφερει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captnemo Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 @captnemo ....ξερω και γω αδερφε? τι να πω δε ξερω edit πληρωνεις με paypal η βαζεις τα στοιχεια της καρτας στο σημειο που αναφερει? Με κάρτα και βάζω τα πραγματικά στοιχεία(υποχρεωτικά) τα οποία υπάρχουν και στο λογαριασμό μου στο paypal γιατί είναι η ίδια κάρτα. Μήπως κάνω κάτι λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teowr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Πρέπει να στα ξαναβάζει μετά. Απο την στιγμή που δεν έγινε η συναλλαγή. Ισως, μαλλον γινεται γιατι η πριπαιντ [πειραιως]που προσπαθω να χρεωσω ,ειναι αυτη που ειναι κ στην ππ συνδεμενη κ κατα τις τοσες ροσπαθειες που εκανα,επαιζα κ με τις διευθυνσεις. παντως τιποτα ακομα,συνεχιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα