Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ξέρουμε πότε περίπου και ΑΝ θα σταματήσει να υφίσταται η μη χρησιμοποίηση του paypal;

Oχι, κανεις δεν το γνωριζει και το μονο που θα ακουσεις ειναι υποθεσεις.

• Like 1
  • Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

ρε παιδια εχουμε τιποτα απο νεα απο paypal? μπορεις να κανεις αγορες απο εξωτερικο?

Kατι νεωτερο απο αυτα που ειπαμε 4-5 posts πισω, οχι, δεν εχουμε.

• Moderators
Δημοσ.

ηθελα να πω εαν ξερουμε ποτε θα ληξει το θεμα με paypal.  αλλα μαλλον κανεις δεν ξερει....

Kατι νεωτερο απο αυτα που ειπαμε 4-5 posts πισω, οχι, δεν εχουμε.

4-5 posts πισω:

Oχι, κανεις δεν το γνωριζει και το μονο που θα ακουσεις ειναι υποθεσεις.

Δημοσ.

Μου έκαναν από το ebay μερικό refund αλλά παρόλα αυτά δεν μπορώ να ψωνίσω από το ebay. Στο paypal εκεί που γράφει paypal balance δεν θα έπρεπε να γράφει 4,80€; Τέλος τσέκαρα την προπληρωμένη αλλά τα χρήματα δεν έχουν μπει ούτε εκεί.

*δείτε την εικόνα για περισσότερες λεπτομέρειες

post-52872-0-56431200-1436833443_thumb.jpg

Δημοσ.

αφού είναι transfer to credit card δεν θα σου πιστωθεί στο Balance δυστυχώς

προ capital controls πήρε 3 ημέρες να φανεί στη χρεωστική μου άρα αν δεν έχουν περάσει ίσως χρειάζεται να περιμένεις 1-2 ημέρες ακόμα.

Δημοσ.

Επειδή τυχαίνει να πληρώνομαι με PayPal και έχω balance αγορές κάνω κανονικά .εντός και εκτός Ελλάδας. Δεν μου έβγαλε κανένα μνμ το PayPal.

Άσχετο με το PayPal . Η προπληρωμένες κάρτες γιατί δεν δουλεύουν έστω εντός Ελλάδας? Προσπάθησα να μεταφέρω με ebanking και έλεγε ότι η φόρτιση της κάρτας δεν είναι εφικτή.

Δημοσ.

Είχε κανείς σας προβλημα σε αποδοχη χρεωστικης απο σκρουτζομαγαζο αυτες τις μερες?
Υποπτες χρονικα "αναβαθμισεις" συστηματων και αρα μονο αντικαταβολη?

Δημοσ.

Δεν άλλαξαν το όριο ανάληψης.

Αυτό είναι για εκείνο τον νόμο που θέλανε να βάλουν και έλεγε για αγορές ανω των ΧΧ€ χρησιμοποιείς κάρτα.

Δημοσ.

αρση των controls στις τραπεζες σε κανα δυο χρόνια και άμα.

σκοπός ειναι να λυθεί το θέμα με την εκκροή κεφαλαίων στο εξωτερικό, είτε για αυτόν που έχει επιχείρηση και οι προμηθευτές του ειναι έξω, είτε για εμάς τα φυσικά πρόσωπα που απλά θέλουμε να κάνουμε καποιες αγορές.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...