akpe Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Edit: Πρέπει να κάνεις και άλλο λογαριασμό paypal ή πληρώνεις με την δεύτερη επιλογή που έχει μόνο με την κάρτα; Το δεύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HondosCenter Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Παιδια δεν σας δουλευω αλλα cc δεν υπαρχουν πλεον. Λοιπον απο paypal κανω request money σε ενα διπλο mail. Μπαινω στο μαιλ που εκανα request και εγω με την χρεωστικη εθνικης πληρωσα στον εαυτο μου στο μαιλ μου του παιπαλ και μπηκε στο balance του παυπαλ..δυο φορες ....!!! 20 και 30 ευρω !!! Καποιος να το δοκιμασει για επαληθευση !!! Απιστευτο !!! Επιβεβαιώνω ότι λειτουργεί. Έκανα ρικουεστ απο το λογαριασμο της γυναίκας μου και της έστειλα 50 ευρώ με πριπειντ απο πειραιώς. PayPal balance: €47.95 EUR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
re4male Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 μολις μετεφερα αλλα 50 ευρω ετσι στο balaqnce toy paypal... μηπως είναι εφημερη τρυπουλα ?...φορτωστε μαγκες τωρα ότι μπορειτε !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st4t1c Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Το βασικότερο παιδιά, όσοι δοκιμάσατε το κολπάκι του re4male και πέτυχε, με τι κάρτα (κατηγορία,χρεωστική ή πιστωτική, από ποιά τράπεζα) κάνατε τη μεταφορά; Προς το παρόν δηλαδή έχουμε επιτυχία από χρεωστική/προπληρωμένη Πειραιώς, κάποιος άλλος; Προπληρωμένη Πειραιώς και εδώ. το μόνο πρόβλημα που δεν έχει διορθωθεί είναι οτι δεν μπορείς να κάνεις πάγιες εντολές με paypal balance - εκεί χρειάζεται να παίζει το paypal κατευθείαν από κάρτα. Παρόλα αυτά είναι μια καλή αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
re4male Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Με χρεωστικη εθνικης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 παιδια, μπορουμε να πληρωσουμε με την ειδη δηλωμενη καρτα που εχουμε στο paypal? να το δοκιμασω η μπα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
re4male Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Για δοκιμασε το.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Εγώ πάντως το δοκίμασα με χρεωστική alphabank και έφαγα άκυρο απο την κάρτα, όχι απο το paypal... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Οπότε χρειάζονται δύο λογαριασμοί PayPal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
re4male Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Εγώ πάντως το δοκίμασα με χρεωστική alphabank και έφαγα άκυρο απο την κάρτα, όχι απο το paypal... εμενα παντως με χρεωστικη εθνικης πετυχε και τις τρεις φορες Οπότε χρειάζονται δύο λογαριασμοί PayPal? οχι απαραιτητα. Μονο ενα δευτερο μαιλ που θα σου σταλει το request που εκανες εσυ απο το paypal σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 παιδια, μπορουμε να πληρωσουμε με την ειδη δηλωμενη καρτα που εχουμε στο paypal? να το δοκιμασω η μπα? Για δοκιμασε το.... λοιπον παιδια η εγχειριση πετυχε , πληρωσα με την καρτα που εχω ειδη δηλωμενη στο paypal , η καρτα ειναι prepaid της eurobank edit εστειλα 20 ευρω και μπηκανε στο balance 18.97 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 να και το μήνυμα... We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, Visa x-XXXX. This happened because it has been denied by the card issuer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
re4male Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Να υποθεσουμε οτι cc τελος ? Η γινεται της.....να μην πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Να υποθεσουμε οτι cc τελος ? Η γινεται της.....να μην πω... Απο που και ως που τέλος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Χρεωστικη Mastercard Eurobank κομπλε σε παραγγελια απο Gearbest Αντε και με ειχε πιασει ενα αγχος για το Redmi Note 2 Σε ευχαριστουμε Re4male 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα