Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ωραία δηλαδή κάνω request από το PayPal μου στο 2ο mail μου. Η πληρωμή πως γίνεται? Έχει ειδική φόρμα για απευθείας πληρωμή με κάρτα ασχέτως αν το 2ο mail δεν έχει PayPal?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εξηγησα τι μπορεις να κανεις. ...ρε παιδια ας το δοκιμασει και καποιος αλλος θα τρελαθω..

και εκανα αγορα κανονικα απο εξω πουν δεν δεχοταν την συγκεκριμενη καρτα απο μονη της

Το βασικότερο παιδιά, όσοι δοκιμάσατε το κολπάκι του re4male και πέτυχε, με τι κάρτα (κατηγορία,χρεωστική ή πιστωτική, από ποιά τράπεζα) κάνατε τη μεταφορά;

Προς το παρόν δηλαδή έχουμε επιτυχία από χρεωστική/προπληρωμένη Πειραιώς, κάποιος άλλος;

re4male εισαι ΘΕΟΣ!

Τωρα δοκίμασα με VISA GOLD Πειραιως και πηρα τα αρ ...α  μου και μετά δοκίμασα την ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ VISA ΠΕΙΡΑΙΩΣ πρωην Κυπρου στην αρχη με 30 Ευρω (αυτην που ειχα στο PayPal )και τα δεχτηκε και μετα καπακι αλλα 250 Ευρω και τα δεχτηκα κι αυτα στο balance!

Δεν εχω λογια, ευχαριστω πολυ εκανα ήδη αγορα με το PayPal απο Gearbest που δεν δεχοταν με τιποτα την εν λογω προπληρωμενη που χρησιμοποιησα για αγορες πάνω απο πεντε φορες που ειχα δοκιμασει αυτες τις μαυρες μερες.

Ωραία δηλαδή κάνω request από το PayPal μου στο 2ο mail μου. Η πληρωμή πως γίνεται? Έχει ειδική φόρμα για απευθείας πληρωμή με κάρτα ασχέτως αν το 2ο mail δεν έχει PayPal?

σου εχει επιλογη να πληρωσεις φιλε βαζοντας τα στοιχεια  της καρτα σου ,εγω εβαλα αυτην που ειχα ειδη δηλωμενη στο paypal και την δεχτηκε, ωραια πραγματα ,@re4male ευχαριστουμε  :P

Δουλεύει ...άψογα !

Μόλις φόρτωσα 150€ κάνοντας request σε ένα 2ο email μου και πληρώνοντας με την ίδια πιστωτική που είναι δηλωμένη στον πρώτο λογαριασμό ! 

Ευχαριστώ τον "re4mail"   :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:

Πρώτη προσπάθεια με χρεωστική Πειραιώς δεν πέτυχε.

Δεύτερη με προπληρωμένη VISA ΠΕΙΡΑΙΩΣ πρωην Κυπρου τεστ 50$ όλα ΟΚ.

Επομένως προχωράμε με προπληρωμένη.

Άσχετο αλλά μεταφορά ποσού από το balance σε κάρτα (την συνδεδεμένη με το paypal) γίνεται ??

Αν κανεις μεταφορα ( δεν ξερω εαν γινεται ) λογικα παλι μετα δεν μπορεις να κανεις αγορα απο εξω

Αρα Με χρεωστικη πειραιως τουλαχιστον για τωρα δεν γινεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...