Nikolis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Ενημερώνω για επιτυχημένη σημερινή αγορά από Gearbest μέσω Paypal (επιβεβαιωμένη χρέωση Alpha Bank American Express) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Επιτυχημένη αγορά με eurobank mastercard πιστωτική στο google play 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gordonas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Πριν από λίγα λεπτά πλήρωσα επιτυχώς τον server μου στην Webtropia με χρεωστική της Alpha Bank (Visa)!!! Προσπαθούσα κάθε ημέρα, μόλις σήμερα μπόρεσα να κάνω πληρωμή. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Ενημερώνω για επιτυχημένη σημερινή αγορά από Gearbest μέσω Paypal (επιβεβαιωμένη χρέωση Alpha Bank American Express) Paypal ???? ποτε, ποιος, που, πως έγινε αυτό; Εμένα μου λέει στο Paypal όταν πάω για την πληρωμή "Please go to www.paypal.com to confirm your credit card before you complete this purchase.". Φυσικά η κάρτα δούλευε στο paypal κανονικότατα πριν τα capital controls. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 μονο με alpha κανετε πληρωμες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Άκυρο με banggood μέσο paypal για παραγγελιά €4. Ενημερώνω για επιτυχημένη σημερινή αγορά από Gearbest μέσω Paypal (επιβεβαιωμένη χρέωση Alpha Bank American Express) Screenshot or didn't happened. EDIT: Μια shot από paypal και μια από το ebank. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μολις τωρα αποριφθηκε πληρωμή 8 ευρω στην Αγγλια, μεσω Paypal, με προπληρωμενη VISA Eurobank. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfortsas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Επιβεβαιώνω προσθήκη AmEx της Alpha Bank στο Paypal και χρέωση 1,5€ για την επιβεβαίωση. Βέβαια, πέρα από το 1,5€ με έχει χρεώσει ακόμα 0,9€ με την προσθήκη της κάρτας - ξέρει κανείς κάτι σχετικό; (αν και τους έστειλα mail) Το κακό είναι ότι δεν έχω να κάνω κάποια αγορά αυτή τη στιγμή για να επιβεβαιώσω αν δουλεύει ή όχι... (επισυνάπτω screenshot από το web banking για του λόγου το αληθές) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Επιβεβαιώνω προσθήκη AmEx της Alpha Bank στο Paypal και χρέωση 1,5€ για την επιβεβαίωση. Βέβαια, πέρα από το 1,5€ με έχει χρεώσει ακόμα 0,9€ με την προσθήκη της κάρτας - ξέρει κανείς κάτι σχετικό; (αν και τους έστειλα mail) Το κακό είναι ότι δεν έχω να κάνω κάποια αγορά αυτή τη στιγμή για να επιβεβαιώσω αν δουλεύει ή όχι... (επισυνάπτω screenshot από το web banking για του λόγου το αληθές) Έτσι χρεώνει πάντα. Για την ακρίβεια τα δεσμεύει για μια εβδομάδα και μετά τα αφήνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Paypal ???? ποτε, ποιος, που, πως έγινε αυτό; Εμένα μου λέει στο Paypal όταν πάω για την πληρωμή "Please go to www.paypal.com to confirm your credit card before you complete this purchase.". Φυσικά η κάρτα δούλευε στο paypal κανονικότατα πριν τα capital controls. Σήμερα κανονικότατα με χρέωσε η Alpha Bank για τη συναλλαγή με American Express 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δλδ αν κατάλαβα προσθέτουμε τη χρεωστική μας στο paypal και έτσι ξανανοίγει η δυνατοτητα να κάνουμε αγορές με το paypal; με μόνη διαφορά αντί να πάνε τα λεφτά στον επόμενο λογαριασμό στην πιστωτική, να γίνονται άμεση ανάληψη από το λογαριασμό που συνδέεται η χρεωστική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macattack Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Πριν 1 λεπτο αποτυχημενη προσπαθεια paypal απο ebay με χρεωστικη πειραιως και alpha. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Άκυρο με banggood μέσο paypal για παραγγελιά €4. Screenshot or didn't happened. EDIT: Μια shot από paypal και μια από το ebank. Θύμησέ μου πως τα ανεβάζουμε μόνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfortsas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Έτσι χρεώνει πάντα. Για την ακρίβεια τα δεσμεύει για μια εβδομάδα και μετά τα αφήνει. Μέχρι τώρα (από την αρχή των CC) προσπαθούσα να την προσθέσω, και δεν με άφηνε καν. Edit: sorry, αναφέρεσαι στο 1,5€ ή στο 0,90€; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δλδ αν κατάλαβα προσθέτουμε τη χρεωστική μας στο paypal και έτσι ξανανοίγει η δυνατοτητα να κάνουμε αγορές με το paypal; με μόνη διαφορά αντί να πάνε τα λεφτά στον επόμενο λογαριασμό στην πιστωτική, να γίνονται άμεση ανάληψη από το λογαριασμό που συνδέεται η χρεωστική; πήγα να βάλω τη χρεωστική Πειραιώς στο paypal, την πήρε αλλα όταν πήγα να την κάνω "Link and confirm my card" μου απάντησε "The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα