SPANK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα Το σύστημα μου είναι αυτό της υπογραφής , έχω την οθόνη της υπογραφής μαζί με μια άλλη samsung 22 ίντσες με dvi μόνο. Το ερώτημα μου είναι μπορώ να βλέπω να δουλεύω με διαφορετικά πράγματα στο κάθε monitor ταυτόχρονα και αν ναι πως ? Για να γίνω πιο κατανοητός εννοώ στο ένα monitor να κάνω κανονικά τις δουλειές μου στον υπολογιστή και πηγαίνοντας απλά στο άλλο monitor να παίζω παιχνίδια η οτιδήποτε αλλο Ευχαριστώ 1
AETOLOFITIS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 ενδιαφερον αυτο που ρωτας. θα ηθελα να μαθω και εγω αν γινεται...
TheELF Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Γιατί να μην μπορείς; Από την στιγμή που η vga σου αναγνωρίζει και της δυο οθόνες,μπορείς να κάνεις επέκταση επιφάνειας εργασίας https://support.microsoft.com/en-us/kb/976064/el και να τρέχεις ότι θες σε όποια οθόνη θες. (με τα αριστερά start+shift και τα βελάκια δεξιά αριστερά μπορείς να μετακινείς τα προγράμματα μεταξύ των οθονών) 1
SPANK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Ότι γινόταν το ήξερα απλα δεν ειμουν σίγουρος αν μπορούσε να γίνει με παιχνίδια
markoskerass Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Γίνεται, αλλά νομίζω αμα πάιζεις το παιχνίδι σε fullscreen θα το κατεβάσει κάτω. Σε windowed mode δεν θα υπαρχει θέμα. 1
SouLSLayeR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Το σταρτ+σιφτ συνήθως δεν δουλεύει με παιχνίδια. Αν είμαστε τυχεροί υπάρχει όψιον σε ποια οθόνη να γίνεται φουλσκριν. Αλλιώς αναγκαστικά αλλάζεις ποιο είναι το μέιν μόνιτορ για να γίνεται φουλσκριν εκεί. Πάντως μια δοκιμή με το σταρτ+σιφτ πριν το κάνεις όλο αυτό δεν βλάπτει. 2
micahel Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 alt+tab και αλλαζεις ευκολα, απλα καποια παιχνιδια μπλοκαρουν και κλινουν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα