LG_15 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 προκειται να κανω καθαρισμο δοντιων σε αγνωστη οδοντιατρο και μου προτεινε να μου τον κανει με υπερηχο και οχι με λειζερ... Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος ;
idomeneas7 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Αν τα χειρίζεται καλά ο οδοντίατρος, έχω την εντύπωση πως και οι δύο μέθοδοι έχουν εξίσου καλά αποτελέσματα. Το λέιζερ συνήθως το χρεώνουν παραπάνω γιατί ειναι πιό ακριβό το μηχάνημα νομίζω. 1
evabb Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 το κλασσικο ειναι με τον υπερηχο. παλιο, δοκιμασμενο και σιγουρο 1
LG_15 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Αν τα χειρίζεται καλά ο οδοντίατρος, έχω την εντύπωση πως και οι δύο μέθοδοι έχουν εξίσου καλά αποτελέσματα. Το λέιζερ συνήθως το χρεώνουν παραπάνω γιατί ειναι πιό ακριβό το μηχάνημα νομίζω. Ποσο παραπανω δηλαδη ; Εγω εδωσα 70... το κλασσικο ειναι με τον υπερηχο. παλιο, δοκιμασμενο και σιγουρο Αρα υπερηχος ειναι καλυτερος ;
idomeneas7 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Με τον υπέρηχο κάνει 30-50 ευρώ και το λέιζερ 60-80. "Καλύτερος" ειναι με υπέρηχους σε παλιούς οδοντιάτρους που αυτό ξέρουν καλύτερα. Αμα πας σε νέο που έχει δουλέψει εξίσου και τις δυο μεθόδους, δεν νομιζω να δεις διαφορα. 1
dionisis1925 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Με υπέρηχο,εγώ δίνω 40 ευρώ, μια χαρά αποτελέσματα.
LG_15 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Καλά μου έπιασε τον κωλο τότε.. 70 Για υπέρηχο.. Δεν τρελάθηκα κιόλας πάντως. Δεν δείχνουν λευκά, είχα πάει παλιά για λέιζερ και είχαν καθαρίσει καλύτερα.
idomeneas7 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Αυτό είναι και θέμα τεχνικής. Π.χ. μπορεί να σου κάνει με υπέρηχο και μετά να κάνει σοδοβολή και γυαλιστικό και να λάμπουν. Αν έχεις κιτρινίλες όμως από χρόνια τσιγαρου, καφε κλπ και δεν τα πλενεις συχνα, μονο με λευκανση θα ασπρισουν. Και ναι, σου έπιασε τον κωλο. Στο Κολωνάκι πήγες? Τουλάχιστον να έκοψε απόδειξη.
iordanis77 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Με υπέρηχο,εγώ δίνω 40 ευρώ, μια χαρά αποτελέσματα. Με τον παραδοσιακο τροπο ποσο κανει?
gdriver Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 όπως είπαν οι συνάδελφοι πιο πάνω. υπόκειται καθαρά στα χέρια του εκάστοτε οδοντίατρου. πήγα κάποτε σε έναν να κάνω καθαρισμό υπερήχων και μου κατέσφαξε τα ούλα. την πρώτη μέρα έφτυνα συνεχώς αίμα . μετά από 2 εβδομάδες επουλώθηκαν πλήρως. και πήρε και 40 ευρώ χωρίς απόδειξη παρακαλώ!
LG_15 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 <p>όπως είπαν οι συνάδελφοι πιο πάνω. υπόκειται καθαρά στα χέρια του εκάστοτε οδοντίατρου. πήγα κάποτε σε έναν να κάνω καθαρισμό υπερήχων και μου κατέσφαξε τα ούλα. την πρώτη μέρα έφτυνα συνεχώς αίμα . μετά από 2 εβδομάδες επουλώθηκαν πλήρως. και πήρε και 40 ευρώ <strong>χωρίς απόδειξη </strong>παρακαλώ!</p> Και εμένα μου έτρεχε αίμα για δύο ημέρες.... Πήγα μάλλον σε άσχετη. Απόδειξη μου έκοψε
fylatos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Αναλόγως με το επίπεδο βλάβης μπορεί να υπάρχει ένας ήπιος ερεθισμός και αίσθημα πόνου στα ούλα για λίγες μέρες. Η οδοντίατρος σου, αφαιρέσε όλη την τρυγία μέρος της οποίας μπορεί να ήταν υποουλικα. Αν την άφηνε εκεί θα ήταν σαν να μην έκανε τίποτα. 1
iordanis77 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Και εμένα μου έτρεχε αίμα για δύο ημέρες.... Εγω μολις εβγαλα ενα δοντι και μου τρεχει τωρα...
LG_15 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Αναλόγως με το επίπεδο βλάβης μπορεί να υπάρχει ένας ήπιος ερεθισμός και αίσθημα πόνου στα ούλα για λίγες μέρες. Η οδοντίατρος σου, αφαιρέσε όλη την τρυγία μέρος της οποίας μπορεί να ήταν υποουλικα. Αν την άφηνε εκεί θα ήταν σαν να μην έκανε τίποτα. Άρα ήξερε τι έκανε;
ikaruga24 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Υπέρηχο και μετά αμμοβολή με backing soda. Οτι καλύτερο. Πληρώνω 40 ευρώ για τη διαδικασία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα