re4male Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Απο που και ως που τέλος?για μενα τελος φιλε αφου βρηκα τροπο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Ωραία δηλαδή κάνω request από το PayPal μου στο 2ο mail μου. Η πληρωμή πως γίνεται? Έχει ειδική φόρμα για απευθείας πληρωμή με κάρτα ασχέτως αν το 2ο mail δεν έχει PayPal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malaperda Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Εξηγησα τι μπορεις να κανεις. ...ρε παιδια ας το δοκιμασει και καποιος αλλος θα τρελαθω.. και εκανα αγορα κανονικα απο εξω πουν δεν δεχοταν την συγκεκριμενη καρτα απο μονη της Το βασικότερο παιδιά, όσοι δοκιμάσατε το κολπάκι του re4male και πέτυχε, με τι κάρτα (κατηγορία,χρεωστική ή πιστωτική, από ποιά τράπεζα) κάνατε τη μεταφορά; Προς το παρόν δηλαδή έχουμε επιτυχία από χρεωστική/προπληρωμένη Πειραιώς, κάποιος άλλος; re4male εισαι ΘΕΟΣ! Τωρα δοκίμασα με VISA GOLD Πειραιως και πηρα τα αρ ...α μου και μετά δοκίμασα την ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ VISA ΠΕΙΡΑΙΩΣ πρωην Κυπρου στην αρχη με 30 Ευρω (αυτην που ειχα στο PayPal )και τα δεχτηκε και μετα καπακι αλλα 250 Ευρω και τα δεχτηκα κι αυτα στο balance! Δεν εχω λογια, ευχαριστω πολυ εκανα ήδη αγορα με το PayPal απο Gearbest που δεν δεχοταν με τιποτα την εν λογω προπληρωμενη που χρησιμοποιησα για αγορες πάνω απο πεντε φορες που ειχα δοκιμασει αυτες τις μαυρες μερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
re4male Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Πωπω χαιρομε για ολους πολλη ρε παιδια και μοιραζομουν καθε βραδυ εδω τον πονο μας !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Ωραία δηλαδή κάνω request από το PayPal μου στο 2ο mail μου. Η πληρωμή πως γίνεται? Έχει ειδική φόρμα για απευθείας πληρωμή με κάρτα ασχέτως αν το 2ο mail δεν έχει PayPal? σου εχει επιλογη να πληρωσεις φιλε βαζοντας τα στοιχεια της καρτα σου ,εγω εβαλα αυτην που ειχα ειδη δηλωμενη στο paypal και την δεχτηκε, ωραια πραγματα ,@re4male ευχαριστουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
re4male Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Φορτωστε οτι μπορειτε μην ειναι εφημερο !! ..ξυπνατε φιλους και καλες αγορες !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malaperda Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Πωπω χαιρομε για ολους πολλη ρε παιδια και μοιραζομουν καθε βραδυ εδω τον πονο μας !! Η Μεγαλόχαρη έκανε το θαύμα της πάλι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Αρα παίζει με συγκεκριμένες κάρτες έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Καλή φάση. Χα χα χα θα κάνω request money σε 2o mail και θα στείλω χρήματα με την ίδια κάρτα που έχω δηλωμενη στο PayPal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Auctionfreak Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δουλεύει ...άψογα ! Μόλις φόρτωσα 150€ κάνοντας request σε ένα 2ο email μου και πληρώνοντας με την ίδια πιστωτική που είναι δηλωμένη στον πρώτο λογαριασμό ! Ευχαριστώ τον "re4mail" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
re4male Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Θα αρχιζει παλι τα βρισιδια ο ταχυδρομος με τα κινεζικα μου δεματα !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jobous Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Πρώτη προσπάθεια με χρεωστική Πειραιώς δεν πέτυχε. Δεύτερη με προπληρωμένη VISA ΠΕΙΡΑΙΩΣ πρωην Κυπρου τεστ 50$ όλα ΟΚ. Επομένως προχωράμε με προπληρωμένη. Άσχετο αλλά μεταφορά ποσού από το balance σε κάρτα (την συνδεδεμένη με το paypal) γίνεται ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Εγω με χρεωστικη πειραιως εφαγα ακυρο We're sorry, the card issuer declined your purchase using card MasterCard x-7002. Please enter a new credit or debit card to continue payment. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
re4male Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Αν κανεις μεταφορα ( δεν ξερω εαν γινεται ) λογικα παλι μετα δεν μπορεις να κανεις αγορα απο εξω Αρα Με χρεωστικη πειραιως τουλαχιστον για τωρα δεν γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malaperda Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Επειδή όπως λένε και στο χωριό μου Screenshot or it never happened: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα