Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς για οθόνες

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τελικά έχω μπερδευτεί με τις οθόνες κια άκρη δεν βγάζω και φυσικά την δυσκολία την προκαλέι το οικονομικό

Όπως όλους μας bro!!!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Fulgore 300 την έχει στην EIZO την EV2336W

Ναι το ειδα οτι αξιζει περισσοτερο σε σχεση με Skroutz αν και να πω την αμαρτια μου το καταραμενο το σχεδιο της Foris με τραβαει περισσοτερο :P

Ναι το ειδα οτι αξιζει περισσοτερο σε σχεση με Skroutz αν και να πω την αμαρτια μου το καταραμενο το σχεδιο της Foris με τραβαει περισσοτερο :P

Εδώ και η eizo foris fs2434

https://www.lambda-tek.gr/Eizo-FS2434-BK~sh/B2336636&viewSpec=y#productTop

καλησπερα, η lg24mb56 πουειναι ips εχει πολυ ωραια χρωματα , καθως και μια επιλογη που βαζεις λεει high resolution και φαινεται υπερβολικα ωραια. Αλλα καθως κανω dual monitoring με μια που δεν ειναι ips , εχει μια μικρη διαφορα. σαν να ειναι διαφορετικης αναλυσης οθονες. Να τις αφησω ετσι? υπαρχει καποιος τροπος νασ τις καλιμπραρω, ωστε να φαινονται πανω κατω ιδια?

παιδια εχω μαζεψει καποια λεφτα και θελω να παρω οθονη εχω καταλιξει σε αυτην εδω  γ πειτε μ ειναι καλη αξιζει τα λεφτα της http://www.e-shop.gr/othoni-philips-226v4lab-215-lcd-full-hd-black-p-PER.156772

Δεν ειναι καλη, διοτι δεν ειναι IPS, και ακομη και αν ειναι και δεν το ειδα δε ξερω αν εχει PWM dimming η οχι. Οι φθηνες LG AH-IPS ειναι καλυτερες.

Καλα για παραπανω ουτε για πλακα.Αρα οι καλυτερες επιλογες εκτως Freesync και Gsync μεχρι 350ευρω ειναι η παραπανω Eizo και Asus? Οσο για αυτο που γραφεις περι 144hz αυτο σκεφτομαι και εγω,οτι αν ειναι να θελει τετοιες απαιτησεις απο πλευρας καρτας γραφικων τοτε καλυτερα 1080p 60hz. 

'''Να σου πω την αληθεια ψιλο κουραστηκα κιολας απο πλευρας αθλιων console ports/κοροιδιες απο εταιριες και γιαυτο και σκεφτομαι το downgrade απο 1440p σε 1080''. Δεν λεω καλα και χρυσα ολα περι Gsync/freesync 120/144hz κλπ αλλα αν ειναι να εχουμε τετοια αποτελεσματα στο Pc οπως πχ στο τελευταιο batman τοτε να μου λειπουν.  1000 φορες 1080p για τωρα και λιγοτερες απαιτησεις απο καρτες γραφικων και αναβαθμισεις .

Την γνωστη Lg που σε ειχα δει οτι εψαχνες στο Thelab,τελικα προλαβες να την παραγγειλεις/την βρηκες εσυ? :D

Θα υπαρχουν και αλλες ισως εξισου καλες επιλογες, αλλα ναι, θεωρω οτι για καποιον που δινει μεχρι 300-350 ευρω οι παραπανω Eizo, Asus και LG καλυπτουν απολυτα. Και η Dell U2515H ειναι vfm και καλη οθονη, αλλα για gaming στα 60fps σταθερα ξοδευεσαι ασχημα. Στο τελευταιο guide της η nVidia προτεινει 980ti για σταθερα 60 fps στα 1440p στο fallout. Σαφως και ειναι εκ του ασφαλους η προταση και με στοχο να αγορασεις την ακριβη της καρτα, αλλα σιγουρα αναγκαζεσαι να πληρωσεις περισσοτερο και συχνοτερα με τα 1440p για gaming.

Hμουν στο τσακ να την παραγγειλω, αλλα μετα ειδα την HP 27CW ελλαδα σε καλη τιμη και αναθεωρησα... Τωρα ειμαι ευτυχισμενος κατοχος της τελευταιας.  :)

Tα πλεονεκτηματα της EV εναντι της FS τα εδωσε πολυ ωραια ο millennium. Το καλυτερο panel μαζι με το ελαφρυτερο coating δινουν πιο καθαρη εικοαν και ζωντανα χρωματα. Επισης εχει πολυ καλο overdrive και input lag, οποτε δε χανεις καπου. Δες και αυτο το thread: http://hardforum.com/showthread.php?t=1798697&highlight=eizo+ev2336

καλησπερα, η lg24mb56 πουειναι ips εχει πολυ ωραια χρωματα , καθως και μια επιλογη που βαζεις λεει high resolution και φαινεται υπερβολικα ωραια. Αλλα καθως κανω dual monitoring με μια που δεν ειναι ips , εχει μια μικρη διαφορα. σαν να ειναι διαφορετικης αναλυσης οθονες. Να τις αφησω ετσι? υπαρχει καποιος τροπος νασ τις καλιμπραρω, ωστε να φαινονται πανω κατω ιδια?

Γενικα ολα αυτα τα φιλτρα και τα picture processing καλο ειναι να τα απενεργοποιεις. Εσυ κρινεις βεβαια αν σου αρεσει η οχι.

MG279Q ή τη BenQ XL2730Z Acer XR341CK

εκτός από αυτές που δεν με έχει τρελάνει καμία έχετε καμία άλλη πρόταση ? και τέλος αγορά από που? skroutz :?? ευχαριστώ

Η Asus ειναι καλυτερη απο την BenQ και η Acer θα μπορουσε να ειναι ισοτιμη ή καλυτερη επιλογη μονο αν ειχες δυο FuryX σε crossfire. Οποτε τελικα η MG279Q ειναι η καλυτερη επιλογη σου.

Το skroutz ειναι μια λυση, απο εξωτερικο μπορεις να αγορασεις απο amazon ή αλλο καταστημα με καλη πολιτικη εγγυησης και επιστροφων.

• Like 1

Τελικά έχω μπερδευτεί με τις οθόνες κια άκρη δεν βγάζω και φυσικά την δυσκολία την προκαλέι το οικονομικό

Για τι ποσο μιλαμε???

μέχρι 300 το πολύ.Ημουν μέχρι 400 αλλα προέκυψε θέμα με την δουλειά και έτσι θα πάω μέχρι εκεί.Απόσταση 80 πόντους με 1 μέτρο.Για το σύστημα της υπογραφής με 2 290 ή με 1 980ti

και 300 μεγάλη υπέρβαση είναι αλλα δεν μπορώ άλλο με το χρέπι

μέχρι 300 το πολύ.Ημουν μέχρι 400 αλλα προέκυψε θέμα με την δουλειά και έτσι θα πάω μέχρι εκεί.Απόσταση 80 πόντους με 1 μέτρο.Για το σύστημα της υπογραφής με 2 290 ή με 1 980ti

και 300 μεγάλη υπέρβαση είναι αλλα δεν μπορώ άλλο με το χρέπι

https://www.skroutz.gr/s/3908388/Asus-VS24AHL.html?keyphrase=Asus+VS24AHL

http://www.eizo.gr/product/flexscan-ev2336w/

https://www.skroutz.gr/s/6683011/LG-29UM57-P.html

Αυτες πχ που μου προτεινε ο Mors καμια δεν σε καλυπτει?

εγω τελικα παρήγγειλα την 24cw στα 205€ τελος της βδομάδας λογικά θα την εχω και θα μεταφέρω εντυπωσεις!

Σου ήρθε τελικά;

Για πες εντυπώσεις!

Ναι επιτελους ηρθε σημερα (!!!!!!) .... ετοιμος να την ακυρώσω ημουν... Απο ποιοτητα κατασκευης ειναι καλη και πολυ ωραιο design, η βαση της ειναι πολυ καλη, πολυ σταθερη καμια σχεση με των περισσοτερων lg που κουνιούνται παρα πολυ. Βεβαια εχει μονο να ρυθμισεις την κλιση πανω κατω. Στα δικα μου ματια η εικονα ειναι ιδια με της dell u2414h που έχει ένας φιλος, εχει αρκετα preset χρωματων και δικο της προγραμμα για τις ρυθμισεις. Εγω βολευτηκα με το preset "technicolor". Βεβαια θα το ψαξω σιγα σιγα αμα βρω καποιον πιο ειδικο να με βοηθησει.  Οποιος ειδικος ενδιαφερεται να κανει review ειναι διαθεσιμη :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...