959tolis626 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Προχθές έκανα μια αγορά με κάρτα eurobank από γερμανικό άμαζον (τρίτο πωλητή, αν και δεν νομίζω να παίζει ρόλο), ένα led για τη δουλειά αξίας 200€ και μου έστειλαν μήνυμα ότι απεστάλη και πιθανές ημερομηνίες παραλαβής. Δοκιμάζεις και δεν χάνεις τίποτα. Χμμ... Το θέμα είναι ότι κάποιες από τις κάρτες που κοιτάω παίζει να τις στέλνει μόνο Γερμανία. Ή απλά παίζει να μη στέλνουν Ελλάδα. Ή τουλάχιστον έτσι λέει στη σελίδα του προϊόντος, ότι δεν αποστέλλεται Ελλάδα. Θα ορκιζόμουν ότι όταν κοίταξα νωρίτερα έστελναν και μάλιστα με δωρεάν τα μεταφορικά (380€ κάνει η κάρτα, πανάθεμά τη). Δεν έχω ιδέα τι παίζει. Ίσως θα ήταν καλό να το αφήσω μερικές μέρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfaeffe Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Επιτυχημένη αγορά πλέον και στο steam με χρήση alpha visa. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
propatzis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 παιδες σε αγορα απο G2A μολις τωρα μου ζηταει στο τελευταιο σταδιο phone verification για τα τελειωσει η αγορα.Ειναι κανα fishing ή ισχυει? *στην προηγουμενη δεν μου ζητησε τπτ...ξερει καποιος μην την πατησω και τρεχω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Mολις αγορασα nova launcher απο google play κ εγω ... ολες τις προηγουμενες μερες μου εβγαζε καρτα απορριφθηκε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kondoras Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Χμμ... Το θέμα είναι ότι κάποιες από τις κάρτες που κοιτάω παίζει να τις στέλνει μόνο Γερμανία. Ή απλά παίζει να μη στέλνουν Ελλάδα. Ή τουλάχιστον έτσι λέει στη σελίδα του προϊόντος, ότι δεν αποστέλλεται Ελλάδα. Θα ορκιζόμουν ότι όταν κοίταξα νωρίτερα έστελναν και μάλιστα με δωρεάν τα μεταφορικά (380€ κάνει η κάρτα, πανάθεμά τη). Δεν έχω ιδέα τι παίζει. Ίσως θα ήταν καλό να το αφήσω μερικές μέρες... Δεν ξέρω ποιά συγκεκριμένα κοιτάζεις (υποθέτω την sapphire), πάντως την asus π.χ. την στέλνει κανονικά από τρίτο πωλητή στα 386€ περίπου. ΥΓ: Βλέπω και μια sapphire (Nitro λέει, τί είναι δεν ξέρω ) στο γαλλικό στα 377€ (μαζί με τα μεταφορικά και τη διαφορά ΦΠΑ). Δεν ξέρω αν περνάει η κάρτα εκεί (αλλά δεν βλέπω και γιατί όχι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexoz Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δε ξέρω τι έχει αλλάξει, αλλά μόλις κατάφερα κι εγώ να κάνω αγορά από humblebundle με winbank WEBUY, ενώ μέχρι προχτές που δοκίμαζα δε τη δεχόταν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
re4male Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 ρε παιδια η μανα μου παιρνει ένα επιδομα παιδιου από την γερμανια και τα λεφτα μπαινουν στην εθνικη. μηπως με την χρεωστικη καρτα αυτου του λογαριασμου μπορω να κανω αγορα από το εξωτερικο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 ρε παιδια η μανα μου παιρνει ένα επιδομα παιδιου από την γερμανια και τα λεφτα μπαινουν στην εθνικη. μηπως με την χρεωστικη καρτα αυτου του λογαριασμου μπορω να κανω αγορα από το εξωτερικο ? Αυτο που έχουν ανακοινώσει επίσημα είναι ότι μπορείς να στείλεις τα χρήματα έξω με έμβασμα. Δε λένε κάτι για πιστωτική και αγορές. Ισως όμως και να δουλεύει. Είτε μιλάς με Εθνική και ρωτάς είτε δοκιμάζεις να δεις αν περνά και μας λες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Θα πρέπει να κάνω την καρδιά μου πέτρα γιατί πριν κάτι μήνες αυτοί μου έστειλαν χαλασμένο ταμπλετ και μετά έκαναν τους κινέζους. Ευτυχώς που υπήρχε το paypal και έχασα κάνα 10αρικο αλλιώς θα έκλαιγα 100. Από τότε τους έκανα X. Ασε που με την κάρτα δεν έχεις και την εξασφάλιση του paypal. Στη χειρότερη θα πάω για κάτι πολύ φθηνό μόνο για δοκιμή. EDIT: Επιχείρησα αγορά από dx.com. Φαίνεται να την πέρασε την κάρτα αλλα δεν έχει φανεί η χρέωση στον λογαριασμό μου. Αναμένω να δω τι θα γίνει. Στο dx δείχνει αλλου "Payment verified" και αλλού "Payment Processing" οπότε δε βγαίνει άκρη. Αναμένουμε ... Ελπιδοφόρα μυνήματα. "Payment confirmed" και "Order processing". Μου ήρθε και email ότι "Thank you, we have received payment for order ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ. Your order is currently being processed and prepared for shipment". Μοναδική υποψία προβλήματος ότι η χρέωση στο λογαριασμό μου δεν έχει γίνει ακόμα. Οπότε ακόμα στην αναμονή. απο gearbest περνάνε αγορές με κάρτα? Τις χρεωστικές μου το GEARBEST τις βγάζει "card cannot be verified". Δεν ξέρω γιατί, Πειραιώς και Eurobank. Το dx.com από την άλλη μου την πέρασε την Πειραιώς και αναμένω. Μ@λ@κί@ να κάνεις αγορές με χρεωστική από το εξωτερικό, μου φαίνεται επικύνδυνο, αλλα δυστυχώς είναι ο μόνος τρόπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Capital Controls: Ξεπαγωνουν οι μεταφορές κεφαλαίων προς εξωτερικό http://www.newsbomb.gr/oikonomia/news/story/614825/capital-controls-xepagonei-i-metafora-kefalaion-sto-exoteriko 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spirous87 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μ@λ@κί@ να κάνεις αγορές με χρεωστική από το εξωτερικό, μου φαίνεται επικύνδυνο, αλλα δυστυχώς είναι ο μόνος τρόπος. ότι αγορές έχω κάνει τις κάνω μόνο με χρεωστικές χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. βέβαια εννοείται ότι ο λογαριασμός μέσα έχει μόνο κάθε φορά το ποσό π χρειάζομαι. συμφέρει καλύτερα πάντως σε σχέση με τις προπληρωμένες γιατί αυτές κρατούν προμήθεια όχι βέβαια ότι είναι μεγάλο το ποσό αλλά κ πάλι γιατί να τους τα δώσεις ακόμα κ αυτά τα ελάχιστα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Capital Controls: Ξεπαγωνουν οι μεταφορές κεφαλαίων προς εξωτερικό http://www.newsbomb.gr/oikonomia/news/story/614825/capital-controls-xepagonei-i-metafora-kefalaion-sto-exoteriko Εντελώς παραπλανητική η γενίκευση του τίτλου τους βέβαια, αλλά όπως και να 'χει, εξέλιξη-ανάσα για τις επιχειρήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsk Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Καλημέρα! Μόλις έκανα αγορά από το Microsoft Store με προπληρωμένη κάρτα WEBUY της Πειραιώς. Επίσης το Paypal μου επέτρεψε να την προσθέσω ως τρόπο πληρωμής και να την κάνω και Primary. Να σημειώσω ότι προσθήκη νέας κάρτας στο Paypal δε μπορούσα να κάνω μέχρι πρότινος. Βέβαια το Paypal ακόμα δεν φαίνεται να "παίζει", αλλά κάτι είναι κι αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siegfried_gr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Καλημέρα. Αγορά Xiaomi powerbank από banggood με πιστωτική MasterCard της Eurobank πέρασε κανονικά και η κάρτα χρεώθηκε. Στο site γράφει payment confirmed και είναι στο στάδιο order is being processed. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
srama Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Επιτυχημένη αγορά πλέον και στο steam με χρήση alpha visa. prepaid visa της τράπεζας Πειραιώς εξακολουθεί να μη γίνετε δεκτή στο steam store καθώς και σε όλα τα παρόμοια online stores (η φόρτιση της κάρτας έγινε εντός υποβολής των cc) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα