Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα αγορά από ebay, Αγγλία, μου το έστειλε 5 Σεπτεμβρίου και ακόμα δεν έχει έρθει.

Επικοινώνησα μαζί του, μου λέει το έχει στείλει κανονικά και μου είπε επίσης να κοιτάξω εδώ στην ελλάδα μήπως έχει ξεχαστεί σε καμιά αποθήκη ταχυδρομείου ή σε κάποιο γραφείο διαλογής.

Πως μπορώ να ελέγξω αν βρίσκεται σε καμιά αποθήκη εδώ?

Δεν μου είχε δώσει tracking number. Το έστειλε με: Royal Mail International Standard (Small Packets)

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eρωτηση:

Εχει αγορασει κανεις προσφατα απο amazon.de με debit visa πειραιως?? Περναει κανονικα (εχω καιρο να αγορασω απο amazon πριν τα καπιταλς)???

Και κατι δευτερο.....δεν κανει αυτην την ανοησια που εκανε παλιοτερα τουλαχιστον να δεσμευει τα χρηματα με την παραγγελια και μετα οταν γινει το dispach να κανει εκ νεου αιτημα χωρις να τραβαει τα δεσμευμενα με αποτελεσμα να μενουν καμια 10αρια μερες δεσμευμενα καποια χρηματα μεχρι να παρελθει ο χρονος που δινουν οι τραπεζες και να αποδεσμευτουν......σωστα??

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις.

Δημοσ.

16/9/2016 αγορά με paypal και προπληρωμένη κάρτα της εθνικής από ebay=κανένα πρόβλημα

12/10/2016 σήμερα δεν περνάει η πληρωμή με τίποτα ούτε από Αγγλία ούτε από Κίνα προσπάθησα και με μικρό ποσό μήπως δν παίρνει μεγαλύτερο τίποτα.

Εχετε τίποτα υπ΄οψην??τι να συμβαίνει??

Δημοσ.

16/9/2016 αγορά με paypal και προπληρωμένη κάρτα της εθνικής από ebay=κανένα πρόβλημα

12/10/2016 σήμερα δεν περνάει η πληρωμή με τίποτα ούτε από Αγγλία ούτε από Κίνα προσπάθησα και με μικρό ποσό μήπως δν παίρνει μεγαλύτερο τίποτα.

Εχετε τίποτα υπ΄οψην??τι να συμβαίνει??

Τι αγόρασες;Αν εμπίπτει σε είδη απαγορευμένα,δεν περνάει.

Δημοσ.

Τι αγόρασες;Αν εμπίπτει σε είδη απαγορευμένα,δεν περνά

Ρούχα οκ συμφωνώ αν υπάρχουν περιορισμοί αλλά πως ειναι δυνατόν στις 16/9 να παίρνει την πληρωμή και ένα μήνα σχεδόν μετά να μην δέχετε πληρωμές δεν ξέρω μπορεί να ήταν τυχαίο θα δίξει.

Δημοσ.

Δεν "έσφιξε" τίποτα. Αυτά υλοποιούνται με υπουργικές αποφάσεις. Εφόσον δεν υπάρχει καμιά νεώτερη απόφαση που να αναιρεί ό,τι ισχύει από τον Αύγουστο, δεν άλλαξε τίποτα. Σε τέτοια προβλήματα κατά 90% φταίει αυτός που αντιμετωπίζει το πρόβλημα. Κάτι κάνει λάθος.

Δημοσ.

Κάνω αγορές μέσω paypal από το 2007 χωρίς κανένα πρόβλημα και όλες μου οι συναλλαγές ολοκληρώνονταν με επιτυχία όπως ανάφερα και πιο πριν στις 16/9 είχα κάνει αγορά και πληρωμή χωρίς κανένα πρόβλημα οπότε είναι λίγο δύσκολο να κάνω κάτι λάθος τώρα τι φταίει θα δίξει απλώς ανέφερα την σημερινή μου εμπειρία γιατί μου φάνηκε παράξενο να μην γίνετε η πληρωμή γιατί και εγώ δεν έχω ακούσει κάτι νεότερο που να ανερεί την απάφαση της χαλάρωσης των capital controls.Aυτα.

