Wonfie Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα παιδιά και ελπιζω να άνοιξω το θέμα στο σωστο χώρο. Έχω ένα galaxy S3 το τελευταίο καιρο παρατήρησα ότι καμιά φορα τα άρχεια που έχω στην κάρτα SD μου τα βγάζει ως κατεστραμένα... Σήμερα πήγα και πηρα καινούργια κάρτα και όταν πήγα να περάσω τα αρχεία δεν μου τα εμφάνιζε ούτε στο κινητό όυτε στον υπολογιστή. Και στα δύο όμως μου διαβάζει την κάρτα και μοθ δείχνει και πόσο χώρο έχω καλύψει... καμιά ιδέα του τι παίζει και πως μπορώ να σώσω τα αρχεία? ευχαριστώ εκ των προτέρων.
SPANK Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Εγώ θα έλεγα να κάνεις ενα backup και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων / restore του κινητού απο την αρχή , και για τον λόγο επειδή στο κάνει και στην καινούργια κάρτα
tsilitheo1 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Εγώ θα έλεγα να κάνεις ενα backup και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων / restore του κινητού απο την αρχή , και για τον λόγο επειδή στο κάνει και στην καινούργια κάρτα Μα δεν γραφει Spank οτι το κανει και στην νεα καρτα... Λεγοντας "και στα δυο" νομιζω εννοει pc και τηλεφωνο βλεπουν την καρτα και τον ελευθερο χωρο αλλα οχι τα αρχεια...κατι σαν non accecible υποθετω..... Δοκιμασε απο το pc με καποιο προγραμμα ανακτησης σαν το recuva...
Wonfie Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 spank εχει δίκιο ο tsilitheo μου διαβαζει την καρτα και στο κινητό και στο pc αλλα δεν βλεπει αρχεία... ευχαριστω θα δοκιμάσω με το recuva και θα σας ενημερωσω! ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα