Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλά, μην βάζεις και όρκο! :-D

Προσωπικά κάνω μια δουλειά που σιχαίνομαι (αλλά δεν υπάρχει άλλη επιλογή, ή μάλλον δεν υπάρχει η επιλογή που θέλω, και δεν έχει σχέση με τα οικονομικά της Ελλάδας).

Οπότε σκέφτηκα: "αφού κάνω μια δουλειά που δε μπορώ καθόλου και είναι σαν καταναγκαστικά έργα, τουλάχιστον ό,τι βγάζω θα το χαλάω εκεί που θέλω!! Κάτι είναι και αυτό, να μου δίνει μια παρηγοριά".

Τώρα δε μπορώ να κάνω ούτε αυτό! :-D :cry:

τι δουλεια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πήγα να σου στείλω μήνυμα, για να μην τα λέμε εδώ και είμαστε οφ τόπικ αλλά και για άλλους λόγους, αλλά δε δέχεσαι μήνυμα..

κι εγώ φίλε το σταματάω εδώ γιατι πήγαμε off topic έχεις δίκιο

στο θέμα μας πάλι επαναλαμβάνω ότι κατάφερα να γεμίσω το balance του paypal με top-up!

απο πειραιώς στη deutsche bank

τώρα αν μετράνε συνολικά πόσα έχεις λάβει από έξω τότε ψαχτείτε όσοι έχετε λάβει ΠΟΣΑ είναι αυτά... :)

πολυ καλά περνάμε :)

Να σας ρωτήσω κάποια πραγματα με βάση ολα αυτά που διαβάζω,εγω που εχω ενα συγγενή που εργάζεται αγγλία αλλά αυτή τη στιγμή είναι ελλάδα μπορώ να του δώσω χρήματα στο χέρι και οταν πάει αγγλία να μου τα βάλει στο λογαριασμό μου (και εγώ να τα βάλω στη συνέχεια στο paypal μου) ή να τα μου βάλει αυτός απευθείας στο paypal μου και να μπορώ να κάνω αγορές μέσω paypal? Στην πρώτη περίπτωση τα στέλνω εγω με εμβασμα στο paypal ή τα φορτώνω απο την κάρτα μου με αλλο τρόπο? Και στη δεύτερη πως γίνεται να τα βάλει αυτός απευθείας? Και για τι ποσό μιλάμε,υπάρχει κάποιο όριο? Συγνώμη για τις πολλές ερωτησεις αλλά προσπαθώ και εγω οπως ολοι να βγάλω ακρη με τα νέα δεδομένα.

• Like 1

Να σας ρωτήσω κάποια πραγματα με βάση ολα αυτά που διαβάζω,εγω που εχω ενα συγγενή που εργάζεται αγγλία αλλά αυτή τη στιγμή είναι ελλάδα μπορώ να του δώσω χρήματα στο χέρι και οταν πάει αγγλία να μου τα βάλει στο λογαριασμό μου (και εγώ να τα βάλω στη συνέχεια στο paypal μου) ή να τα μου βάλει αυτός απευθείας στο paypal μου και να μπορώ να κάνω αγορές μέσω paypal? Στην πρώτη περίπτωση τα στέλνω εγω με εμβασμα στο paypal ή τα φορτώνω απο την κάρτα μου με αλλο τρόπο? Και στη δεύτερη πως γίνεται να τα βάλει αυτός απευθείας? Και για τι ποσό μιλάμε,υπάρχει κάποιο όριο? Συγνώμη για τις πολλές ερωτησεις αλλά προσπαθώ και εγω οπως ολοι να βγάλω ακρη με τα νέα δεδομένα.

Και εγώ ενδιαφέρομαι για το ίδιο αλλά ακόμα το ψάχνω οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά πάντως μπορείς να κοιτάξεις εδώ:

Δεν χρειάζεται να κάνει paypal account. Μπορείς να του στείλεις μέσα από το paypal ένα "request money" βάζοντας απλά το email του και το ποσό, και αυτός απλά θα συμπληρώσει τα στοιχεία του και τα στοιχεία της κάρτας για να γίνει απευθείας η χρέωση.

Υ.Γ. Αν κάνεις μια αναζήτηση μέσα σε αυτό το thread, έχει αναφερθεί τουλάχιστον 3-4 φορές η διαδικασία.

και εδώ: http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=search&do=search&andor_type=&sid=b1dace33ebfef36e9be3afa658c5d970&search_app_filters[forums][sortKey]=date&cType=topic&cId=574635&search_app_filters[forums][sortKey]=date&search_term=request+money&search_app=forums

Να ενημερώσω οτι μόλις έκανα αγορά απο το gog.com το Witcher 3 expansion pass με κάρτα paysafe που μου έστειλε φίλος απο Γερμανία...

Με όσες Ελληνικές κάρτες είχα δοκιμάσει πρίν (Πειραιώς και Εθνικής) έτρωγα πάντα άκυρο.

Από ό,τι διαβάζω μπορεί να σου μεταφέρει ο συγγενής σου στον λογαριασμό σου στο paypal με 2 τρόπους:

1. Από το paypal του που είναι και δωρεάν

Free when the money comes from PayPal balance.

2. Από κάρτα που σου κρατάει και ένα ποσό

3.4% + €0.35 EUR

when the money comes from a debit or credit card

(the sender decides who pays this fee).

Αυτά διαβάζω, δεν το χω κάνει όμως ποτέ! Ας επιβεβαιώσει/διαψεύσει κάποιος...

(γιατί από ό,τι βλέπω σε παλιά ποστς υπάρχει διχογνωμία για τον αν γίνεται από personal paypal account ή αν θέλει premier/business)

θα προσπαθήσω όμως να μαι πιο αναλυτικός μπας και βγάλουμε 1 άκρη & με δαύτο

από ΚΑΡΤΑ δεν γινεται να στείλεις λεφτα έξω

από ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ όμως με έμβασμα γίνεται

συγκεκριμένα προσωπικά έστειλα δοκιμαστικά 10€ από λογ/σμο ταμ/ρίου της ΠΕΙΡΑΙΩΣ

χρέωση για το ΕΜΒΑΣΜΑ = 1€

δλδ 10+1=11

το TOP-UP μου το έδωσε με DEUTSCHE BANK εμένα κι όχι με την TRUST PAY που βγάζει στους μισους! κατέντησε και το PAYPAL λοτταρία μετά τις ελληνικές τράπεζες :) :) :)

λεφτά είχα λάβει από εξωτερικό απ΄το paypal μου στο λογ/σμο της πειραιώς και νωρίτερα από 20/7 και αργοτερα

ΟΜΩΣ ο λογαριασμός μου ήταν μηδενικός!

φορτωσα δλδ τα 10€ από ΑΤΜ online καταθεσης

τώρα πώς κάθονται και λογίζουν ποια λεφτά και πόσα ήρθαν από δω και ποσα πήγαν εκεί η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!!!

μάλλον τα χρωματίζουν δεν εξηγείται αλλιώς :) :)

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ

Αυτό είναι πολύ σημαντικό που λες με το ΑΤΜ. Δηλαδή τα λεφτά που κάνεις κατάθεση στο λογαριασμό από το ATM τα αφήνουν ελεύθερα περιορισμών;

Καλησπέρα και από εμενα διάβασα όσες περισσότερες σελίδες μπόρεσα και θέλω να ρωτήσω κάτι, θέλω να κάνω αγορά από το playseat και να καταθέσω τα λεφτά στο λογαριασμό του δεν θα με αφήσουν έτσι?Και κάτι άλλο άκουσα ότι αν όχι αύριο μέσα στην εβδομάδα γίνει η συμφωνία το paypal θα ξανά λειτουργήσει ισχύει ή ότι νάνε μου είπανε?

Καλησπέρα και από εμενα διάβασα όσες περισσότερες σελίδες μπόρεσα και θέλω να ρωτήσω κάτι, θέλω να κάνω αγορά από το playseat και να καταθέσω τα λεφτά στο λογαριασμό του δεν θα με αφήσουν έτσι?Και κάτι άλλο άκουσα ότι αν όχι αύριο μέσα στην εβδομάδα γίνει η συμφωνία το paypal θα ξανά λειτουργήσει ισχύει ή ότι νάνε μου είπανε?

Δεν το ξέρω το site αλλά αν είναι του εξωτερικού, όχι.

Είναι υπάλληλοι της ΕΚΤ αυτοί που στο είπανε;

Επίσης το paypal λειτουργεί μια χαρά είπαμε, εμείς έχουμε το θέμα.

• Like 1

Δεν το ξέρω το site αλλά αν είναι του εξωτερικού, όχι.

Είναι υπάλληλοι της ΕΚΤ αυτοί που στο είπανε;

Επίσης το paypal λειτουργεί μια χαρά είπαμε, εμείς έχουμε το θέμα.

Ναι εξωτερικού είναι,για το paypal ξέρω ότι λειτουργεί κανονικά λάθος το διατύπωσα.

• Like 1

Από ό,τι διαβάζω μπορεί να σου μεταφέρει ο συγγενής σου στον λογαριασμό σου στο paypal με 2 τρόπους:

1. Από το paypal του που είναι και δωρεάν

Free when the money comes from PayPal balance.

2. Από κάρτα που σου κρατάει και ένα ποσό

3.4% + €0.35 EUR

when the money comes from a debit or credit card

(the sender decides who pays this fee).

Αυτά διαβάζω, δεν το χω κάνει όμως ποτέ! Ας επιβεβαιώσει/διαψεύσει κάποιος...

(γιατί από ό,τι βλέπω σε παλιά ποστς υπάρχει διχογνωμία για τον αν γίνεται από personal paypal account ή αν θέλει premier/business)

ισχύουν και τα 2

Αυτό είναι πολύ σημαντικό που λες με το ΑΤΜ. Δηλαδή τα λεφτά που κάνεις κατάθεση στο λογαριασμό από το ATM τα αφήνουν ελεύθερα περιορισμών;

Oχι βέβαια. Απλα ο Johnmore είχε δεχτει χρήματα απο το εξωτερικό τα οποία τα ξόδεψε. Στη συνέχεια, πήγε και κατεθεσε ένα ποσό στο atm ίσο ή μικρότερο απο αυτο που του ήρθε απο εξωτερικο. Αυτο το ποσο (ή μικρότερο του) επετραπη να ξαναφύγει εξω.

• Like 1

money safe vouchers τέλος εδώ στην περιοχή μου

Το τηλέφωνο εξυπ.πελατών της moneysafe είτε βγάζει σε τηλεφωνητή είτε κατειλλημένο.

Κατάφερε κανένας να αγοράσει voucher σήμερα?

Να ενημερώσω οτι μόλις έκανα αγορά απο το gog.com το Witcher 3 expansion pass με κάρτα paysafe που μου έστειλε φίλος απο Γερμανία...

Με όσες Ελληνικές κάρτες είχα δοκιμάσει πρίν (Πειραιώς και Εθνικής) έτρωγα πάντα άκυρο.

Δεν λεει κατι αυτο αφου στην ουσια με ξενη paysafe εκανες την αγορα αφου απο μας εχει κοπει η συγκεκριμενη.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...