Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις πλήρωσα με VIsa από Eurobank στην Hetzner από Γερμανία και στην Dathorn από Αμερική. Mastecard από Πειραιώς δεν περνούσε.

ό,τι να ναι!!!

αυτά να βλέπουν κάτι εξυπνάκηδες εδώ μέσα που το παίζουν του εξορθολογισμού...

θα μας εξηγήσουν κι αυτό τι διαφορά είχε?;

@iLLiCiT

περιμένω για τον διαφωτισμό σου ΠΥΡΗΝΙΚΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ έλα σε χρειαζόμαστε τυπικούρα... :)

έλα προσπάθησε ίσως να μου πεις ότι τελείωσε το κεφάλαιο πλαφον της ΠΕΙΡΑΙΩΣ ενώ η EUROBANK είχε

κτ θα σκεφτεις...

τι με νοιάζει εμένα το πλαφόν τους που δεν το γνωρίζω & ΒΡΩΜΑΕΙ η όλη κατάσταση

πλαφόν ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ θα πρεπε να υπάρχει για τον καθενα όπως το 60αρι (420weekly) στα ΑΤΜ!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μια μικρή γεύση του τι θα γίνει αν γυρίσουμε στη δραχμή...για όσους το υποστηρίζουν

Ασυναρτησιες ....

Χρεωνω την πιστωτική μου απο το 1990 με δραχμες για μικροαγορες στο εξωτερικο, ΜΕ ΔΡΑΧΜΕΣ ξαναλεω, και δεν ειχα ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ προβλημα.

Ε ρε κόλλημα. Δεν υπάρχει "personal premier" λέμε. Premier και business ναι.

να γιατί μπερδευόμαστε ρε φίλε

ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΛΕΜΕ

εγώ έγραψα PERSONAL (παύλα) PREMIER για να υποδηλώσω ότι ο personal εχει γίνει premier

συνεπώς συμφωνούμε ότι πλέον στο PAYPAL δεν υπάρχει απλός PERSONAL που χουν ΦΑΓΩΘΕΙ να γράφουν συνέχεια ΕΛΕΟΣ

Μια μικρή γεύση του τι θα γίνει αν γυρίσουμε στη δραχμή...για όσους το υποστηρίζουν

δλδ που κάθεσαι τώρα στο ΕΥΡΩ μ'αυτόν τον τρόπο ειναι καλύτερα???

στο ΕΥΡΩ που δεν μπορεις να αγοράζεις ΕΛΕΥΘΕΡΑ από οποιαδήποτε ΧΩΡΑ ΜΕΛΟΥΣ της Ε.Ε.???

ρε το χετε χάσει τελείως.....αρχίζω να πιστεύω στα ψεκάσματα τελικά!!! δεν υπάρχει αλλη εξήγηση

αλλιώς είμαστε πολύ κορόιδα τελικά δεν εξηγείται αυτός ο μαζοχισμός :(

σαν να είμαστε στην ΔΡΑΧΜΗ είμαστε ρε φίλε? μας έχουν στο ΕΥΡΩ με όρους δραχμής ή έχω παραισθήσεις εγώ;

αν θες πάμε PM να το συζητήσουμε μην μας κράξουν για τα off topic...

• Like 1

να γιατί μπερδευόμαστε ρε φίλε

ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΛΕΜΕ

εγώ έγραψα PERSONAL (παύλα) PREMIER για να υποδηλώσω ότι ο personal εχει γίνει premier

συνεπώς συμφωνούμε ότι πλέον στο PAYPAL δεν υπάρχει απλός PERSONAL που χουν ΦΑΓΩΘΕΙ να γράφουν συνέχεια ΕΛΕΟΣ

δλδ που κάθεσαι τώρα στο ΕΥΡΩ μ'αυτόν τον τρόπο ειναι καλύτερα???

στο ΕΥΡΩ που δεν μπορεις να αγοράζεις ΕΛΕΥΘΕΡΑ από οποιαδήποτε ΧΩΡΑ ΜΕΛΟΥΣ της Ε.Ε.???

ρε το χετε χάσει τελείως.....αρχίζω να πιστεύω στα ψεκάσματα τελικά!!! δεν υπάρχει αλλη εξήγηση

αλλιώς είμαστε πολύ κορόιδα τελικά δεν εξηγείται αυτός ο μαζοχισμός :(

σαν να είμαστε στην ΔΡΑΧΜΗ είμαστε ρε φίλε? μας έχουν στο ΕΥΡΩ με όρους δραχμής ή έχω παραισθήσεις εγώ;

αν θες πάμε PM να το συζητήσουμε μην μας κράξουν για τα off topic...

Καλά ας κανουν κανα αστείο και βγούμε στις αγορες σαν δραχμή και θα δεις κλάμα που θα ρίξουμε...

Επαληθεύω αγορά με χρεωστική αλλα και με προπληρωμένη κάρτα της Πειραιώς στο παιχνίδι League of legends. Πέρασαν κανονικά, μέχρι εχτές δεν γινόταν...

Καλά ας κανουν κανα αστείο και βγούμε στις αγορες σαν δραχμή και θα δεις κλάμα που θα ρίξουμε...

α δλδ εσύ τώρα είσαι ικανοποιημένος με το BALKAN EURO που μας έχωσαν!

η δραχμή θα σε πειράξει

λυπάμαι που δεν αντιλαμβάνεσαι ότι αυτά ειναι εκφοβιστικά κόλπα των έξω μεγάλων :(

τεσπα στο θέμα τωρα το BITCOIN ειναι η πιο άμεση λύση για κπ που δεν έχει moneysafe κι αν παραγγείλει κάνει 1 μήνα να ρθει

Τζίφος, δεν λειτουργεί η χρεωστική μου (HSBC) στο PayPal. Πήρα τηλέφωνο και είπαν ότι δεν έχουν νεότερα για αγορές στο εξωτερικό.

Ε μα και συ, αφού τα έβαλες που τα έβαλες σε ξένη τράπεζα δεν τον άνοιγες και στο εξωτερικό το λογαριασμό σου να είσαι ελεύθερος. Μισές δουλειές...

• Like 1

Καλησπέρα κι από μένα, μόλις έκανα αγορά απο humblebundle.com ύψους 1$ με prepaid visa της eurobank, κάτι που δεν είχα καταφέρει μέχρι τώρα. Από Steam έφαγα declined, ίσως λόγω μεγαλύτερης αξίας. Θα δοκιμάσω και αύριο.

• Like 1

η ισοτιμία θα είναι το πρόβλημα και το τελωνείο, μια χαρά αγορές θα γίνονται;

Δηλαδη προ euro μια χαρα αγορες απο το εξωτερικο δεν εκανες????

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...