Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Ξέρουμε πότε περίπου και ΑΝ θα σταματήσει να υφίσταται η μη χρησιμοποίηση του paypal; Oχι, κανεις δεν το γνωριζει και το μονο που θα ακουσεις ειναι υποθεσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μόλις μου έβαλε το pockee 3€ στο paypal μου!!! Πάω να ξεχυθώ στις κινέζικες αγορές!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μόλις μου έβαλε το pockee 3€ στο paypal μου!!! Πάω να ξεχυθώ στις κινέζικες αγορές!! αφου ειχαν στείλει ότι θα παγώσουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 αφου ειχαν στείλει ότι θα παγώσουν... Κάτι κινείται... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevedri Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 ρε παιδια εχουμε τιποτα απο νεα απο paypal? μπορεις να κανεις αγορες απο εξωτερικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 ρε παιδια εχουμε τιποτα απο νεα απο paypal? μπορεις να κανεις αγορες απο εξωτερικο? Kατι νεωτερο απο αυτα που ειπαμε 4-5 posts πισω, οχι, δεν εχουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevedri Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 ηθελα να πω εαν ξερουμε ποτε θα ληξει το θεμα με paypal. αλλα μαλλον κανεις δεν ξερει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 ηθελα να πω εαν ξερουμε ποτε θα ληξει το θεμα με paypal. αλλα μαλλον κανεις δεν ξερει.... Kατι νεωτερο απο αυτα που ειπαμε 4-5 posts πισω, οχι, δεν εχουμε. 4-5 posts πισω: Oχι, κανεις δεν το γνωριζει και το μονο που θα ακουσεις ειναι υποθεσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μου έκαναν από το ebay μερικό refund αλλά παρόλα αυτά δεν μπορώ να ψωνίσω από το ebay. Στο paypal εκεί που γράφει paypal balance δεν θα έπρεπε να γράφει 4,80€; Τέλος τσέκαρα την προπληρωμένη αλλά τα χρήματα δεν έχουν μπει ούτε εκεί. *δείτε την εικόνα για περισσότερες λεπτομέρειες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NaGR Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 αφού είναι transfer to credit card δεν θα σου πιστωθεί στο Balance δυστυχώς προ capital controls πήρε 3 ημέρες να φανεί στη χρεωστική μου άρα αν δεν έχουν περάσει ίσως χρειάζεται να περιμένεις 1-2 ημέρες ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thiva7 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Επειδή τυχαίνει να πληρώνομαι με PayPal και έχω balance αγορές κάνω κανονικά .εντός και εκτός Ελλάδας. Δεν μου έβγαλε κανένα μνμ το PayPal. Άσχετο με το PayPal . Η προπληρωμένες κάρτες γιατί δεν δουλεύουν έστω εντός Ελλάδας? Προσπάθησα να μεταφέρω με ebanking και έλεγε ότι η φόρτιση της κάρτας δεν είναι εφικτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Είχε κανείς σας προβλημα σε αποδοχη χρεωστικης απο σκρουτζομαγαζο αυτες τις μερες?Υποπτες χρονικα "αναβαθμισεις" συστηματων και αρα μονο αντικαταβολη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Παμε σε σταδιακη αρση των cc? Στα 70 ευρώ το ανώτατο όριο των συναλλαγών σε μετρητά στα νησιά http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500012380 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δεν άλλαξαν το όριο ανάληψης. Αυτό είναι για εκείνο τον νόμο που θέλανε να βάλουν και έλεγε για αγορές ανω των ΧΧ€ χρησιμοποιείς κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 αρση των controls στις τραπεζες σε κανα δυο χρόνια και άμα. σκοπός ειναι να λυθεί το θέμα με την εκκροή κεφαλαίων στο εξωτερικό, είτε για αυτόν που έχει επιχείρηση και οι προμηθευτές του ειναι έξω, είτε για εμάς τα φυσικά πρόσωπα που απλά θέλουμε να κάνουμε καποιες αγορές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα