Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Άσχετο αλλά έβλεπα το πρωί ΣΚΑΙ(πανάθεμα με) και ήταν ένας οικονομολόγος(δεν θυμάμαι όνομα) και είπε ότι τα CC θα κρατήσουν για πολύ καιρό. Οπότε... αμφεταμίνες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσπάθησα να κάνω και εγώ link το λογαριασμό μου στο ebay αλλά μου γράφει "Link and confirm my card" μου απάντησε "The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience."
Ξέρει κανείς να μας πεί αν μπορούμε να κάνουμε αγορές απιο ebay και αν μπορούμε να πληρώνουμε με paypal?

Μέχρι τώρα (από την αρχή των CC) προσπαθούσα να την προσθέσω, και δεν με άφηνε καν.

Edit: sorry, αναφέρεσαι στο 1,5€ ή στο 0,90€;

Στα 0,90. Τα δεσμεύει και μετά τα απελευθερώνει ενω το 1,5 το τραβάει και το στέλνει στο balance.

Από ότι φαίνεται η alpha bank μόνο το άνοιξε, Εκεί που ήταν η χειρότερη, φαίνεται να ανοιξε το Paypal. Η Πειραιως ας πούμε δεν το έχει ανoίξει ακομα. Οπότε όποιος έχει alpha δοκιμάζει με alpha

• Like 1

Από ότι φαίνεται η alpha bank μόνο το άνοιξε, Εκεί που ήταν η χειρότερη, φαίνεται να ανοιξε το Paypal. Η Πειραιως ας πούμε δεν το έχει ανoίξει ακομα. Οπότε όποιος έχει alpha δοκιμάζει με alpha

Εχω χρεωστικη alphabank visa και προσπαθω να κανω confirm την κάρτα μου στο paypal και μου βγάζει αυτό The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience.  'Εχεις

καμια ιδεα?

• Like 2

Αυτές ειναι οι σημερινές επίσημες αλλαγές (με bold):

Διευκρινίζεται ότι δεν επιτρέπονται  
 - συναλλαγές αγορών και πληρωμές μέσω Internet ή τηλεφωνικές παραγγελίες σε επιχειρήσεις του εξωτερικού με χρήση χρεωστικών, πιστωτικών και προπληρωμένων καρτών εκτός από τις παρακάτω κατηγορίες:
  * πληρωμή υπηρεσιών εκπαίδευσης (δίδακτρα/ εστίες διαμονής/ συνδρομή
βιβλιοθηκών, κ.λπ.)
  * πληρωμή ασφαλιστικών, ιατρικών και φαρμακευτικών εξόδων     
  * πληρωμές συνδρομών για εγγραφή ή ανανέωση συμμετοχής μέλους σε
επαγγελματικούς συλλόγους (δικηγορικούς/ ιατρικούς συλλόγους, κ.λπ) ή/και για
επιστημονικά και λοιπά έντυπα
  * άλλες συνδρομές
  * αγορές εισιτηρίων αεροπορικών εταιρειών
  * αγορές βιβλίων, εφημερίδων, περιοδικών
  * πληρωμές ξενοδοχείων
  * ενοικιάσεις αυτοκινήτων
  * πληρωμές ταξιδίων και μεταφορών
  * πληρωμές ψηφιακών παροχών μουσικού περιεχομένου και εφαρμογών (applications)
  * υπηρεσίες διαδικτύου Η/Υ
  * αγορά λογισμικού Η/Υ
  * διαφημιστικές υπηρεσίες
  * διάφορες υπηρεσίες προς επιχειρήσεις
  * υπηρεσίες / συναλλαγές προς το κράτος (πληρωμή φόρων, δικαστικά έξοδα, κ.τ.λ.)
  * εκδόσεις / εκτυπώσεις   

- συναλλαγές σε φυσικά καταστήματα στο εξωτερικό σε κατηγορίες εμπόρων που σχετίζονται με διακίνηση χρημάτων όπως: Securities-Brokers/Dealers, Gambling Transactions, Money Transfer κ.λ.π

Εχω χρεωστικη alphabank visa και προσπαθω να κανω confirm την κάρτα μου στο paypal και μου βγάζει αυτό The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience.  'Εχεις

καμια ιδεα?

Αυτο το μήνυμα το βγάζει όταν η τράπεζα δε δίνει έγκριση για τη συναλλαγή. Από ότι φαίνεται δεν το άνοιξαν εντελώς. Παρατήρησα απλά ότι οι αναφορες για συναλλαγές στο paypal είναι με κάρτες alpha γιαυτο το εγραψα. Αρα δεν το έχουν ανοίξει πλήρως ακόμα. Ισως αφησαν κάποιες συναλλαγες να περάσουν. Πρέπει να δοκιμάσεις ξανά αργότερα.... Βέβαια και να κάνει την αρχική χρεωση τίποτα δεν εγγυάται ότι θα μπορείς να κάνεις αγορά αύριο....

Η διαφορά είναι ότι σήμερα περάστηκε. Όπως είπαμε ήδη, όσο και να προσπαθείς να το αγνοήσεις, οι τράπεζες ενημερώνουν συνέχεια τις λίστες τους με τους accepted sellers ή τους κωδικούς αυτών.

εσύ ως φερέφωνο συνέχισε να τραγουδάς τον σκοπό που σου υποδεικνύουν...εισαι καλός σ'αυτό

ΚΑΝΕΙΣ όμως εδώ μέσα δεν αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει ένα μοντέλο συγκεκριμένο σε τι γίνεται κ τι όχι με αποτέλεσμα το ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ αυτή τη στιγμή να ναι ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ

ή οποιος προλάβει ή πέφτει χέρι σε ό,τι θέλουν να γίνεται ;)

ΒΡΩΜΑΕΙ απο χιλιόμετρα όπως κι αν το δει κπ αντικειμενικά!

Ρε παιδιά, επειδή έχω θέμα με την κάρτα γραφικών μου και, μιας και είχα κάτι λεφτά στην άκρη, έλεγα να πάρω μία R9 390... Με το Amazon τι παίζει ξέρει κανείς? Μπορώ να παραγγείλω από Γερμανία? Από Αγγλία δεν κοιτάω καν, είναι εξίσου ακριβά με εδώ.

Ναι, δεν αντιλέγω, είναι κρίσιμη η κατάσταση, αλλά το να μας γδέρνουν σε κάθε αγορά εμένα με οδηγεί στο να δώσω τα χρήματά μου κάπου "έξω".

Αγγλία & Γερμανία δεν μπορείς εύκολα γτ δεν ανήκουν στην ΕΥΡΩΠΗ :)

παρήγγειλε εύκολα απ'το banggood Κίνας που ανήκει πλέον στην ΕΥΡΩΠΗ :)

ευρώ πάση θυσία δεν θέλαμε? καλά μας κάνουν!

πέρα απ'τη πλάκα φίλε από amazon uk, es, it κπ τα κατάφεραν

δοκίμασε σε διαφορετικές ώρες! δλδ όχι 2η φορα στην ίδια ώρα

γτ η κάθε τραπεζα έχει πλαφόν που δεν μας έχουν πει ούτε ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ μηδενίζεται

τόσο ωραία :)

καμια ιδεα?

και εμένα το ίδιο!

Δεν αντέχω χωρίς paypalάκι! :(

Δοκίμασα και γω να βάλω στο paypal, νωρίτερα χρεωστική VISA Πειραιώς και τώρα χρεωστική MASTERCARD ALPHABANK.

Πήρα και στις 2 περιπτώσεις το "The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable...   ".

ότι αγορές έχω κάνει τις κάνω μόνο με χρεωστικές χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. βέβαια εννοείται ότι ο λογαριασμός μέσα έχει μόνο κάθε φορά το ποσό π χρειάζομαι. συμφέρει καλύτερα πάντως σε σχέση με τις προπληρωμένες γιατί αυτές κρατούν προμήθεια όχι βέβαια ότι είναι μεγάλο το ποσό αλλά κ πάλι γιατί να τους τα δώσεις ακόμα κ αυτά τα ελάχιστα?

ΩΡΑΙΟΣ ο παίκτης!

και πας σε ένα ΑΤΜ με κατάθεση άμεση (χωρίς φάκελο) 24/7 όχι όποτε είναι ανοικτά τα καταστήματα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...