Προς το περιεχόμενο

Αποριες για ταβλετ αφου δεν ειναι οπως τα λαπτοπσ

thelos257

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σας εχω καποια ερωτηματα οσο αφοραουν τα ταβλετσ γενικοτερα.

1) Πως θα παιρνει αερα απο κατω ή απο καποιο μερος ; Σε σχεση με τα λαπτοπσ που παιρνουν επειδη εχουν απο κατω αεριστηρα και στο πλαι.

2) Πως το ανοιγω απο μεσα για να το δω πως ειναι ; Μιλω για ταβλετσ που θα χουν επεξεργαστες Intel και οχι απο τους αλλους

3) Μπορω να αναβαθμισω ή να κατεβατησω τον επεξεργαστη την μνημη ραμ ;

4) Τα ταβλετσ τι ειδου μνημη χρεισημοποιηανε αφου δεν ειναι ουτε Hand disk και ουτε ssd ; Π.χ. λεει αυτο το ταβλετ εχει 16GB τι συμενει ακριβως ; Μιλαω για ταβλετ με λειτουργικο συστημα windows.

Οταν εχω αλλες αποριες θα σας ρωτησω αυτες για την ωρα. Σας ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι απαντήσεις (μπορεί κάπου να έχω λάθος-ας με διορθώσει όποιος το δεί)

1)Δεν σε απασχολεί διότι το τάμπλετ ΔΕΝ καίει όσο το λάπτοπ και δεν έχει ενεργή ψύξη(ανεμιστήρα κοινώς)

2)ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙΣ γιατί αυτόματα χάνεις την εγγύηση,άσε που είναι δύσκολο γιατί πιθανότατα θα χρειαστεί να βγάλεις την οθόνη αρχικά

3)επεξεργαστής ΔΕΝ αναβαθμίζεις,ΔΕΝ είναι αφαιρούμενος. Για ραμ πιθανότατα ισχύει το ίδιο.

4)Δεν το γνωρίζω το συγκεκριμένο. Τα smartphones τι χρησιμοποιούν για εσωτερική μνήμη κλπ; πιθανότατα το ίδιο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδη ;

http://whatis.techtarget.com/definition/NAND-flash-memory....για τον χρησταρα που ρωτησε τι χρησιμοποιουν τα smartphones...

Επεξ/σία από tsilitheo1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σας εχω καποια ερωτηματα οσο αφοραουν τα ταβλετσ γενικοτερα.

1) Πως θα παιρνει αερα απο κατω ή απο καποιο μερος ; Σε σχεση με τα λαπτοπσ που παιρνουν επειδη εχουν απο κατω αεριστηρα και στο πλαι.

2) Πως το ανοιγω απο μεσα για να το δω πως ειναι ; Μιλω για ταβλετσ που θα χουν επεξεργαστες Intel και οχι απο τους αλλους

3) Μπορω να αναβαθμισω ή να κατεβατησω τον επεξεργαστη την μνημη ραμ ;

4) Τα ταβλετσ τι ειδου μνημη χρεισημοποιηανε αφου δεν ειναι ουτε Hand disk και ουτε ssd ; Π.χ. λεει αυτο το ταβλετ εχει 16GB τι συμενει ακριβως ; Μιλαω για ταβλετ με λειτουργικο συστημα windows.

Οταν εχω αλλες αποριες θα σας ρωτησω αυτες για την ωρα. Σας ευχαριστω.

1. Το πληκτρολόγιο είναι απλά κουφάρι δεν υπάρχει κάτι για να ψυξει, στα ταμπλετ η μητρικη είναι στην οθόνη στα λαπτοπ στο πληκτρολόγιο

2. Δεν το ανοίγεις πολύ απλά..... αν έχεις τέτοιες ανησυχίες είσαι για λαπτοπ και όχι για ταμπλέτα

3. Ομοίως με το 2.... αν θέλεις αναβαθμίσεις τότε λαπτοπ....

4. Η ραμ είναι κοινής φύσεως, τίποτε το περίεργο δηλαδή....ο αποθηκευτικός χώρος μπορεί να είναι είτε ssd (οι ακριβές λύσεις) είτε mmc (οι φτηνές λύσεις) επίσης υπάρχει και η δυνατότητα για επέκταση μέσω micro sd

Επεξ/σία από kostasfalcon
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...