Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τώρα λόγω CC δεν μπορείς να φτιάξεις καινούργιο τραπεζικό λογαριασμό? Πήγα και μου είπαν ότι γίνεται μόνο απλό και μισθοδοσίας

ναι ισχυει...

εγω ηθελα να μπω σαν 3ο προσωπο σε λογαριασμο και με ακυρωσαν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ό,τι να ναι!!!

αυτά να βλέπουν κάτι εξυπνάκηδες εδώ μέσα που το παίζουν του εξορθολογισμού...

θα μας εξηγήσουν κι αυτό τι διαφορά είχε?;

@iLLiCiT

περιμένω για τον διαφωτισμό σου ΠΥΡΗΝΙΚΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ έλα σε χρειαζόμαστε τυπικούρα... :)

έλα προσπάθησε ίσως να μου πεις ότι τελείωσε το κεφάλαιο πλαφον της ΠΕΙΡΑΙΩΣ ενώ η EUROBANK είχε

κτ θα σκεφτεις...

τι με νοιάζει εμένα το πλαφόν τους που δεν το γνωρίζω & ΒΡΩΜΑΕΙ η όλη κατάσταση

πλαφόν ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ θα πρεπε να υπάρχει για τον καθενα όπως το 60αρι (420weekly) στα ΑΤΜ!!!

Η διαφορά είναι ότι σήμερα περάστηκε. Όπως είπαμε ήδη, όσο και να προσπαθείς να το αγνοήσεις, οι τράπεζες ενημερώνουν συνέχεια τις λίστες τους με τους accepted sellers ή τους κωδικούς αυτών.

Μόλις πλήρωσα με VIsa από Eurobank στην Hetzner από Γερμανία και στην Dathorn από Αμερική. Mastecard από Πειραιώς δεν περνούσε.

Μόλις πέρασε και εμένα το Digital Ocean με Eurobank Visa πιστωτική. Να είσαι καλά galanta γιατί αν δεν το ανέφερες ούτε θα το ξανα-τσέκαρα :)

Επίσης πέρασε και G2A αγορά με την ίδια κάρτα.

Ανοίγουν σιγά σιγά κι άλλα φαίνεται

ασχετο-σχετικο με το θρεντ. Εκανα παραγγελια 1 Αυγουστου απο banggood σημερα με πηραν τηλεφωνο οτι εχει ερθει το δεμα!

Τι μέθοδο αποστολής επέλεξες;

Ρε παιδιά, επειδή έχω θέμα με την κάρτα γραφικών μου και, μιας και είχα κάτι λεφτά στην άκρη, έλεγα να πάρω μία R9 390... Με το Amazon τι παίζει ξέρει κανείς? Μπορώ να παραγγείλω από Γερμανία? Από Αγγλία δεν κοιτάω καν, είναι εξίσου ακριβά με εδώ.

Ναι, δεν αντιλέγω, είναι κρίσιμη η κατάσταση, αλλά το να μας γδέρνουν σε κάθε αγορά εμένα με οδηγεί στο να δώσω τα χρήματά μου κάπου "έξω".

Ρε παιδιά, επειδή έχω θέμα με την κάρτα γραφικών μου και, μιας και είχα κάτι λεφτά στην άκρη, έλεγα να πάρω μία R9 390... Με το Amazon τι παίζει ξέρει κανείς? Μπορώ να παραγγείλω από Γερμανία? Από Αγγλία δεν κοιτάω καν, είναι εξίσου ακριβά με εδώ.

Ναι, δεν αντιλέγω, είναι κρίσιμη η κατάσταση, αλλά το να μας γδέρνουν σε κάθε αγορά εμένα με οδηγεί στο να δώσω τα χρήματά μου κάπου "έξω".

Θα πρέπει να δοκιμάσεις να δεις. Κάποιες αγορες στο amazon περνάνε και κάποιες όχι. Δοκίμασε αυτο που σε ενδιαφέρει

Οι προπληρωμένες είναι άλλη περίπτωση. Προφανώς την προπληρωμένη τη φόρτωσες πριν τα capital controls. Μετά δε γινόταν και αυτό γιατί κάπου διάβασα ότι στις προπληρωμένες ο διαχειριστής είναι στο εξωτερικό και όταν φορτίζονται τα λεφτά φεύγουν έξω. Από την άλλη όταν είναι φορτωμένες τα λεφτά είναι ήδη έξω οπότε και οι αγορές γίνονται χωρίς πρόβλημα.

Το θεμα είναι να δούμε πως μπορούν να δουλεψουν οι απλές χρεωστικές ή οι πιστωτικές. το paypal βέβαια θα ήταν το τέλειο αλλα αυτό το έχουμε ξεχάσει προς το παρόν.

Την προπληρωμένη τη φόρτωσα πριν τα CC, αλλά δεν έχει γίνει δεκτή σε κανένα site μέχρι τώρα, μόνο σε banggood. Aliexpress, ebay κλπ έφαγα άκυρο... Αν ίσχυε ότι τα λεφτά είναι έξω, δε θα είχα πρόβλημα, σωστά; Κάτι δηλαδή σα να έχω λεφτά σε Paypal.

• Like 1

Προχθές έκανα μια αγορά με κάρτα eurobank από γερμανικό άμαζον (τρίτο πωλητή, αν και δεν νομίζω να παίζει ρόλο), ένα led για τη δουλειά αξίας 200€ και μου έστειλαν μήνυμα ότι απεστάλη και πιθανές ημερομηνίες παραλαβής.

Δοκιμάζεις και δεν χάνεις τίποτα.

Καλημέρα στην παρέα

Με Eurobank mastercard και με πειραιώς visa & master Card τρωω πόρτα απο Aliexpress καμια βοήθεια; Έχει πληρώσει κανείς;;;

Ευχαριστώ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...