Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

MasterCard εθνικης, δεν περναει πουθενα παντως. Δοκιμασα κ χθες κατα τις 2 το βραδυ, σημερα το πρωι κ τωρα.

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

MasterCard εθνικης, δεν περναει πουθενα παντως. Δοκιμασα κ χθες κατα τις 2 το βραδυ, σημερα το πρωι κ τωρα.

Δοκίμασες bangood? Τη virtual κατευθείαν την πήρε. Με την κανονική δεν δοκίμασα

Δημοσ.

GreekLord και μένα με ενδιαφέρουν αυτά που λες αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα/

Πώς γίνεται να λειτουργούν ως μεσάζοντες;

Παίρνουν κάποια προμήθεια;

Σε ποιό τηλ. μπορούμε να πάρουμε;

Εμένα μου έρχονταν πακέτα από ιαπωνικό amazon με DHL, 115 ευρώ περίπου κάθε φορά, και δεν πλήρωσα ποτέ και τελωνείο που αναφέρεται..

2-3 άλλοι λένε βλέπω ότι πήραν τηλ. και τους είπαν δε γίνεται αυτό που λες.

Τί τους είπες εσύ;

Δημοσ.

Δοκίμασες bangood? Τη virtual κατευθείαν την πήρε. Με την κανονική δεν δοκίμασα

Oχι γιατι δεν εχει βιντεοπαιχνιδια. Δοκιμασα σε g2a,steam,star citizen, multiplay hosting για να πληρωσω τους server μου. Τπτ

Δημοσ.

Για να μην διαβάζω 100+ σελίδες...διαβασα 3-4, απο ebay αγορές δεν γίνονται ακόμα ε ?

Εχω virtual απο Πειραιώς συνδεμένη με paypal αλλά κατά το checkout μου λέει na κάνω confirm την κάρτα μου...Κανείς , καμιά βοήθεια ?

Δημοσ.

Για να μην διαβάζω 100+ σελίδες...διαβασα 3-4, απο ebay αγορές δεν γίνονται ακόμα ε ?

Εχω virtual απο Πειραιώς συνδεμένη με paypal αλλά κατά το checkout μου λέει na κάνω confirm την κάρτα μου...Κανείς , καμιά βοήθεια ?

αμα θες βοηθεια να παμε να καψουμε την βουλη, κατι γινετε, βοηθεια για αγορες μεσω ιντερνετ τελικα ειναι αδυνατον.... ακομη προσπαθω κ επεσαν κ οι σερβερ μου.

Δημοσ.

Για ακόμα μια φορά, δεν φαίνεται να μπορεί να γίνει καμία συναλλαγή με paypal εκτός από 2-3 αναφερόμενες,από μέλη του forum, περιπτώσεις validation και μια αγοράς που πέρασαν. (νομίζω eurobank)

Χωρίς να θέλω να γίνω κακός, από τις 100+ σελίδες, οι 80+ είναι από άτομα που λένε για να μην διαβάζω τις Χ προηγούμενες σελίδες, μια βοήθεια... Γι'αυτό είναι το forum ώστε να μπορείς να κάνεις search ή να διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες. Έτσι θα πάρεις μια καλύτερη εικόνα του ότι όλα είναι τυχαία. Είναι αν σου κάτσει.

Δημοσ.

Για ακόμα μια φορά, δεν φαίνεται να μπορεί να γίνει καμία συναλλαγή με paypal εκτός από 2-3 αναφερόμενες,από μέλη του forum, περιπτώσεις validation και μια αγοράς που πέρασαν. (νομίζω eurobank)

Χωρίς να θέλω να γίνω κακός, από τις 100+ σελίδες, οι 80+ είναι από άτομα που λένε για να μην διαβάζω τις Χ προηγούμενες σελίδες, μια βοήθεια... Γι'αυτό είναι το forum ώστε να μπορείς να κάνεις search ή να διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες. Έτσι θα πάρεις μια καλύτερη εικόνα του ότι όλα είναι τυχαία. Είναι αν σου κάτσει.

Δεν προχωρα τίποτα στο paypal. Εμένα δέχτηκε αρχικά την κάρτα αλλά δε μπορώ να την κάνω confirm γιατι αδυνατεί να κάνει τη χρέωση το Paypal.

Δημοσ.

Παιδιά επιμένω, το paypal μην το ψάχνετε!

Πιστεύω θα είναι το τελευταίο που θα λειτουργήσει κανονικά.

Αν περάσει καμιά αγορά, μόνο κατευθείαν με κάρτα αν είστε τυχεροί.

Και στο τέλος-τέλος, υπάρχει κάποιο site που δέχεται ΜΟΝΟ paypal και όχι κάποιο άλλο τρόπο; (εκτός από συγκεκριμένους χρήστες του ebay;) Γιατί περίεργο μου φαίνεται.

Οπότε προσπαθείτε με κάρτα.

Αυτό πρέπει να ήταν μούφα, καθώς ο χρήστης δεν ξαναέδωσε σημεία ζωής.

Φαντάζομαι ότι θα καταλάβαινε ότι να πετάει ένα "έκανα αγορά με paypal" είναι πολύ σημαντικό και μας "καίει" όλους, και θα επέστρεφε να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Εκτός πια, αν παρεξήγησε και νόμιζε ότι έκανε αγορά με paypal.

Δημοσ.

Παιδιά επιμένω, το paypal μην το ψάχνετε!

Πιστεύω θα είναι το τελευταίο που θα λειτουργήσει κανονικά.

Αν περάσει καμιά αγορά, μόνο κατευθείαν με κάρτα αν είστε τυχεροί.

Και στο τέλος-τέλος, υπάρχει κάποιο site που δέχεται ΜΟΝΟ paypal και όχι κάποιο άλλο τρόπο; (εκτός από συγκεκριμένους χρήστες του ebay;) Γιατί περίεργο μου φαίνεται.

Οπότε προσπαθείτε με κάρτα.

Φαντάζομαι ότι θα καταλάβαινε ότι να πετάει ένα "έκανα αγορά με paypal" είναι πολύ σημαντικό και μας "καίει" όλους, και θα επέστρεφε να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

προφανώς ο φίλος στο post #939 το έκανε με photoshop,δεν νομίζω 

Δημοσ.

προφανώς ο φίλος στο post #939 το έκανε με photoshop,δεν νομίζω 

Δεν πιστεύω ότι κάποιος έχει να κερδίσει κάτι με το να μπει μέσα και να πει απλά ένα εγώ τα κατάφερα.

Τώρα για το αν δεν ξανα-εμφανίστηκε, ίσως φοβάται ότι αν δώσει λεπτομέρειες, θα του το κόψουν και σε αυτόν  :unsure:

Πάντως από την εικόνα φαίνεται ότι τραβήχτηκαν από την AMEX :)

Δημοσ.

περα απο bangood δοκιμασατε αλλα κινεζομαγαζια;; geekbuying,gearbest?

gearbest και allbuy έφαγα άκυρο σήμερα το πρωί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...