Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς για οθόνες

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πες ομως οτι παιζεις κυριως mmo παιχνιδια :D

χαχαχαχαχ MMO παίζω αυτόν τον καιρό ρε .... τα πάντα παίζω. .. fps mmo full out ότι βγενει ρε . χαχαχααχχα τον άτιμο. ...
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Βασικα το ρωταω το παραπανω επειδη σκεφτομαι μεταβαση απο την 27αρα 1440p που εχω τωρα(Dell U2713)κυριως λογω της χαμηλοτερης αναλυσης(αλλα λιγοτερες απαιτησεις σε μελλοντικα παιχνιδια)αλλα και ιντσων μεχρι 24(οι 27 για το νεο γραφειο μου δεν βολευουν γιατι ειμαι πολυ κοντα)και μου κανει εντυπωση πως στο καλο 1080p monitor φτανουν να ξεπερνανε σε τιμες τα 1440p 27ρια Monitor οπως πχ το παραπανω Aoc(ναι ξερω εχει Gsync αλλα και παλι).

Αρα μεχρι 300-350ευρω και σε 24ιντσες απο Ελλαδα οι καλυτερες επιλογες ποιες ειναι για παιχνιδια και ταινιες(το δευτερο το αναφερω κυριως λογω χρωματων και αρα φανταζομαι και Panel,γιαυτο και κοιταζα και τις εν λογω Eizo)???

Ωραια η δημοφιλης Lg αλλα δυστηχως η διαθεσιμοτητα την εφαγε.

24 1080p: Eizo EV2336W

24 1200p: Asus VS24AHL

29 1080p 21:9 (Χρησιμοποιειται στην ιδια αποσταση με τις παραπανω και γενικα δεν ειναι μεγαλη οθονη): LG 29UM57, αλλα αν εχεις καρτα με Freesync μπορεις να δεις και την ακριβοτερη 29UM67.

Οι 144Hz των 300 ευρω δεν εχουν τα καλα gaming features (sync tech και backlight strobbing) και για να πεις οτι καθεσαι στα 144Hz σταθερα στα νεα παιχνιδια θελεις 2 980ti, το οποιο δεν ειναι ρεαλιστικο, οποτε δεν εχουν και πολυ νοημα. Εκτος και αν σκοπευεις να παιζεις μονο cs η κατι τετοιo.

Σωστά οι ίντσες μετράνε διαγώνιο οπότε είναι το ίδιο στην ουσία. Κάρτα γραφικών για τα επόμενα χρονάκια θα είναι η AMD Radeon 280X. Λέω να καταλήξω σε αυτήν. Να προχωρήσω λες;

Eιναι καλη οθονη, αγορασε την. Στα νεα παιχνιδια η 280Χ παντως δεν βγαζει σταθερα 60fps σε αυτη την αναλυση χωρις να ριξεις τα γραφικα.

• Like 1

παιδια εχω μαζεψει καποια λεφτα και θελω να παρω οθονη εχω καταλιξει σε αυτην εδω  γ πειτε μ ειναι καλη αξιζει τα λεφτα της http://www.e-shop.gr/othoni-philips-226v4lab-215-lcd-full-hd-black-p-PER.156772

29 1080p 21:9 (Χρησιμοποιειται στην ιδια αποσταση με τις παραπανω και γενικα δεν ειναι μεγαλη οθονη): LG 29UM57, αλλα αν εχεις καρτα με Freesync μπορεις να δεις και την ακριβοτερη 29UM67.

Οι 144Hz των 300 ευρω δεν εχουν τα καλα gaming features (sync tech και backlight strobbing) και για να πεις οτι καθεσαι στα 144Hz σταθερα στα νεα παιχνιδια θελεις 2 980ti, το οποιο δεν ειναι ρεαλιστικο, οποτε δεν εχουν και πολυ νοημα. Εκτος και αν σκοπευεις να παιζεις μονο cs η κατι τετοιo.

Eιναι καλη οθονη, αγορασε την. Στα νεα παιχνιδια η 280Χ παντως δεν βγαζει σταθερα 60fps σε αυτη την αναλυση χωρις να ριξεις τα γραφικα.

Καλα για παραπανω ουτε για πλακα.Αρα οι καλυτερες επιλογες εκτως Freesync και Gsync μεχρι 350ευρω ειναι η παραπανω Eizo και Asus? Οσο για αυτο που γραφεις περι 144hz αυτο σκεφτομαι και εγω,οτι αν ειναι να θελει τετοιες απαιτησεις απο πλευρας καρτας γραφικων τοτε καλυτερα 1080p 60hz. 

'''Να σου πω την αληθεια ψιλο κουραστηκα κιολας απο πλευρας αθλιων console ports/κοροιδιες απο εταιριες και γιαυτο και σκεφτομαι το downgrade απο 1440p σε 1080''. Δεν λεω καλα και χρυσα ολα περι Gsync/freesync 120/144hz κλπ αλλα αν ειναι να εχουμε τετοια αποτελεσματα στο Pc οπως πχ στο τελευταιο batman τοτε να μου λειπουν.  1000 φορες 1080p για τωρα και λιγοτερες απαιτησεις απο καρτες γραφικων και αναβαθμισεις .

Την γνωστη Lg που σε ειχα δει οτι εψαχνες στο Thelab,τελικα προλαβες να την παραγγειλεις/την βρηκες εσυ? :D

φιλε fulgore αυτη π εχω στηλει σε λινκ ποιο πανω ειναι καλη σαν οθονη και δευτερον θα τα πηγαινει καλα στα παιχνιδια!!

Για την παραπανω Philips λες??Για budget monitor οκ φενεται,αν και εγω προσωπικα θα κοιταζα σε 23-24ιντσες(οπως κοιταζω πχ και για τον εαυτο μου.

Η eizo foris fs2434 είναι καλή οθόνη αλλά πολλά τα λεφτά για αυτά που προσφέρει,την βρίσκεις άμα θές Fulgore

απο την eizo Ελλάδα στα 320 περίπου αλλά και πάλι.Την είχα παραγγείλει απο άλλο κατάστημα πρίν δύο μήνες και μου είχε έρθει αλλά την έδωσα πίσω γιατί είχε θέμα το πάνελ στο πάνω μέρος και μου επέστρεψαν το ποσό που είχα δώσει.

Η eizo καλή φαίνεται αλλά τα 6ms δεν επηρεάζουν σε σχέση πάντα τα 5ms που έχουν οι περισσότερες η ξέρω εγώ.

fulgore φιλε θα κοιταζα γ παραπβω ιντσες αλλα δν ξερω αν η οθονη θα χωραει στο γραφειο μου γτ διπλα στην οθονη π εχω τωρα εχω ενα πολιμηχανιμα καταλαβες ..!

Παρε την Asus εφοσον δεν σε πειραζει η τιμη της. 27" 1440p AHVA με Freesync 30-90fps

https://www.skroutz.gr/s/6957804/Asus-MG279Q.html?keyphrase=mg279Q

670 euro και δεν είναι 4κ??? ευχαριστώ πάντως:ρ

οκ ευχαριστώ .. απλά αν κατάλαβα καλά. . αν θες 144 hz και freesync η gsyncs πρέπει να τα σκάσεις. ..αρκετά έλεγα Μαξ 500 .. αλλά από ότι κατάλαβα ενέργεια περνεεις 500 ευρο με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά ε ?

Τα features τα πληρώνεις (ειδικά στο g-sync πέφτει κεφαλικός φόρος) αλλά κάνουν διαφορά στη χρήση και σε διάφορα είδη παιχνιδιών.

@Fulgore αν κοιτούσες και από Eu θα χες και περισσότερες επιλογές.Για gaming καθαρά μια καλή 24'' 144Hz υπερτερεί από μια 60Hz και 50-60 fps να πιάνεις.

Τα features τα πληρώνεις (ειδικά στο g-sync πέφτει κεφαλικός φόρος) αλλά κάνουν διαφορά στη χρήση και σε διάφορα είδη παιχνιδιών.

Όντως η nvidia ζητάει τα μαλλιοκέφαλα της για το g-sync σε σχέση με την Amd (freesync)!!!

Ειμαι μεταξυ EV 2336W και FS2434.Αν δεν σου κανει κοπο μου λες τις διαφορες μεταξυ τους και γιατι λες οτι αξιζει η 2336 περισσοτερο. Και παλι ευχαριστω για την απαντηση.

Η eizo foris fs2434 είναι καλή οθόνη αλλά πολλά τα λεφτά για αυτά που προσφέρει,την βρίσκεις άμα θές Fulgore

απο την eizo Ελλάδα στα 320 περίπου αλλά και πάλι.Την είχα παραγγείλει απο άλλο κατάστημα πρίν δύο μήνες και μου είχε έρθει αλλά την έδωσα πίσω γιατί είχε θέμα το πάνελ στο πάνω μέρος και μου επέστρεψαν το ποσό που είχα δώσει.

Η eizo καλή φαίνεται αλλά τα 6ms δεν επηρεάζουν σε σχέση πάντα τα 5ms που έχουν οι περισσότερες η ξέρω εγώ.

Δεν θα το λεγα για τα 6ms που αναφερεις να σου πω την αληθεια.Ουτως ή αλλως ετσι οπως το θετεις,την μεγαλη διαφορα θα την δεις αν πας σε 144hz monitor πραγματικα.

παιδια εχω μαζεψει καποια λεφτα και θελω να παρω οθονη εχω καταλιξει σε αυτην εδω  γ πειτε μ ειναι καλη αξιζει τα λεφτα της http://www.e-shop.gr/othoni-philips-226v4lab-215-lcd-full-hd-black-p-PER.156772

Αφού ανέβηκες βάλε κάτι ακόμα και πήγαινε σε 23-24''..

Ειμαι μεταξυ EV 2336W και FS2434.Αν δεν σου κανει κοπο μου λες τις διαφορες μεταξυ τους και γιατι λες οτι αξιζει η 2336 περισσοτερο. Και παλι ευχαριστω για την απαντηση.

Καλύτερο panel,color presets και coating από οτι θυμάμαι η 2336.Στα θετικά ο xmorsx θα συμπεριλάβει και το οτι είναι "semi glossy".H 2434 είναι υπερκοστολογημένη για αυτά που προσφέρει αν τα κοιτάξεις και βγάζει και overshoot.Αν μιλάς καθαρά για hardcore gaming κοιτάς καλύτερα σε άλλες αν και η χρονική περίοδος είναι σχετικά περίεργη με κάποιες καλές οθόνες (και 1080@60hz) να μην υπάρχουν Ελλάδα ή ακόμα και Ευρώπη.Έχεις και nvidia αν δε κάνω λάθος διαφορετικά θα χες και μερικές freesync επιλογές.

• Like 2

Αφού ανέβηκες βάλε κάτι ακόμα και πήγαινε σε 23-24''..

Καλύτερο panel,color presets και coating από οτι θυμάμαι η 2336.Στα θετικά ο xmorsx θα συμπεριλάβει και το οτι είναι "semi glossy".H 2434 είναι υπερκοστολογημένη για αυτά που προσφέρει αν τα κοιτάξεις και βγάζει και overshoot.Αν μιλάς καθαρά για hardcore gaming κοιτάς καλύτερα σε άλλες αν και η χρονική περίοδος είναι σχετικά περίεργη με κάποιες καλές οθόνες (και 1080@60hz) να μην υπάρχουν Ελλάδα ή ακόμα και Ευρώπη.Έχεις και nvidia αν δε κάνω λάθος διαφορετικά θα χες και μερικές freesync επιλογές.

Οχι καθαρα για gaming δεν ειναι οπως ειπα γιαυτο και δεν κοιταζω και σε 144hz monitor αλλωστε ουτε σε Freesync ή Gsync,πιο πολυ για All around χρηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...