Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Είμαστε σε φάση να μετακομίσουμε σε κάποια μονοκατοικία στα περίχωρα της Κορίνθου, ώστε να αλωνίζουν τα πιτσιρίκια πιό άνετα και να φυτέψω και κάμποσα λαχανικά και φρούτα ώστε να έχουμε να τρώμε και κάτι που δεν έχει φυτοφάρμακα και άλλα διάφορα :) Να μην τα πολυλογώ, μας πήρε ένας μεσίτης χθές και μας είπε για μια μονοκατοικία λουκούμι για εμάς. Όταν συνεννοηθήκαμε με τον ιδιοκτήτη για να βρεθούμε σήμερα να το δούμε, μας έδωσε οδηγίες και για να το βρούμε πιό εύκολα μας είπε ότι είναι 50-100 μέτρα από το σταθμό Ηλέκτρα..... Ο συγκεκριμένος σταθμός είναι ραδιοτηλεοπτικός και παίζει σε όλο τον Νομό Κορινθίας και ίσως και παραπέρα... Η ανησυχία μου είναι για την ακτινοβολία φυσικά. Σκέφτομαι να πάρω ένα μετρητή και να τσεκάρω τι παίζει πριν νοικιάσουμε. Έχει κάποιος καμιά άποψη επι τούτου; Κάποιος που να γνωρίζει καλά από ραδιοσυχνότητες και να έχει να μου παρουσιάσει κάποια νούμερα. Το έχω ψάξει κι εγώ αρκετά αλλά δεν θέλω να εμπιστευτώ το χάος του Google.

Ευχαριστώ,

Τάκης

Δημοσ.

Οι τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί εφόσον είναι νόμιμοι εκπέμπουν από συγκεκριμένα κέντρα εκπομπής και όχι από τα γραφεία και στούντιο τους. Οπότε δεν έχεις πρόβλημα ακτινοβολίας.

Δημοσ.

Λογικά οι κεραίες που θα έχει θα είναι για δορυφορικά κανάλια, μια για να στέλνει πάνω στο σημείο εκπομπής το πρόγραμμα του και οι υπόλοιπες για να λαμβάνουν σήμα από κάποιο πιθανό σημέιο ανταπόκρισης;

Όλα αυτά θα γίνονται σε πολύ χαμηλά watt οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Ακτινοβολία θα έχει στο σημέιο εκπομπής, γιατί εκεί παίζουν όλα τα υψηλά watt για να πηγαίνει το σήμα μακρια κλπ.

Δημοσ.

Για το τηλεοπτικό σήμα σίγουρα δεν ανησυχώ, στέλνει στη Digea στο Ξυλόκαστρο σίγουρα. Το ραδιόφωνο είναι που με τσιγκλάει, γιατί δεν νομίζω ότι παίζει από αλλού, μάλλον από εκεί εκπέμπει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...