Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προκειται να κανω καθαρισμο δοντιων σε αγνωστη οδοντιατρο και μου προτεινε να μου τον κανει με υπερηχο και οχι με λειζερ...

Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος ;

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν τα χειρίζεται καλά ο οδοντίατρος, έχω την εντύπωση πως και οι δύο μέθοδοι έχουν εξίσου καλά αποτελέσματα. Το λέιζερ συνήθως το χρεώνουν παραπάνω γιατί ειναι πιό ακριβό το μηχάνημα νομίζω.

• Like 1
Δημοσ.

Αν τα χειρίζεται καλά ο οδοντίατρος, έχω την εντύπωση πως και οι δύο μέθοδοι έχουν εξίσου καλά αποτελέσματα. Το λέιζερ συνήθως το χρεώνουν παραπάνω γιατί ειναι πιό ακριβό το μηχάνημα νομίζω.

Ποσο παραπανω δηλαδη ; Εγω εδωσα 70...

το κλασσικο ειναι με τον υπερηχο. παλιο, δοκιμασμενο και σιγουρο

Αρα υπερηχος ειναι καλυτερος ;

Δημοσ.

Με τον υπέρηχο κάνει 30-50 ευρώ και το λέιζερ 60-80.

"Καλύτερος" ειναι με υπέρηχους σε παλιούς οδοντιάτρους που αυτό ξέρουν καλύτερα. Αμα πας σε νέο που έχει δουλέψει εξίσου και τις δυο μεθόδους, δεν νομιζω να δεις διαφορα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά μου έπιασε τον κωλο τότε.. 70 Για υπέρηχο.. Δεν τρελάθηκα κιόλας πάντως. Δεν δείχνουν λευκά, είχα πάει παλιά για λέιζερ και είχαν καθαρίσει καλύτερα.

Δημοσ.

Αυτό είναι και θέμα τεχνικής. Π.χ. μπορεί να σου κάνει με υπέρηχο και μετά να κάνει σοδοβολή και γυαλιστικό και να λάμπουν. Αν έχεις κιτρινίλες όμως από χρόνια τσιγαρου, καφε κλπ και δεν τα πλενεις συχνα, μονο με λευκανση θα ασπρισουν.

Και ναι, σου έπιασε τον κωλο. Στο Κολωνάκι πήγες? Τουλάχιστον να έκοψε απόδειξη.

Δημοσ.

όπως είπαν οι συνάδελφοι πιο πάνω. υπόκειται καθαρά στα χέρια του εκάστοτε οδοντίατρου. πήγα κάποτε σε έναν να κάνω καθαρισμό υπερήχων και μου κατέσφαξε τα ούλα. την πρώτη μέρα έφτυνα συνεχώς αίμα . μετά από 2 εβδομάδες επουλώθηκαν πλήρως. και πήρε και 40 ευρώ χωρίς απόδειξη παρακαλώ!

Δημοσ.

<p>όπως είπαν οι συνάδελφοι πιο πάνω. υπόκειται καθαρά στα χέρια του εκάστοτε οδοντίατρου. πήγα κάποτε σε έναν να κάνω καθαρισμό υπερήχων και μου κατέσφαξε τα ούλα. την πρώτη μέρα έφτυνα συνεχώς αίμα . μετά από 2 εβδομάδες επουλώθηκαν πλήρως. και πήρε και 40 ευρώ <strong>χωρίς απόδειξη </strong>παρακαλώ!</p>

Και εμένα μου έτρεχε αίμα για δύο ημέρες.... Πήγα μάλλον σε άσχετη. Απόδειξη μου έκοψε

Δημοσ.

Αναλόγως με το επίπεδο βλάβης μπορεί να υπάρχει ένας ήπιος ερεθισμός και αίσθημα πόνου στα ούλα για λίγες μέρες. Η οδοντίατρος σου, αφαιρέσε όλη την τρυγία μέρος της οποίας μπορεί να ήταν υποουλικα. Αν την άφηνε εκεί θα ήταν σαν να μην έκανε τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Αναλόγως με το επίπεδο βλάβης μπορεί να υπάρχει ένας ήπιος ερεθισμός και αίσθημα πόνου στα ούλα για λίγες μέρες. Η οδοντίατρος σου, αφαιρέσε όλη την τρυγία μέρος της οποίας μπορεί να ήταν υποουλικα. Αν την άφηνε εκεί θα ήταν σαν να μην έκανε τίποτα.

Άρα ήξερε τι έκανε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...