skiabox Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Ο Μπογδάνος αποκάλεσε την ΕΡΤ κανάλι προπαγάνδας. Πόσο πιο σουρεάλ κόσμος; Εγώ θα το αποκαλούσα κηφηνοφωλιά. Ακόμα μία δηλαδή δίπλα σε πολλές άλλες. Τραγικό έθνος που δεν έχει προσφέρει τίποτα στον ανθρώπινο πολιτισμό τα τελευταία 200 χρόνια. Η καλύτερα να το έλεγα συνάθροιση συντεχνιών και κηφήνων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Παιδιά , δεν καταλαβαίνετε ότι ζούμε έναν πόλεμο (οικονομικό)? Γιατί δεν αντιστέκεστε? Απορώ πραγματικά. Πολεμο λαικισμου ζουμε, νιωσε. Εχουμε κυβερνηση, η οποια μπορει να κανει οτι θελει. ΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΚΤΩΣ ΑΠΟ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Ξυπανα επιτελους. Το mega ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ.Ουτε ο Σαμαρας ουτε η χρυση αυγη ουτε κανενας αλλος. Η κυβερνηση κυβερναει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pitogiro Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 hasbogdanosleftyet.com Έμεινα με τη χαρά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Την εθιξε μεσω τηλ, απαραδεκτο....... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Φρεσκαδουρα το βιώσιμο μας χρέος /spithttp://blogs.ft.com/brusselsblog/2015/07/02/imf-3rd-greek-bailout-would-cost-e52bn-or-more/ edit: Επειδή παίζει να θέλει συνδρομή. What would a third bailout for Greece look like? The International Monetary Fund has provided the first public insight into how much it could cost, and it will be expensive. According to IMF estimates, over the next three years, Greece will need €52bn in new bailout financing. That is close to an estimate we came up with in February. But that may not even be enough. The new IMF debt sustainability analysis, which we’ve posted here, assumes the money in the EU bailout that just disappeared would be used to cover Greek needs through October. That cash, about €16.3bn, is now gone. So the total price tag could go up to close to €70bn. But that’s not all. The IMF report also assumes the budget targets and economic growth projections made during the recent negotiations still hold. Under that plan, Greece would post a primary budget surplus – revenues minus expenses, when interest on debt isn’t counted – of 1 per cent of gross domestic product this year, rising gradually to 3.5 per cent in 2018. It also assumed no economic growth this year, but a return to 2 per cent growth next year and 3 per cent in 2017 and 2018. Given Greek banks have been closed for a week and its economy is in free-fall, those targets are, in all likelihood, becoming more outdated by the minute. So what would happen if, for example, Greek economic growth is just 1 per cent of GDP lower than previously projected, and Athensis able to produce a primary budget surplus of only 2.5 per cent by 2018 rather than 3.5 per cent? Well, the IMF ran such a projection and found that the eurozone would have to write off Greece’s entire first bailout – a total of €53.1bn – just to return the country to a sustainable debt level. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_U__K Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 την ανακοίνωση της εταιρείας με την δημοσκόπηση οτι δήθεν προηγήται το ΝΑΙ την είδατε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μια παράκληση Χαλαρώστε με τα μακαρόνια, δεν φτάνουν για όλους. Πραγματικά έλεος.. θα αναγκαστούμε να τρώμε τον αστακό ξεροσφύρι.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Πολεμο λαικισμου ζουμε, νιωσε. Εχουμε κυβερνηση, η οποια μπορει να κανει οτι θελει. ΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΚΤΩΣ ΑΠΟ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Ξυπανα επιτελους. Το mega ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ.Ουτε ο Σαμαρας ουτε η χρυση αυγη ουτε κανενας αλλος. Η κυβερνηση κυβερναει. Και τις καλύτερες προθέσεις να είχε, είναι οικονομικά στραγγαλισμένη. Και θα συνεχίσει να είναι μέχρι να πέσει. Δεν είναι λόγια μου. Διάβασε λίγο παραέξω απο τα ελληνικά σκουπίδια. Μέχρι και στην καταραμένη τη γερμανική βουλή λέγεται αυτό, εκτός απο την Ελλάδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
voldemort Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Την εθιξε μεσω τηλ, απαραδεκτο....... Στο καναλι που ειναι και τα μυαλα που κουβαλαει δεν μου φαινεται περιεργο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Την εθιξε μεσω τηλ, απαραδεκτο....... Ξερνας απο τα ματια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
green gordon Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Παιδιά το όχι σαρώνει από Έβρο ως Κρήτη. Θα βγει εύκολα οπότε όσοι είστε του όχι μην πάτε καν να ψηφίσετε,πάτε καμία βόλτα χαλαρή ή ακόμα καλύτερα καθιστε σπίτι.Θα χει και ζέστη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Την εθιξε μεσω τηλ, απαραδεκτο....... Σχολιο στο γιουτουμπ ''Μπράβο ρε μάγκα μου. Γι αυτό και η Δημητρούλα είχε φύγει μαζί σου και παράτησε τον φιλελέ τον Καλημέρη'' 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LiquidTroll Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Θα σας κανω εγω την μεταφραση αυτου για να μην κουραζεστε : Ειμαι ανεργος , χαμηλομισθος <500, δεν εχω στον ηλιο μοιρα δηλαδη εχω την ψευδαισθηση πως δεν εχω τιποτα να χασω η' απλα ειμαι κομπλεξικος και μιζερος και θελω να καταστραφουν και ολοι οι υπολοιποι . Επειδη αυτα δεν μπορω να τα παρουσιασω ομως ας γραψω η' αναπαραγω ενα λογυδριο ανοησιας ,πατριδογνωσιας και θαρους (ενω εγω στην πραγματικοτητα ειμαι κοτα και αν γινει μπαμ θα ειμαι ο πρωτος που θα παω κατω απο το τραπεζι). Ποια ειναι η πραγματικοτητα τωρα ,ο αποπανω ειναι με μαθηματικη ακριβεια βεβαιο πως θα πεινασει πολυ πριν απο μενα , πρωτος με διαφορα απλα επειδη δεν εχει αναλόγες παραστασεις η΄για τους λογους που περιεγραψα παραπανω νομιζει πως βιωνει την απολυτη εξαθλιωση ... ΠΡαγματικά λυπάμαι να ακούω τέτοιο μένος απέναντί μου , και να σου πω και κάτι , προσωπικά στα @@ μου , όπως έχω πει , έχω επιχείρηση και πάνω κάτω θα ζήσω , ότι και να γίνει.Λυπάμαι τα παιδιά που αναγκάστηκα να απολύσω όμως..... Σε σενα το λέω που με "ξερεις" τόσο καλά Πολεμο λαικισμου ζουμε, νιωσε. Εχουμε κυβερνηση, η οποια μπορει να κανει οτι θελει. ΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΚΤΩΣ ΑΠΟ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Ξυπανα επιτελους. Το mega ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ.Ουτε ο Σαμαρας ουτε η χρυση αυγη ουτε κανενας αλλος. Η κυβερνηση κυβερναει. Το μέγκα ΔΕΝ κυβερνάει? ΟΥΤΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ? Δηλαδή για σένα , Ο Σαμαράς και το Μέγκα ενδιαφέροντε για σένα, ο Πρετεντέρης και ο Μπογδάνος και ο Αλαφούζος νοιάζοντε τόσο πολύ για το αν θα δώσουνε 400 € στους καμεραμεν τους , ενώ αυτοί θα πέρνουν παχυλούς μισθούς...... Ντρέπομαι για την γενειά μου , πραγματικά , ντρέπομαι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
voldemort Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ; ΠΟΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ; Δημοκρατία δεν έχει μόνο το κράτος μας αλλά και τα υπόλοιπα 18 κράτη που μας δανείζουν. Η τωρινή κυβέρνηση έχει νωπή λαϊκή εντολή 6 μόλις μηνών. Έκανε τις διαπραγματεύσεις που ήθελε και με τον τρόπο που ήθελε και οδηγηθήκαμε τελικά σ' αυτή τη φρικτή κατάσταση. Κατάφερε μόλις σε ένα εξάμηνο να οκταπλασιάσει τον λογαριασμό. Το mail Χαρδούβελη προέβλεπε περίπου 1 δις μέτρα, ενώ τα μέτρα της τωρινής κυβέρνησης κοστολογούνται στα 8 δις μέτρα. Αν αυτό δεν είναι απόδειξη ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ και ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ τι στο διάολο είναι ; ΝΑΙ στην ΕΥΡΩΠΗ για να ξεκουμπιστούν και να πάνε στον αγύριστο οι ηλίθιοι (λόμπι της δραχμής ; ) που μας κυβερνούν. Βαριεμαι την ανακυκλωση να σου εξηγω πως φτασαμε εδω μεχρι σημερα. Παρτα ολα απο την αρχη και και θα καταλαβεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioankav Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Πραγματικά , αν ήσασταν στο '40 ., θα λέγατε "Γιατί να πολεμήσουμε τους Γερμανους , δεν μπορούμε να τους νικήσουμε , τουλάχιστον ας ζήσουμε κατοχή και να μας δίνουν κανα συσσίτιο , απο το να τους πολεμήσουμε και μετά να είνα τσαντισμένοι μαζί μας" Να σου θυμίσω τον "ατυχή" πόλεμο του 1897 (ειδικά τι έλεγε ο Τρικούπης πως ο ελληνικός στρατός δεν ήταν έτοιμος) και τη Μεγάλη Ιδέα που οδήγησε στη Μικρασιατική καταστροφή του 1922. Οπότε όταν χρησιμοποιούμε τέτοια πατριωτικά παραδείγματα, οφείλουμε να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί.Θα έλεγα καλύτερα να εκλείψουνΥΓ. Προσωπικό σχόλιο και αφορά όλους (είτε κάποιος υποστηρίζει το ΝΑΙ είτε το ΟΧΙ). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις