Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, αγορασα 2 290. Προσπαθησα να τις κανω oc και δεν ηταν stable. Απο τοτε καθε φορα που bootarei το pc και φορτωνει ο catalyst freezarei ολο το pc και πρεπει να το κλεισω απο το κουμπι..
εχετε καμμια λυση??

Δημοσ.

κανε unistall με το ddu unistaller, ξαναπερνα drivers και αν ξαναπροσπαθησεις o.c μην το κανεις με το catalyst. Τοσο αλλα προγραμματα υπαρχουν..

Δημοσ.

Άμα πειράξεις λίγο τα ρολόγια από msi afterburner(απλά για να είναι custom) με το που ανοίξει τον catalyst θα φορτωθούν αμέσως τα υψηλά;; Μήπως πρέπει να σβήσεις και τις αποθηκευμένες ρυθμίσεις(κανένα αρχειακι που μπορεί να αφήνει πισω ή μέσω registry) που πιθανότατα κρατάει ο catalyst σε περιπτωση Uninstall? Πετάω ιδέες που μου έρχονται :P

Δημοσ.

Εβγαλα την μια καρτα και διεγραψα τα αρχεια που κρατει το afterburner...

αλλα δεν υπαρχει ρυθμιση που να πεφτει στα default clocks οταν ειναι unstable?? (Απλα απο περιεργεια)

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, αγορασα 2 290. Προσπαθησα να τις κανω oc και δεν ηταν stable. Απο τοτε καθε φορα που bootarei το pc και φορτωνει ο catalyst freezarei ολο το pc και πρεπει να το κλεισω απο το κουμπι..

εχετε καμμια λυση??

Αγόρασες απο εδώ μέσα, με 180 η μία?

Γιατί ξέρω ότι τις πουλάει πιθανόν χαλασμένες...

Δημοσ.

Αγόρασες απο εδώ μέσα, με 180 η μία?

Γιατί ξέρω ότι τις πουλάει πιθανόν χαλασμένες...

Ναι απο εδω τις αγορασα... Οι καρτες δουλευουν αψογα! το θεμα που ειχα ειναι καθαρα λογω του catalyst..

Δημοσ.

Ναι απο εδω τις αγορασα... Οι καρτες δουλευουν αψογα! το θεμα που ειχα ειναι καθαρα λογω του catalyst..

Αν είναι αυτές που λέω, πιθανόν να έχουν θέμα, γιατί στον προηγούμενο δεν "επαιζε" ούτε το CF

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...