Scullbag Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Σήμερα το μεσημέρι το έκλεισα κανονικά μόλις γύρισα σπίτι και από τότε απλά δεν ανοίγει. Δεν φορτίζει, δεν συνδέεται στον υπολογιστή, δεν κάνει reset, τίποτα. Έχετε ιδέα τι φταίει/τι μπορώ να κάνω?Πραγματικά εκλιπαρώ για βοήθεια. Αυτό το mp3 το έχω 8+ χρόνια, δεν μπορώ να το αποχωριστώ τώρα πίσω πίσω, έχω συνδεθεί συναισθηματικά Αυτό εδώ είναι btw
Mpiftekis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Άμα δεν κάνει reset, τότε είναι δύσκολα τα πράγματα...
parsifal Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Ενσωματωμένη, non-removable επαναφορτιζόμενη μπαταρία δεν έχει; (φαντάσου ότι κάποτε είχα κι εγώ ένα ίδιο και ούτε θυμάμαι!) Μήπως παρέδωσε πνεύμα;Αν τον τελευταίο καιρό είχε μειωθεί τραγικά η αυτονομία του, εκεί θα πήγαινε το μυαλό μου. 8 χρόνια είναι αυτά, όπως και να το κάνεις... :-/
Scullbag Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλά τα χε τα θεματάκια του εδώ και αρκετό καιρό αλλά εντάξει, γεράματα. Δεν μου πήγε καθόλου το μυαλό στην μπαταρία γιατί δεν είχε πέσει ποτέ κάτω από 9-10 ώρες χρήσης (όταν ήταν καινούριο είχε γύρω στις 12-14).Ναι, ενσωματωμένη non-removable επαναφορτιζόμενη μπαταρία έχει (τόσο non-removable που δεν είναι καν βιδωμένο). Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2015 από Scullbag
parsifal Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Συμβαίνει και εντελώς στα ξαφνικά να «ψοφάνε» οι επαναφορτιζόμενες, όχι απαραίτητα σταδιακά. Άφησέ το σε φόρτιση για κάνα εξάωρο και δες αν ανοίξει. Αν ναι, και σβήσει πάλι μετά από λίγα λεπτά, είναι κατά 99% η μπαταρία. 1
Scullbag Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ! Επειδή όπως είπα και πριν λόγω ηλικίας έκανε διάφορα εδώ και αρκετό καιρό (όπως π.χ. να κολλάει το πλαϊνό κουμπί on/off) ελπίζω ότι απλά έχει λασκάρει και δεν τα έχει φτύσει η μπαταρία ακόμα...Μόλις το έβαλα να φορτίσει συνειδητοποίησα ότι κάνει έναν ήχο στο εσωτερικό, σαν να έχει φύγει/μπει μέσα κάτι μικρό το οποίο κινείται Μου φαίνεται τσάμπα σας έβαλα όλους να ποστάρετε και ότι πρέπει απλά να το κηδεύσω όπως είναι... Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2015 από Scullbag
d_gkal Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 προπαθησε να το ανοιξεις να δεις τι κουνιεται εγω εχω το επομενο μοντελο, δυστυχως ομως δε το χω λειτουργσει σχεδον καθολου!!!!
Scullbag Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Βρήκα αυτό για το πως ανοίγει η συσκευή και λέω να το δοκιμάσω με έναν φίλο που κάνει εγχειρήσεις σε ηλεκτρονικά γενικά. Άμα πιάσει έπιασε, αλλιώς στο κουτί με τα αναμνηστικά από το λύκειο d_gkal απίστευτο! Αυτό το mp3 (βασικά νομίζω τα λένε mp4, αλλά πφφφ) υπάρχει λόγος που το λατρεύω τόσο πολύ, το έχω λιώσει. Ουσιαστικά καθημερινή χρήση από τότε που το πήρα και δεν μου έβγαλε πρόβλημα ποτέ (μέχρι τώρα που τα τίναξε). Με πεσίματα, πέταμα σε τσάντες, γραφεία, κομοδίνα, έχει πέσει άπειρες φορές από τσέπες, αντοχή σε μπόρες και παραλίες και αυτό εκεί, σκυλί. Μια φορά έβγαινα από το τρόλεϊ, πιάστηκε το καλώδιο από τα ακουστικά στην πόρτα και μου έφυγε η συσκευή από τα χέρια και σύρθηκε στην Αλεξάνδρας μέχρι που το πρόλαβα και το γράπωσα. Τα ακουστικά φυσικά μείνανε στο τρόλεϊ, αλλά αυτό δεν ένιωσε. Ποια nokia και αηδίες, την αδίκησες τη συσκευή σου αγαπητέ
d_gkal Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 το εφτιαξες τελικα; ναι ξερω οτι ειναι δυνατη συσκευη (εψαξα αρκετα πριν την παρω) αλλα δυστυχως ήταν μια ακομη απερισκεπτη αγορα :/ με κερδισε η μουσικη μεσω τηλεφωνου εκεινη την περιοδο!
d_gkal Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 προχτες το πουλησα! ο συμφορουμιτης που το πηρε να το χαρει γιατι εγω οπως ειπα δε το χρησιμοποιησα σχεδον καθολου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα