Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς για οθόνες

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όντως ξεφεύγει

Οπότε τελευταία ερώτηση

Εσύ ποια θα έπαιρνες?

Την lg ή τη Dell p2414h?

Mαλλον την LG, αλλα ειναι και οι δυο καλες οθονες. Απλως αν ξεφευγα απο τα 200 θα προτιμουσα να αγορασω μια αλλη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δηλαδή?

Acer XB270HU

Asus PG279Q (μάλλον θα περίμενα λίγο να "ωρίμαζε" σαν φρεσκοκυκλοφόρητη που'ναι)

Ίσως την Asus PB278QR ή την AOC Q2770PQU για φθηνότερη 27 qhd 60hz για να γλύτωνες το "χαράτσι" της nvidia για το gsync.

Fx 4300 + 4gb ram + hd7850

Καλύτερα να πήγαινε σε μια budget IPS,PLS από αυτές που προτείνονται στα λεφτά.

Εναν υπολογιστή έχω με σοκετ αμ3 μιτρικη έχω gigabyte 770ta-ud3 τροφοδοτικό εχω 750 vatt coolermaster tx750 επεξεργαστή phenom ii x6 1090 ram crucial 2*4 8gb σύνολο ψυκτρα coolermaster hyper 212 evo κουτί thermaltake commander ms-i 4 ανεμιστήρες μπλε 12αριδες 3 σκληους δισκους έναν 320 sata 2 έναν blue 1tb data 3 k έναν ssd crucial mx 200 250gb κάρτα γραφικών θα αλλάξω απλος το θέμα μ είναι ότι ψάχνω γ οθόνη μέχρι 120 ευρώ γ να παίζω 2k2016 και κάτι αλλά games

Τι κάρτα σκοπέυεις να βάλεις; Για το σύστημα μια οθόνη των 120-130ε είναι λίγη και εκτός αυτού οι φτηνές 20-21.5'' είναι μικρές και ασύμφορες οικονομικά για αυτά που προσφέρουν.

• Like 1

Προς: Millennium

"Τι σύστημα έχεις και σε ποιά χρήση δίνεις προτεραιότητα;"

Έχω το Mac mini του 2014 με τον i7 GPU στα 3.0ghz και 8gb RAM

Προτεραιότητα δινω στ επεξεργασία φωτογραφίας όπως Photoshop, Lightroom. Επίσης παρακολουθώ πολλες ταινίες.

Μια 1200p είναι χειρότερη για ταινίες πάντως αν και σου κάνει για τα υπόλοιπα.Η Dell U2515H είναι οκ επιλογή αν δεν έχεις θέμα με το μέγεθος της,θα προτιμούσα γενικά 27'' 1440p.Μέσα στο budget σου πάντως υπάρχουν και 29'' IPS 21:9.

Ή συγκεκριμένη viewsonic είναι ένα απλό 144αρι μόνιτορ, τίμιο δεδομένης της τιμής του. Απλό με την έννοια ότι δεν έχει ουτε sync tech ούτε back-light strobbing. Γενικά αυτές οι οθόνες δεν έχουν πολύ νόημα, αλλά από την άλλη εσύ έχεις 980ti οπότε θα μπορείς να την τρέχεις αξιόπιστα σε τριψήφιο νούμερο fps (όχι στα πιο καινούρια παιχνίδια όμως).

Άποψη μου είναι ότι αφού έχεις δωσει τόσα χρήματα για GPU, ανέβασε το budget σου στην οθόνη και αγόρασε την aoc g2460pg με gsync και ulmb. Εναλλακτικά, ή lg 24gm77 έχει πολύ καλή εικόνα για tn και back-light strobbing.

24'' 1080p ακόμα και 144Hz μπορεί να είναι λίγη για το σύστημα σου,και μια 1200p δεν είναι τόσο καλή για παιχνίδια.Στα χρήματα σου υπάρχει μεν η U2415h που είναι 1440p αλλά δεν είναι τόσο για gaming και μπορεί και να σου φανεί μικρή.Είσαι σε περίεργο budget όσον αφορά τις επιλογές και το να πάρεις κάτι που να αξίζει πραγματικά για το σύστημα και να κρατήσεις και μια ισορροπία..

Tην asus pg279q έχει στο νου του ο millennium. Είναι ή καλύτερη επιλογή σου αλλά ξεφεύγει και ή τιμή της.

Acer XB270HU

Asus PG279Q (μάλλον θα περίμενα λίγο να "ωρίμαζε" σαν φρεσκοκυκλοφόρητη που'ναι)

Ίσως την Asus PB278QR ή την AOC Q2770PQU για φθηνότερη 27 qhd 60hz για να γλύτωνες το "χαράτσι" της nvidia για το gsync.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας.Μάλλον θα κινηθώ σε 24'' 1080P monitor διότι σε 27'' 1440P βλέπω ότι θα χάσω σε hz αν δεν βάλω βαθειά το χέρι στην τσέπη.Από ότι βλέπω θα ψαχτώ για την LG 24GM77 (   http://www.skroutz.gr/s/5631229/LG-24GM77.html  ) ειδάλλως αν δεν την βρώ από Ελλάδα θα πάω για το viewsonic ( http://www.digital-master.gr/el-gr/Products/%CE%9F%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82%2024%E2%80%99%E2%80%99%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%83%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%7CViewSonic%20VG2401mh-%20LED-Monitor%20%28%20VG2401MH%20%29/Category/Document.aspx  ).

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας.Μάλλον θα κινηθώ σε 24'' 1080P monitor διότι σε 27'' 1440P βλέπω ότι θα χάσω σε hz αν δεν βάλω βαθειά το χέρι στην τσέπη.Από ότι βλέπω θα ψαχτώ για την LG 24GM77 (   http://www.skroutz.gr/s/5631229/LG-24GM77.html  ) ειδάλλως αν δεν την βρώ από Ελλάδα θα πάω για το viewsonic ( http://www.digital-master.gr/el-gr/Products/%CE%9F%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82%2024%E2%80%99%E2%80%99%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%83%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%7CViewSonic%20VG2401mh-%20LED-Monitor%20%28%20VG2401MH%20%29/Category/Document.aspx  ).

Αν πας σε 24'' 144Hz πήγαινε τουλάχιστον στην LG 24GM77 που είναι μια από τις καλύτερες.Από amazon που είναι και αξιόπιστο,εκτός και αν υπάρχει πρόβλημα με αγορά από ΕΕ.

• Like 1

παιδια βρικα αυτην εδω την οθονη ο λογος π θελω την οθονη ειναι γ ν παιξω μερικα games kai g απλη χρηση οπως youtube fb και τα λοιπα πειτε μ γ αυτην την χρηση ειναι καλη αυτη η οθονη Samsung S22D300HY

Καλήμερα, διαθέτω max 400 ευρώ και ψάχνω οθόνη κυρίως για photo editing και video editing, αναλυση θα ήθελα μεγαλύτερη απο 1920x1080 (ιδανικά 4Κ) και μεγεθος ανάμεσα σε 21 και 27 in.

καλησπερα . πηρα τελικα την lg 24mb56hq, αλλα εχω ενα προβλημα. Οταν παω να ρυθμκισω την γωνια της οθονης , αυτη πεφτει παλι προσ τα κατω. Το υψος ρυθμιζεται κανονικα, αλλα η γωνια γτ οχι? Θελει καποια ρυθμιση?

αγορα οθονης  27-28,4κ η 2κ,144 hz η 2560χ1080?νορμαλ gaming,ταινιες,3d.

παιδια για το pc της υπογραφης μου,εχω τωρα μια 32αρα 3d Samsung,την οποια θα την δωσω,σκεφτομαι για 2560χ1080 μονιτορ,αξιζει?,δεν παιζω πολλα παιχνιδια,νορμαλ κατασταση,βλεπω ταινιες,επισης να ψαχτω και για 4κ/2κ?οθονη?

καλησπέρα ψάχνω για gaming οθόνη. .. λογικά λόγο της κάρτας μου . freesync... δεν ξέρω αν λέει υπάρχει 144hz ? και δεν ξέρω αν λέει να πάω σε 2κ η 4κ.... μελλοντικά θα πάω σίγουρα σε cr 390x καμία ιδέα? δεν έχω κόλλημα με της ιντες

Μια 1200p είναι χειρότερη για ταινίες πάντως αν και σου κάνει για τα υπόλοιπα.Η Dell U2515H είναι οκ επιλογή αν δεν έχεις θέμα με το μέγεθος της,θα προτιμούσα γενικά 27'' 1440p.Μέσα στο budget σου πάντως υπάρχουν και 29'' IPS 21:9.

Ωραία! Η αναλογία 21:9 με χαλάει λίγο διότι ειν πολυ..... μακρύ σαν λιμουζίνα! Οπότε θα μείνω μαλλον στην 25αρα της Dell λόγω καινούργιο προϊόν και πολυ καλα χαρακτηριστικά. Σκεφτόμουν να παω στην 27αρα απ τη αρχή αλλά ειν παρα πολυ μεγάλη, έχω εργαστεί σε 27αρα iMac μιας φίλης μου, ωραίο ναι αλλά πολυ μεγάλο ρε για ένα δωμάτιο με ελάχιστη απόσταση απέναντι απ τη οθονη (περίπου 65cm) (--80cm ειν το πλάτος του γραφείου--). Κατα τη άποψη μ η 27αρα προορίζεται σε μεγάλους χώρους και μεγάλο γραφείο όπως σε εταιρείες κλπ, η 25αρα πιστεύω ειν καλή επιλογή γι το γραφείο μου.

Τελευταία ερώτηση τυχαίνει να έχεις κατα νου σας κανένα μαγαζί να κάνω την αγορα; Ευχαριστώ!!

καλησπερα . πηρα τελικα την lg 24mb56hq, αλλα εχω ενα προβλημα. Οταν παω να ρυθμκισω την γωνια της οθονης , αυτη πεφτει παλι προσ τα κατω. Το υψος ρυθμιζεται κανονικα, αλλα η γωνια γτ οχι? Θελει καποια ρυθμιση?

Καλησπέρα για πες μας εντυπώσεις

Από εικόνα χρώματα κλπ

Ωραία! Η αναλογία 21:9 με χαλάει λίγο διότι ειν πολυ..... μακρύ σαν λιμουζίνα! Οπότε θα μείνω μαλλον στην 25αρα της Dell λόγω καινούργιο προϊόν και πολυ καλα χαρακτηριστικά. Σκεφτόμουν να παω στην 27αρα απ τη αρχή αλλά ειν παρα πολυ μεγάλη, έχω εργαστεί σε 27αρα iMac μιας φίλης μου, ωραίο ναι αλλά πολυ μεγάλο ρε για ένα δωμάτιο με ελάχιστη απόσταση απέναντι απ τη οθονη (περίπου 65cm) (--80cm ειν το πλάτος του γραφείου--). Κατα τη άποψη μ η 27αρα προορίζεται σε μεγάλους χώρους και μεγάλο γραφείο όπως σε εταιρείες κλπ, η 25αρα πιστεύω ειν καλή επιλογή γι το γραφείο μου.

Τελευταία ερώτηση τυχαίνει να έχεις κατα νου σας κανένα μαγαζί να κάνω την αγορα; Ευχαριστώ!!

Και είναι κακό αυτό; Τα μάτια μας βλέπουν περισσότερο οριζόντια παρά κάθετα. Καινούρια μοντέλα υπάρχουν και σε 21:9..Τα 65εκ κάνουν και για 27'' WQHD.Δες από mgmanager,visionstudio.

αγορα οθονης  27-28,4κ η 2κ,144 hz η 2560χ1080?νορμαλ gaming,ταινιες,3d.

παιδια για το pc της υπογραφης μου,εχω τωρα μια 32αρα 3d Samsung,την οποια θα την δωσω,σκεφτομαι για 2560χ1080 μονιτορ,αξιζει?,δεν παιζω πολλα παιχνιδια,νορμαλ κατασταση,βλεπω ταινιες,επισης να ψαχτω και για 4κ/2κ?οθονη?

Μέχρι πόσα δίνεις; 

καλησπέρα ψάχνω για gaming οθόνη. .. λογικά λόγο της κάρτας μου . freesync... δεν ξέρω αν λέει υπάρχει 144hz ? και δεν ξέρω αν λέει να πάω σε 2κ η 4κ.... μελλοντικά θα πάω σίγουρα σε cr 390x καμία ιδέα? δεν έχω κόλλημα με της ιντες

Δε λες budget.Αν έχεις αρκετά μεγάλο και τη θες καθαρά για παιχνίδια δες την Asus MG279Q ή τη BenQ XL2730Z.Για μεγαλύτερη (και ακριβότερη) δες την Acer XR341CK freesync.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...