Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Πηρα το εν λογω τροφοδοτικο.Ισχυει απο το τιμολογιο η 5ετης εγγυηση  η πρεπει να κανω δηλωση του προιοντος στο σαιτ της εταιρειας για να ισχυσει;Καπου διαβασα κατι τετοιο...Το εχει παρει κανεις σας και σαν τροφοδοτικο ειναι καλο;

Δημοσ.

Τα xfx ειναι αρκετά καλά και ποιοτικά τροφοδοτικά , απο εκει και πέρα οσο αφορά την εγγύηση ειναι ανάλογα το προιόν αν και με την απόδειξη νομίζω οτι εισαι καλυμμένος , και η απόδειξη ομως να μην υπάρχει απο την σιτγμή που υπάρχει serial number του προϊόντος μπορείς και μπορεί πολύ εύκολα ο κατασκευαστής να δει αν υπάρχει εγγύηση και πάει για rma

Δημοσ.

Τα xfx ειναι αρκετά καλά και ποιοτικά τροφοδοτικά , απο εκει και πέρα οσο αφορά την εγγύηση ειναι ανάλογα το προιόν αν και με την απόδειξη νομίζω οτι εισαι καλυμμένος , και η απόδειξη ομως να μην υπάρχει απο την σιτγμή που υπάρχει serial number του προϊόντος μπορείς και μπορεί πολύ εύκολα ο κατασκευαστής να δει αν υπάρχει εγγύηση και πάει για rma

Ενταξει.Ρωτησα κ για το εαν ειναι καλο σα τροφοδοτικο επειδη ειχα το corsair 430w για 1 μιση χρονο.Απλα το πηρα για εναν φιλο(μου το συστησαν απο το μαγαζι για καλο) αλλα επειδη τελικα δεν το εβαλε το κρατησα εγω και το αλλαξα με αυτο που ειχα.Μην εκανα χαζομαρα.

Δημοσ.

Ενταξει.Ρωτησα κ για το εαν ειναι καλο σα τροφοδοτικο επειδη ειχα το corsair 430w για 1 μιση χρονο.Απλα το πηρα για εναν φιλο(μου το συστησαν απο το μαγαζι για καλο) αλλα επειδη τελικα δεν το εβαλε το κρατησα εγω και το αλλαξα με αυτο που ειχα.Μην εκανα χαζομαρα.

Σε σχεση με αυτο που ειχες οχι μονο χαζομαρα δεν εκανες αλλα στην ουσια ηταν αυτο που λεμε Upgrade αν και μικρη διαφορα στα Watt. Το μονο αρνητικο που εχει το εν λογω τροφοδοτικο ειναι η λιγο τσιμπημενη για τα Watt του τιμη,η οποια εως ενα βαθμο δικαιολογειται απο τα 5 χρονια εγγυηση.

Οσο για τα 5 χρονια εγγυηση ειναι αναλογα με το μαγαζι.πχ στο Site του VisionStudio οπως μπορεις να δεις αναγραφεται οτι εχει 5 χρονια εγγυηση.Σε αλλα Site Οπως πχ το ComputerBeast που εφερνε και αυτο πιο παλια, αναγραφονταν μολις 3 χρονια εγγυηση. Σε αυτη την περιπτωση επρεπε να εκανες ηλεκτρονικη εγραφη στο Site της Xfx για τα επιπλεον 2 χρονια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...