kirileman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μην το βάλει. Λέω όχι σε διχαστικά για το φόρουμ polls! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Εγώ θα ψήφιζα ναι επειδή το είπε ο Σημίτης πάντως. μόνο ο Σημίτης το είπε? όλοι οι αποτυχημένοι και λαμόγια πολιτικοί που έχει γνωρίσει αυτός ο τόπος βγήκαν και λένε ψηφίστε ναι να σωθούμε χααχαχαχβλέπω σήμερα τον Καραμανλή να κάνει δηλώσεις και για λίγο νόμιζα οτι γυρίσαμε πίσω στο χρόνοwtf.jpg 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που σοβαρά πιστεύουν ότι αυτοί θα πάνε να διαπραγματευτούν. Αυτοί. Ο ένας που σου λέει πως αν δεν πας με τα νερά του είσαι συνένοχος και ο άλλος που σου εγγυάται την τάξη με το στρατό. Τρελοκομείο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Απλα κ αντικειμενικά 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 ιπαρχι εκνεβρισμος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donalhioy Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Για να απαντησω, δικαιωμα σου να μην πιστευεις οτι θα γινει εξοδος απο ΕΕ και εγω στο προηγουμενο post μου ειπα οτι δεν το πιστευω. Ομως ειμαι σχεδον σιγουρος για την αναταραχη σε κοινωνικο και οικονομικο επιπεδο, ταραχη που δεν εχουμε ξαναζησει, δεν ειμαι διατεθειμένος να παιξω ζαρια για το "αν" που υποσχεται ενας αναξιοπιστος ανθρωπος για αυτο και θα ψηφισω ναι μηπως φυγει μια ωρα νωριτερα.. εισαι διατεθιμενος να παιξεις ζαρια για το αν.. το αν καποτε δεν θα βγουμε απο το ευρο και την ΕΕ συνεχιζοντας να παιρνουμε υφεσιακα μετρα που ανεβαζουν το χρεος καθε χρονο.. αλλα τοτε θα εχεις και ανθρωπιστικη κριση.. αστεγους κατω απο το σπιτι σου με τους πλειστηριασμους να ειναι στα 2/3 του πληθυσμου.. Αμην και ποτε. Ο Ελλην θελει ενα χαστουκι για να συνερθει. Να δω μετα ποιος θα ψηφιση κομμα το οποιο ταζει λαγους για πετραχηλια. οι οι συνταξιουχοι... τι νομιζες.. πως μπαινει μυαλο στα γεραματα? Ζησαμε να δουμε αριστερη κυβερνηση να εγγυαται ηρεμια, ταξη και ασφαλεια στο εσωτερικο επικαλουμενη στρατο. Πρωτη φορα αριστερα. Κι ολα αυτα σε μια στιγμη που την κατασταση στο εσωτερικο δεν την λες και ηρεμη... Σου λενε μετα "εμεις δεν ειμαστε ουτε Συρια, ουτε Λιβυη, ουτε Αιγυπτος¨. Τι τους λες; Πρωτη φορα αριστερα; δεν ειναι κυβερνηση ειναι συγκυβερνηση και καμμενος δεν ειναι αριστερος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Εν τω μεταξύ σκέφτομαι από χθες να βάλω poll αλλά τρέμω. Βεβαίως και να το βάλεις, γιατί όχι; Και, χωρίς ίχνος πλάκας, πιστεύω ότι δε θα έχει υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή σε poll, μεταξύ όλων όσων έχουν μπει, από καταβολής insomnia. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soopercharged Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Για την ακρίβεια, είναι αριστεροδεξιά. Αν ήταν σκέτη αριστερά, τώρα θα είχαν ήδη κατέβει οι εικόνες από σχολεία, δικαστήρια κλπ και τότε θα είχαμε την πραγματική επανάσταση και ανατροπή τους.Ο πρωτη φορα αριστερα σχηματισε κυβερνηση με τον ¨ο στρατος εγγυαται ηρεμια ταξη και ασφαλεια¨. Απο κοινου κυβερνανε ( ; ) ) και συνεχιζουν να κυβερνανε (; ) ακομα και μετα την απροκαλυπτη αυτη δηλωση. Δε ξεχωριζω απο ποιο κομμα προερχεται ο καθε ανισοροπος που προβαινει σε προβοκατορικες δηλωσεις, ξερω οτι εχω συγκυβερνηση με μοτο πρωτη φορα αριστερα που οσο ζοριζουν τα πραγματα αποκτα ακροδεξιες πινελιες αλλων εποχων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που σοβαρά πιστεύουν ότι αυτοί θα πάνε να διαπραγματευτούν. Αυτοί. Ο ένας που σου λέει πως αν δεν πας με τα νερά του είσαι συνένοχος και ο άλλος που σου εγγυάται την τάξη με το στρατό. Τρελοκομείο. Ε να στείλουμε αυτόν, τότε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 εισαι διατεθιμενος να παιξεις ζαρια για το αν.. το αν καποτε δεν θα βγουμε απο το ευρο και την ΕΕ συνεχιζοντας να παιρνουμε υφεσιακα μετρα που ανεβαζουν το χρεος καθε χρονο.. αλλα τοτε θα εχεις και ανθρωπιστικη κριση.. αστεγους κατω απο το σπιτι σου με τους πλειστηριασμους να ειναι στα 2/3 του πληθυσμου.. οι οι συνταξιουχοι... τι νομιζες.. πως μπαινει μυαλο στα γεραματα? δεν ειναι κυβερνηση ειναι συγκυβερνηση και καμμενος δεν ειναι αριστερος... Χρωστας πολλα ε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Πως θα λυσεις το προβλημα; Με παραιτηση της νυν κυβερνησης και επανεκλογη των ιδιων που σε φερανε εδω με το ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ; Ουτε αυτα που υπεγραφαν διαβαζανε. Τουλαχιστον ο Βαρουφακης ξερει καθε γραμμη αφου παιζει μαζι με Τσακαλωτο να ειναι οι μονοι που ξερουν Αγγλικα ΑΝΕΥ google translation!!! Κυβέρνηση εθνικής ενότητας μόνο με τεχνοκράτες (πρωθυπουργός, υπουργοι). Μόνο μια τέτοια λύση μπορεί να μας βγάλει απο το αδιέξοδο. Μόνο έτσι μπορούν να κάτσουν οι Ευρωπαίοι να διαπραγματευτούν σοβαρά. Φαίνεται ότι με τον Τσίπρα και τη κυβέρνηση του δεν είναι διατεθειμένοι να μιλήσουν. Αλλά ξέχασα αυτό είναι χούντα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
voldemort Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Απλα κ αντικειμενικά Μολις αρχισε ο παππουλης να λεει τα αυτονοητα ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟ τον κοψανε! Τυχαιο;δεν νομιζω... Κατα τα αλλα αντικειμενικη δημοσιογραφια. Τετοιοι μας αξιζουν.Το λεω και λυπαμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Βεβαίως και να το βάλεις, γιατί όχι; Δεν θα γαμούσε να ήταν έτσι το δημοψήφισμα? Συμφωνείτε με τις προτάσεις των δανειστών? ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ? 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Ο πρωτη φορα αριστερα σχηματισε κυβερνηση με τον ¨ο στρστος εγγυαται ηρεμια ταξη και ασφαλεια¨. Απο κοινου κυβερνανε ( ; ) ) και συνεχιζουν να κυβερνανε (; ) ακομα και μετα την απροκαλυπτη αυτη δηλωση. Ο εχθρός του εχθρού μου φάση. Τί να κάνω τώρα, εγώ; Ας ήσουν εδώ να έβγαζε αυτοδυναμία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Βεβαίως και να το βάλεις, γιατί όχι; Σκέφτομαι ότι επώνυμο ίσως φέρει tin polosi, ανώνυμο το φοβάμαι γιατί έχουμε πολλά 0 post accounts ήδη και δε θέλω να γίνει το ωραίο μου trashy μπλαμπλα χώρος προσηλυτισμού. Το μιλάω με snoob και επανερχόμεθα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις