Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

42JvPhI.jpg

i9Gdhgs.jpg

Βρε δε πα να μπιπ και οι δυο λεω εγώ; Μας τα έχετε κάνει ζέπελιν.

Συνεχίστε να είστε υπερ του ναι ή του όχι.

• Like 3
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mονο εμενα εκανε εντυπωση αυτο ?  :shock: :shock: :shock:

'' Adonis Georgiadis is leader of the New Democracy party and is seen as the next prime minister. In an interview with FOCUS Online says the former minister about Tsipras' biggest mistake of Greece case into chaos, and how he wants to save his country. ''

hassamarasleftyet.com

• Like 1
Δημοσ.

Μετά το ΝΑΙ, μα τον Μέσσι, θα ψηφίσω Άδωνι ακόμα και για Μις Πελοπόννησο. Όπου και να είναι. Η χώρα αξίζει αυτόν τον πρωθυπουργό. Ταυτόχρονα πουλάω όλα τα ακίνητα μου και αλλάζω ήπειρο. 

• Like 8
Δημοσ.

Νομιζω οτι καποιος λαθος κανανε...

Eλπιζω ή να εκαναν λαθος στο περιοδικο ή το Google Translate....... αλλιως.... :shock: :shock: :shock:

Δημοσ.

Τελικα ξερει κανεις σε τι θα ψηφισουμε ΝΑΙ η ΟΧΙ ?

Απο οτι καταλαβα ειναι σε κατι που δεν υπαρχει

post-40128-0-13737700-1435923359_thumb.jpg

Δημοσ.

Τελικα ξερει κανεις σε τι θα ψηφισουμε ΝΑΙ η ΟΧΙ ?

Απο οτι καταλαβα ειναι σε κατι που δεν υπαρχει

Οτι και να ψηφισεις δεν εχει νοημα το μνημονιο θα ειναι ιδιο

Δημοσ.

εδώ έτρωγαν ξύλο και χημικά από τα ΜΑΤ και δεν νοιάστηκε κανείς...

αν θυμασαι καλα ετρωγαν ξυλο ως επι το πλειστον οι συριζαιοι ( οι πιτσιρικαδες δλδ ) οσο ηταν ο γαπ πανω και πτωχευε την χωρα .

τωρα 5 χρονια μετα οι πιτσιρικαδες του συριζα ειναι στην εξουσια και τι κανουν ?

Χειροτερα απο τον  ΓΑΠ !

αυτο λεγεται προοδος ? οχι , λεγεται ανωριμη νεολαια και χασιμο καθε ελπιδας για την χωρα

οπως θα ελεγαν και οι αγγλοι .

Grow the Fuck Up and Act Like An Adult Kids !

• Like 1
Δημοσ.

αν θυμασαι καλα ετρωγαν ξυλο ως επι το πλειστον οι συριζαιοι ( οι πιτσιρικαδες δλδ ) οσο ηταν ο γαπ πανω και πτωχευε την χωρα .

τωρα 5 χρονια μετα οι πιτσιρικαδες του συριζα ειναι στην εξουσια και τι κανουν ?

Χειροτερα απο τον  ΓΑΠ !

αυτο λεγεται προοδος ? οχι , λεγεται ανωριμη νεολαια και χασιμο καθε ελπιδας για την χωρα

Στην τελικη θα κανουν καμια καταληψη

• Like 1
Δημοσ.

Οτι και να ψηφισεις δεν εχει νοημα το μνημονιο θα ειναι ιδιο

Ακόμα και έτσι, που δεν είναι έτσι αλλά ας το δεχτώ προσωρινά, έχει σημασία ποιός θα σου φέρει το μνημόνιο, αν οι βουλευτές της παράταξης που θα το εφαρμόσουν εμπλέκονται σε σκάνδαλα προηγούμενων ετών και είναι δυνατόν να εκβιαστούν στο μέλλον από τον οποιονδήποτε, αλλά και το αίσθημα της κοινωνικής δικαιοσύνης που φέρει η ιδεολογία τους έτσι ώστε, όσο είναι δυνατόν, να προστατεύσουν τους αδύναμους ή κάποιους άλλους. Πες μου τώρα για ποιό λόγο να ψηφίσω ΝΑΙ. Για να έχω ξανά μια κυβέρνηση της οποίας τα στελέχη βρίσκονται σε λίστες;

Δημοσ.

Ταυτόχρονα πουλάω όλα τα ακίνητα μου και αλλάζω ήπειρο. 

Αποκαλυφθηκες......εισαι πλουσιος με πολλα ακινητα και εισαι του ΝΑΙ. :P :D

Δημοσ.

Γιατί δεν έχει κάνει 3 ως τώρα...

Είπαμε είναι ο μόνος τρόπος προβολής του ΟΧΙ στα κανάλια.

Εδώ πρότεινα να γίνει δημοσκόπηση στο insomnia. Όσοι γουστάρετε ρίξτε κανα like μήπως και γίνει.

Δημοσ.

Ακόμα και έτσι, που δεν είναι έτσι αλλά ας το δεχτώ προσωρινά, έχει σημασία ποιός θα σου φέρει το μνημόνιο, αν οι βουλευτές της παράταξης που θα το εφαρμόσουν εμπλέκονται σε σκάνδαλα προηγούμενων ετών και είναι δυνατόν να εκβιαστούν στο μέλλον από τον οποιονδήποτε, αλλά και το αίσθημα της κοινωνικής δικαιοσύνης που φέρει η ιδεολογία τους έτσι ώστε, όσο είναι δυνατόν, να προστατεύσουν τους αδύναμους ή κάποιους άλλους. Πες μου τώρα για ποιό λόγο να ψηφίσω ΝΑΙ. Για να έχω ξανά μια κυβέρνηση της οποίας τα στελέχη βρίσκονται σε λίστες;

Οτι και να βγει η ΠΟΥΤΣΑ θα ειναι ΠΟΥΤΣΑ , εγω γι αυτο αλλωστε θα ριξω λευκο η αποχη  , δεν ξερω ποια απο τα 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...