Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω μια εμπειρια καθαρισμου σε οδοντιατρο που εχω απο μικρος ειναι οτι ο γιατρος με ενα γατζακι μου εξυνε την πετρα απο τα δοντια.. αυτα δεν τα κανουν τωρα? :P

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

<p>Υπέρηχο και μετά αμμοβολή με backing soda. Οτι καλύτερο. Πληρώνω 40 ευρώ για τη διαδικασία. </p>

Μου έβαλε και σόδα. Αλλά με Γαμ....μου πήρε 70...πολλα λεφτά

Δημοσ.

Και εγώ αναρωτιέμαι αυτό που ρωτάει ο Swimmer, μιας και έχω κάτι χρόνια να κάνω καθαρισμό και σύντομα θα πάω... Δεν τα πάω τόσο καλά με το ξύσιμο όμως :P Οι παραπάνω μέθοδοι να φανταστώ είναι λιγότερο επίπονοι/ανατριχιαστικοί/γουατέβερ;

Δημοσ.

Και εγώ αναρωτιέμαι αυτό που ρωτάει ο Swimmer, μιας και έχω κάτι χρόνια να κάνω καθαρισμό και σύντομα θα πάω... Δεν τα πάω τόσο καλά με το ξύσιμο όμως :P Οι παραπάνω μέθοδοι να φανταστώ είναι λιγότερο επίπονοι/ανατριχιαστικοί/γουατέβερ;

Φιλε εγω για να τον κανω τον καθαρισμο εβαλα Ενεση σχεδον σε ολο το στομα..ΤΡΕΛΟΣ πονος ακομα και με αυτο το μηχανημα !

Δεν ξερω το ΛΕΙΖΕΡ αν ποναει τοσο...ας μας πουνε μερικοι .

Δημοσ.

Εγω χωρίς αναισθησία κάνω πάντα, μοναδική εξαίρεση μια οδοντίατρος που μου έκανε ξυλοκαϊνη "γιατι ετσι κάνει σε όλους". Ειναι και στο χερι του γιατρου αλλα και στο τι σκατα εχεις μεσα στο στομα σου. Πάντως το γαντζάκι που ξύνει παίζει ακόμα σε επίμονη μπίχλα που δεν φεύγει αλλιώς.

Δημοσ.

Εγω χωρίς αναισθησία κάνω πάντα, μοναδική εξαίρεση μια οδοντίατρος που μου έκανε ξυλοκαϊνη "γιατι ετσι κάνει σε όλους". Ειναι και στο χερι του γιατρου αλλα και στο τι σκατα εχεις μεσα στο στομα σου. Πάντως το γαντζάκι που ξύνει παίζει ακόμα σε επίμονη μπίχλα που δεν φεύγει αλλιώς.

ενταξει δεν καπνιζω...απλα ειχα να παω για καθαρισμο σιγουρα 8 χρονια ! Γαντζο μου εβαλε...μαμαει ακομα και με ενεση φιλε !!!!

Δυνατη ενεση ειχα...5 ωρες μουδιασμα και πονουσα στο καθαρισμα !

Δημοσ.

Ti περιμενες κι εσυ μετα απο 8 χρονια που εκανε παρτι η τερηδονα? Ειδικά αν δεν εισαι κανενας φανατικος με το πλυσιμο, νημα, διαλυμα κλπ και αφου σαβουριασεις πας για υπνο.

Εγω ειμαι το αντίθετο, τα πλενω με τοση μανια που μου ειπε οτι εχω χαλάσει το σμάλτο από το πολύ τριφτήρι.

Δημοσ.

Ti περιμενες κι εσυ μετα απο 8 χρονια που εκανε παρτι η τερηδονα? Ειδικά αν δεν εισαι κανενας φανατικος με το πλυσιμο, νημα, διαλυμα κλπ και αφου σαβουριασεις πας για υπνο.

Εγω ειμαι το αντίθετο, τα πλενω με τοση μανια που μου ειπε οτι εχω χαλάσει το σμάλτο από το πολύ τριφτήρι.

Ωπα ρε φιλε ηρεμησε..αν δεν τα επλενα 8 χρονια θα ειχα 200 σφραγισματα...! Δεν μου βρηκε ουτε ενα ! Τα πλενω 2 φορες και στοματικο διαλυμα 5 φορες την ημερα! Τερηδονα μου βρηκε αλλα θα κανω θεραπεια ειπε. Κατα τα αλλα πρεπει να βγουν 2 φρονιμητες πανω κατω στην ιδια μερια, ταυτοχρονα μου ειπε για να μην φαω αλλη ενεση και να τελειωσει η ταλαιπωρια !

Δημοσ.

Οπως και να εχει μαζευεται η ρημαδα η μπιχλα, κανονικα θελει καθε 6μηνο. Οι φρονιμητες ειναι ευκολη υποθεση, μεσα σε 5 λεπτα θα εχεις καθαρισει (εκτος αν ειναι εγκλειστοι, εκει παιρνει παραπανω).

Δημοσ.

Οπως και να εχει μαζευεται η ρημαδα η μπιχλα, κανονικα θελει καθε 6μηνο. Οι φρονιμητες ειναι ευκολη υποθεση, μεσα σε 5 λεπτα θα εχεις καθαρισει (εκτος αν ειναι εγκλειστοι, εκει παιρνει παραπανω).

ποναει ρε φιλε και δεν παω φοβαμαι....οχι θα βγουν ανετα ειπε...χωρις ραματα κλπ. Απλα ειναι η διαδικασια....

Δημοσ.

Δηλαδή και με υπέρηχους και σε έσκισε στον πόνο; Και με ένεση; Οκ, θα τα αφήσω να πέσουν μόνα τους :P

Δημοσ.

Δηλαδή και με υπέρηχους και σε έσκισε στον πόνο; Και με ένεση; Οκ, θα τα αφήσω να πέσουν μόνα τους :P

Πόνεσε λίγο ναι... Είχα μάλλον πολύ πέτρα :)

Δημοσ.

εμένα πάλι μου είπε πως από την πολλή μανία στο βούρτσισμα έχω μετατοπίσει προς τη ρίζα τα ούλα και πρέπει κάθε μέρα να κάνω μασάζ με την οδοντόβουρτσα να ξανακατέβουν λίγο. για το σμάλτο ήταν απόλυτος όμως:

"είναι η σκληρότερη ουσία των δοντιών και είναι πολύ δύσκολο εώς αδύνατο να την καταστρέψεις με το βούρτσισμα."

Πόνεσε λίγο ναι... Είχα μάλλον πολύ πέτρα :)

φίλε μου είναι το πόσο επιδέξιο "χέρι" έχει ο οδοντίατρος. εμένα με κατέσφαξε γιατί έμπηγε συνεχώς με δύναμη το μηχάνημα των υπερήχων μέσα στα ούλα.και δεν είναι και τίποτα χοντρό αυτό. έχει μία ψιλή μύτη μπροστά λίγο πλατύτερη από πρόκα.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

γενικα η πετρα φευγει δυσκολα κ ειναι κ κατι που δεν ειναι μονο επιφανειακο αλλα ξεκιναει μεσα απτο ουλο προφανως γι αυτο κ εβαζε τον ηπερηχο μες στο ουλο. εξου κ ο πονος εξου κ η ναρκωση. ειναι να κανω καθαρισμο παντως τωρα κ προβληματιζομαι. τα οαντα ειναι θεμα οδοντιατρου μιας κ αν δεν εχει χερι παιζει να σου κανει ζημια να χαλασει κ σμαλτο με τον τροχο κλπ κλπ... 

και τωρα ψαχνω να καταλαβω αν ο ηπερυχος κ η "σοδο-βολη" που ειναι πιο εξελιγμενη τεχνολογια κ δεν θα καταστρεφει λογικα σμαλτο...ειναι το ιδιο αποτελεσματικο σε σχεση με το παραδοσιακο τσιγκελι κ τροχο...?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το τσιγκελι γιατι δεν τοχρησιμοποιουν πια; Μια χαρα ηταν!Εμενα πριν ΧΡΟΝΙΑ που μου κανε ενας με υπερηχο ηταν σαν να μου ελιωσε τα ουλα!

Οχι πως ειχα αιμα ή κατι  τετοιο απλα μου εδωσε την εντυπωση πως καταστρεφει τα ουλα.Οποτε γιατι το προτιμάνε;

Επεξ/σία από artist1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...