Υποθέτω ότι θα υπάρχουν κάπιοι πωλητές που δέχονται την πληρωμή και κάποιοι που δεν θα την δέχονται γι αυτό ίσως δεν περνάει δεν ξέρω αν εσείς είχατε ανάλογες εμπειρίες με τις πληρωμές σας σας τις έπερνε όλες??

Δημοσ.

Εμενα στον ιδιο πωλητή πριν 3 εβδομάδες όλα καλά, την περασμνένη παρασκευή τίποτα..Και σίγουρα δεν κάνω κάτι λάθος, απλά κάτι εχει αλλάξει

Δημοσ.

Eρωτηση:

Εχει αγορασει κανεις προσφατα απο amazon.de με debit visa πειραιως?? Περναει κανονικα (εχω καιρο να αγορασω απο amazon πριν τα καπιταλς)???

Και κατι δευτερο.....δεν κανει αυτην την ανοησια που εκανε παλιοτερα τουλαχιστον να δεσμευει τα χρηματα με την παραγγελια και μετα οταν γινει το dispach να κανει εκ νεου αιτημα χωρις να τραβαει τα δεσμευμενα με αποτελεσμα να μενουν καμια 10αρια μερες δεσμευμενα καποια χρηματα μεχρι να παρελθει ο χρονος που δινουν οι τραπεζες και να αποδεσμευτουν......σωστα??

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις.

Ναι εμένα μου πέρασε Piraeus debit visa στο amazon.de

Δημοσ.

Το "δεν κάνω τίποτα λάθος" πάντως, έχει γραφεί 100άδες φορές. Και σε μεγάλο ποσοστό λίγες μέρες μετά συνήθως ακολουθείται από το "ααα ναι δεν έφτανε τελικά το υπόλοιπο στην προπληρωμένη", "ααα ναι είχα ξεχάσει να ξεμπλοκάρω την κάρτα", "ααα ναι δεν είχε ολοκληρωθεί το έμβασμα" κλπ. κλπ.

Σας λέω λοιπόν ότι έχω κάνει 3 αγορές την τελευταία εβδομάδα και δεν αντιμετώπισα σε καμία κανένα πρόβλημα. Καταλαβαίνω ότι αυτή η δήλωση είναι λίγο αόριστη, όχι όμως περισσότερο αόριστη από το "προσπάθησα να ψωνίσω ρούχα και απορρίφθηκε η πληρωμή".

Δημοσ.

Αδερφε μπορείς να καταλάβεις οτι δεν χρειαζεται να εισαι επιστημονας για να κανεις αγορά μέσω ebay? Σου αναφερουν καποιοι (οπως κι εγω) οτι εχουμε 100αδες αγορές, οπότε όλο και γνωρίζουμε πως λειτουργεί το θέμα. Τι το ιδιαιτερο δλδ χρειαζεται που δεν εχουμε τις καταλληλες γνώσεις? Εχουμε το papal με την καρτούλα μας, και ενω μεχρι λίγο καιρό αγοράζαμε, τώρα στους ΙΔΙΟΥΣ (για εμενα προσωπικά) αγοραστές τρώω άκυρο

Δημοσ.

To πρόβλημα είναι ότι δε γνωρίζουμε ποια είναι ακριβως τα συνολικά όρια για αγορές καρτὠν από το εξωτερικό και πως αυτά κατανέμονται στις τράπεζες όπως επίσης και τον τρόπο που υλοποιείται για κάθε ένα χρήστη κάρτας ο περιορισμός.

Αυτο δυσκολεύει την προσπάθεια να ερμηνευτούν κάποιες απορρίψεις αγορών.....

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...