music_lover Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Πριν λίγη ώρα πραγματοποίησα αγορά από Playstation Store (ύψους €14.99) με χρήση πιστωτικής Eurobank. Με ενδιαφέρει γιατί θέλω να αγοράσω κάνα 2 παιχνιδάκια από εκεί με prepaid eurobank Να υποθέσω πως έχουν λογαριασμό στην Ελλάδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δοκίμασε στο banggood το ίδιο προϊόν. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να περάσει η κάρτα. Αν και έχει τσιμπημένες τιμές σε σχέση με το gearbest Θα πρέπει να κάνω την καρδιά μου πέτρα γιατί πριν κάτι μήνες αυτοί μου έστειλαν χαλασμένο ταμπλετ και μετά έκαναν τους κινέζους. Ευτυχώς που υπήρχε το paypal και έχασα κάνα 10αρικο αλλιώς θα έκλαιγα 100. Από τότε τους έκανα X. Ασε που με την κάρτα δεν έχεις και την εξασφάλιση του paypal. Στη χειρότερη θα πάω για κάτι πολύ φθηνό μόνο για δοκιμή. EDIT: Επιχείρησα αγορά από dx.com. Φαίνεται να την πέρασε την κάρτα αλλα δεν έχει φανεί η χρέωση στον λογαριασμό μου. Αναμένω να δω τι θα γίνει. Στο dx δείχνει αλλου "Payment verified" και αλλού "Payment Processing" οπότε δε βγαίνει άκρη. Αναμένουμε ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charavge Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δοκίμασε στο banggood το ίδιο προϊόν. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να περάσει η κάρτα. Αν και έχει τσιμπημένες τιμές σε σχέση με το gearbest Αγόρασα χθες από Banggood και πέρασε χωρίς πρόβλημα, ενώ από Aliexpress και Ebay τρώω άκυρο. Βέβαια κάτι που έκανε 12 ευρώ το πλήρωσα 30!!!! Αλλά επείγομαι και δε μπορώ να καθυστερώ άλλο. Πώς έγινε και πέρασε όμως το ένα και τα άλλα δεν περνάνε; (Αγορά με προπληρωμένη Eurobank.) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Αγόρασα χθες από Banggood και πέρασε χωρίς πρόβλημα, ενώ από Aliexpress και Ebay τρώω άκυρο. Βέβαια κάτι που έκανε 12 ευρώ το πλήρωσα 30!!!! Αλλά επείγομαι και δε μπορώ να καθυστερώ άλλο. Πώς έγινε και πέρασε όμως το ένα και τα άλλα δεν περνάνε; (Αγορά με προπληρωμένη Eurobank.) Οι προπληρωμένες είναι άλλη περίπτωση. Προφανώς την προπληρωμένη τη φόρτωσες πριν τα capital controls. Μετά δε γινόταν και αυτό γιατί κάπου διάβασα ότι στις προπληρωμένες ο διαχειριστής είναι στο εξωτερικό και όταν φορτίζονται τα λεφτά φεύγουν έξω. Από την άλλη όταν είναι φορτωμένες τα λεφτά είναι ήδη έξω οπότε και οι αγορές γίνονται χωρίς πρόβλημα. Το θεμα είναι να δούμε πως μπορούν να δουλεψουν οι απλές χρεωστικές ή οι πιστωτικές. το paypal βέβαια θα ήταν το τέλειο αλλα αυτό το έχουμε ξεχάσει προς το παρόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imblish Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Απαντάω και στους 3. Συμφωνώ απόλυτα οτι ειναι απαράδεκτο να μην μπορείς να κάνεις τα λεφτά σου οτι θες. Επίσης (φιλε re4male) προσωπικά αγόραζα σχεδόν αποκλειστικά απο το εξωτερικό και εχω "εγκλωβιστεί" και εγώ μαζί σας. Το θέμα είναι όμως οτι: 1)Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι αυτό (εκτος απο μεμονωμένες περιπτώσεις απο οτι βλέπω) 2)Κανείς μας δεν θέλει να αγοράσει κάποιο είδος πρώτης ανάγκης για να καιγόμαστε τόσο. 3)Είναι τραγικοί οι περιορισμοί αλλα ολα αυτα ειναι αποτέλεσμα των πράξεων της κυβέρνησης οπότε τα παράπονα σας εκεί (αλλα μην το πάμε στο πολιτικό) Οπότε υπομονή δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο. Αλλά να ψάχνετε όλες τις κάρτες των τραπεζών μπας και βρείτε την τρύπα για αγορά μου φαίνεται εξαιρετικά υπερβολικό. Έχουμε capital controls και αυτές είναι συνέπειες...δεχτείτε το μέχρι νεοτέρας δυστυχώς. BTW για αγορές απο Αμερική υπάρχει Site: τρόπος αν σας ενδιαφέρει Να σου απαντησω οτι εχω επικοινωσησει με τα παιδια του σαιτ αυτου και λενε τωρα οχι ουτε αυτοι δουλευουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 απο gearbest περνάνε αγορές με κάρτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Composer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μόλις μου ήρθε και η πρώτη αγορά εν μέσω capital controls, από amazon.co.uk! Άιντε, να δούμε τί θα γίνει με αυτή την κατάσταση.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 sorry αν έχει ήδη αναφερθεί από άλλον, αλλά σήμερα πέρασε κανονικά αγορά από Steam (πιστωτική Citybank/Alphabank)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanta Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Από eurobank(visa+mastercard πιστωτικές) δεν περνάει: digitalocean webtropia amazon cloud services namecheap odin (parallels) και μπορώ να πω μια μια σχετική μικρή σιγουριά και hetzner (αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος ότι ήταν eurobank η κάρτα που δοκιμάσαμε) Μόλις πλήρωσα με VIsa από Eurobank στην Hetzner από Γερμανία και στην Dathorn από Αμερική. Mastecard από Πειραιώς δεν περνούσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μόλις έφαγα άκυρο για αγορά με Visa Alphabank απο gearbeast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JOHNMORE1981 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Από ό,τι διαβάζω μπορεί να σου μεταφέρει ο συγγενής σου στον λογαριασμό σου στο paypal με 2 τρόπους: 1. Από το paypal του που είναι και δωρεάν Free when the money comes from PayPal balance. 2. Από κάρτα που σου κρατάει και ένα ποσό 3.4% + €0.35 EUR when the money comes from a debit or credit card (the sender decides who pays this fee). Αυτά διαβάζω, δεν το χω κάνει όμως ποτέ! Ας επιβεβαιώσει/διαψεύσει κάποιος... (γιατί από ό,τι βλέπω σε παλιά ποστς υπάρχει διχογνωμία για τον αν γίνεται από personal paypal account ή αν θέλει premier/business) να τα μας πάλι........τελικά το χει η ράτσα μας να μην το στίβουμε να καταληξουμε σε 1 συμπερασμα! προκαλώ τον οποιοδήποτε να ανοίξε 1 νέο λογαριασμο (γίνεται και fake) θα δει λοιπον αμέσως αμέσως ότι ο λογαριασμός του ΑΝ ΔΕΝ επιλέξει business θα είναι λοιπόν PERSONAL PREMIER σκέτο PERSONAL δεν υφισταται το κατέργησαν δλδ! αυτά για να μην αναλωνόμαστε στα ΙΔΙΑ & ΤΑ ΙΔΙΑ επιτέλους Αυτό είναι πολύ σημαντικό που λες με το ΑΤΜ. Δηλαδή τα λεφτά που κάνεις κατάθεση στο λογαριασμό από το ATM τα αφήνουν ελεύθερα περιορισμών; τι να σου πω ρε φίλε έτσι όπως μας έκαναν εγώ βέβαια έχω πάρει λεφτα από εξωτερικό μετα τις 20/7 που είπαν αλλά ο λογσμος τωρα ήταν μηδενικος και τον φόρτωσα από τσεπη στο ΑΤΜ μπορεί όμως να μετράει συνολικά πόσα έχουμε φερει στη χωρα και τοσα μόνο να μπορεις να ξαναβγάλεις ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ έχουμε γίνει τραγέλαφος παγκοσμίως το για την Ελλαδα ρε γ@μwτ0 έγινε: γ@μ@τ3 την Ελλάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 να τα μας πάλι........τελικά το χει η ράτσα μας να μην το στίβουμε να καταληξουμε σε 1 συμπερασμα! προκαλώ τον οποιοδήποτε να ανοίξε 1 νέο λογαριασμο (γίνεται και fake) θα δει λοιπον αμέσως αμέσως ότι ο λογαριασμός του ΑΝ ΔΕΝ επιλέξει business θα είναι λοιπόν PERSONAL PREMIER σκέτο PERSONAL δεν υφισταται το κατέργησαν δλδ! αυτά για να μην αναλωνόμαστε στα ΙΔΙΑ & ΤΑ ΙΔΙΑ επιτέλους Ε ρε κόλλημα. Δεν υπάρχει "personal premier" λέμε. Premier και business ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros29 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μια μικρή γεύση του τι θα γίνει αν γυρίσουμε στη δραχμή...για όσους το υποστηρίζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JOHNMORE1981 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 ισχύουν και τα 2 Oχι βέβαια. Απλα ο Johnmore είχε δεχτει χρήματα απο το εξωτερικό τα οποία τα ξόδεψε. Στη συνέχεια, πήγε και κατεθεσε ένα ποσό στο atm ίσο ή μικρότερο απο αυτο που του ήρθε απο εξωτερικο. Αυτο το ποσο (ή μικρότερο του) επετραπη να ξαναφύγει εξω. μάλλον... γτ με δαύτους ποτέ δεν μπορείς να σαι σίγουρος πλέον που δεν ενημερώνουν τι ΑΚΡΙΒΩΣ γίνεται & τι όχι! ομολογώ έχουμε φερέγγυο & σοβαρό τραπεζικό σύστημα :) money safe vouchers τέλος εδώ στην περιοχή μου Το τηλέφωνο εξυπ.πελατών της moneysafe είτε βγάζει σε τηλεφωνητή είτε κατειλλημένο. Κατάφερε κανένας να αγοράσει voucher σήμερα? vouchers δεν υπάρχει θέμα απλά πρέπει είπαμε να βρεις μηχανήματα: cardlink ή verofone! κπ ψιλικαντζίδικα έχουν και τηλ πάρτε & ρωτήστε προτού πάτε ρε μάγκες μην ταλαιπωρήστε το τηλ είναι: 211 85 05 500 λειτουργει κανονικά τώρα που κάλεσα μου απάντησαν σε 2' κάρτες δεν θα υπάρξουν πουθενά είπαν! ΜΟΝΟ ταχυδρομικά καλά τα βόλεψαν για να δουλέψει και το courrier τους οποτε μόνο διαδικτυακή παραγγελία γίνεται με voucher των 10€ όποιος παρει voucher μεγαλύτερο των 10€ τα υπόλοιπα μπαίνουν στο υπόλοιπο της κάρτας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalodrei Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 λοιπον το bangggood δουλευει με χρεωστικη πειραιως και εχουν βγαλει και προσφορες λογω οτι γιορταζουν καποια χρονια λειτουργειας . http://www.offers.com/banggood/ κουπονια και http://www.banggood.com/9thAnniversary?utmid=10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα