Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς για οθόνες

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου είπαν ότι τη στείλανε κατευθείαν πίσω

Εμένα το σκεπτικό μου είναι

210 ευρώ για 24άρα

260 για 27αρα

Αυτές που πρότεινα δεν είναι καλές?

Δεν μπορώ να παραγγείλω από Amazon

Δε με αφήνει να κάνω λογαριασμό

Είδα την LG που μου προτείνεις και μ άρεσε

Πολύ να προχωρήσω σε αγορά?

Έχει τέλει τιμή! !

Καλύτερη η LG που μου προτείνεις

Από την p2414h?

H LG ειναι νεοτερη, φθηνοτερη και εχει λιγο καλυτερα color presets.

Η Dell εχει την καλυτερη συνηθως εγγυηση της Dell, clockαρεται πιο αξιοπιστα και εχει καλυτερα βαση.

Με 210 ευρω αγοραζεις 24" 1080p 16:9. Mε 260 1080p 27" 16:9 και 1200p 24" 16:10.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Πάτησα το κουμπί.Αγόρασα την Χ2483HSU €195 με αποστολή.Διαθεσιμοτητα κατοπιν παραγγελείας σε 7 έως 14 εργάσιμες.Δεν άντεξα άλλο.Παίζω μπάλα σε 1024*600 αρκετό καιρό (δεν κανω πλάκα).

Plot twist: Είμαι σε δεκαήμερη άδεια απο στρατό. :mellow:

Καλησπέρα, XMorisX

Σε ευχαριστώ πολυ για τ βοήθεια σου. Φοβάμαι πως θα "ξεχάσω" το μοντέλο S της dell αφου εχει αντανάκλαση, διότι άλλες φορές εργάζομαι με πολυ φωτισμό (μέρα) στο οποίο θα έχω προβλημα σίγουρα κ άλλες φορές με χαμηλό φωτισμό (απόγευμα-βράδυ) οπότε τα μοντέλα U νομίζω ειναι καλύτερα για τέτοιες εργασίες όπως η 24αρα ή 25αρα.

Έχω δει μερικά βίντεακια την 24 κ 25 δίπλα-δίπλα κ έπαθα πλάκα. Παρα πολυ μεγάλη διάφορα στην ανάλυση και λέω, αφου η 25 σηκώνει 1440p σχεδόν ίδια με τα iMac άρα μάλλον ειν η καλυτερη επιλογή όπως λες αν κ λίγο τσιμπημενη η τιμή. Τώρα κόλλησα σε ένα θεμα η να παω στην U2415 (1200p) η στην U2515H (1440p).νασψετη ερώτηση: Άραγε τα Mac mini 2014 μπορεί να σηκώσει την μεγάλη ανάλυση που διαθέτει η 25αρα;; Πρόφτασα απόκτησα το Mac mini κ δεν έχω δουλέψει ποτε μου πάνω σε τέτοιο μηχάνημα εκτός απο iMac μιας φίλης μου.

((Έχω ανεβάσει αγγελεια τις προάλλες για οθόνες dell μήπως βρεθεί κανένα μεταχειεισμενο))

καλησπερα ενδιαφερομαι γ ιοθονη μεχρι 22 ιντσες εχω βρει αυτην εδω να την παρω την λετε http://www.e-shop.gr/othoni-asus-vs228de-215-led-full-hd-black-p-PER.170384και δευτερων στα  115 εχετε καποια αλλη να μ πρωτινεται?

Καλησπέρα, XMorisX

Σε ευχαριστώ πολυ για τ βοήθεια σου. Φοβάμαι πως θα "ξεχάσω" το μοντέλο S της dell αφου εχει αντανάκλαση, διότι άλλες φορές εργάζομαι με πολυ φωτισμό (μέρα) στο οποίο θα έχω προβλημα σίγουρα κ άλλες φορές με χαμηλό φωτισμό (απόγευμα-βράδυ) οπότε τα μοντέλα U νομίζω ειναι καλύτερα για τέτοιες εργασίες όπως η 24αρα ή 25αρα.

Έχω δει μερικά βίντεακια την 24 κ 25 δίπλα-δίπλα κ έπαθα πλάκα. Παρα πολυ μεγάλη διάφορα στην ανάλυση και λέω, αφου η 25 σηκώνει 1440p σχεδόν ίδια με τα iMac άρα μάλλον ειν η καλυτερη επιλογή όπως λες αν κ λίγο τσιμπημενη η τιμή. Τώρα κόλλησα σε ένα θεμα η να παω στην U2415 (1200p) η στην U2515H (1440p).νασψετη ερώτηση: Άραγε τα Mac mini 2014 μπορεί να σηκώσει την μεγάλη ανάλυση που διαθέτει η 25αρα;; Πρόφτασα απόκτησα το Mac mini κ δεν έχω δουλέψει ποτε μου πάνω σε τέτοιο μηχάνημα εκτός απο iMac μιας φίλης μου.

((Έχω ανεβάσει αγγελεια τις προάλλες για οθόνες dell μήπως βρεθεί κανένα μεταχειεισμενο))

Η U2515H ειναι σιγουρα καλυτερη αγορα. Το mac θα υποστηριζει την αναλυση αν εχει DisplayPort ή dual-link DVI.

http://www.apple.com/gr/mac-mini/specs/

https://software.intel.com/en-us/articles/quick-reference-guide-to-intel-processor-graphics

Είναι καλή αυτή ή Asus π εστηλα στο λινκ ε?

Καλησπερα. Οχι δεν ειναι, καλυτερα να παρεις μια φθηνη IPS. Δες τις παρακατω LG.

http://www.e-shop.gr/othoni-lg-22mp47d-p215-ips-led-full-hd-p-PER.170441

https://www.skroutz.gr/s/6233844/LG-22MP57VQ.html

Ρε μαν είδα κ της δύο αν πάω στα 120 μπορώ ν βρω κάτι καλυτερο έστω κάτι σε Phillips h Samsung h lg

Δεν υπαρχουν φθηνοτερες IPS και οι TN σε αυτη την τιμη ειναι πολυ υποδεεστερες. Να ανεβασεις το budget σου 10 ευρω και να παρεις την φθηνη LG.

Τουλάχιστον αυτή στα 130 αξίζει γτ θα αλλάξω κ κάρτα γραφικών γτ θέλω ν παίξω κάτι νέα παιχνίδια ελπίζω ν κάνει ?

Άρα θα πρεπει να λάβω σοβαρά την απόφαση εκτός απο την 25αρα, να εστιάσω κ τος άλλες 2 οθόνες 24αρες λόγω οικονομίας... Η διαφορά απο τη U2414H με τη U2515H έχει διαφορά περίπου 100 ευρώ πανω-κατω, με την U2415 να βρισκεται στην μεση μεταξυ δυο οθονών (σε τιμη).

Εχεις κανένα μαγαζι στο νου σου να μου προτείνεις να το αγοράσω το προϊόν; Υπάρχει καποιο μαγαζι που να μπορώ να δω το προϊόν εξω απ το κουτί πριν προχωρήσω στη αγορά; (Αν δεν βρεθεί κάνες που να δίνει τη μεταχειρισμένη αντίστοιχη οθονη που ψάχνω)

Υπόψιν ειμ απο Αθήνα

Παιδια για το συστημα της υπογραφης μου και για 24ρι παντα μονιτορ gaming εχω καταληξει στην viewsonic vg2401mh.Αξιζει η μεταβαση η οχι απο το ηδη υπαρχων που εχω (games που παιζω : witcher 3,f1 2015,pro,bf4)?Budjet max 320 ευρω.

24'' 1080p ακόμα και 144Hz μπορεί να είναι λίγη για το σύστημα σου,και μια 1200p δεν είναι τόσο καλή για παιχνίδια.Στα χρήματα σου υπάρχει μεν η U2415h που είναι 1440p αλλά δεν είναι τόσο για gaming και μπορεί και να σου φανεί μικρή.Είσαι σε περίεργο budget όσον αφορά τις επιλογές και το να πάρεις κάτι που να αξίζει πραγματικά για το σύστημα και να κρατήσεις και μια ισορροπία..

Καλησπέρα,

Ψάχνω οθόνες κ συγκεκριμένα της Dell

1) μεχρι 300 ευρώ (εκτός αν αξίζει 50 ευρώ παραπάνω, οκ!)

2) 24-27 ίντσες (αναλόγως)

3) για επεξεργασία φωτογραφίας (Photoshop), ταινίες κ Ίντερνετ

4) θα συνδέεται με Mac mini 2014

Έχω βάλει στο μάτι τα παρακάτω μοντέλα:

U2414H or U2415

Με διάφορα 120 pixel -1080 έναντι 1200-)

U2515H

(Αν κ νομίζω η ανάλυση ειναι λίγο υπερβολική για αυτήν τη ίντσα)

S2415H or S2715H

(Μου αρέσει το S της dell διότι θυμίζει λίγο τα iMac)

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Τι σύστημα έχεις και σε ποιά χρήση δίνεις προτεραιότητα;

καλησπερα ενδιαφερομαι γ ιοθονη μεχρι 22 ιντσες εχω βρει αυτην εδω να την παρω την λετε http://www.e-shop.gr/othoni-asus-vs228de-215-led-full-hd-black-p-PER.170384και δευτερων στα  115 εχετε καποια αλλη να μ πρωτινεται?

http://www.insomnia.gr/topic/574589-βοήθεια-προτάσεις-αγοράς-για-οθόνες/?p=54112124

Για να διευκολυνθούν οι ενδιαφερόμενοι που ψάχνουν για αγορά οθόνης και να πάρουν καλύτερες προτάσεις καλό θα είναι μέσα στο ερώτημα τους να  διευκρινίζουν 3 βασικά ερωτήματα.

1. Ποίο είναι το budget  (χρήματα) που μπορούμε να διαθέσουμε
  2. Για τι χρήση προορίζεται ;
  3. Πόσες ίντσες ψάχνουμε ή μέχρι πόσες ίντσες ;
  4. Από τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημα

η κάρτα γραφικών μου θα έχει πρόβλημα λες με κάποια από αυτές;

καλά γιατί είναι τόσο ακριβές αυτές οι benq που είπες; λόγω μεγαλύτερης φωτεινότητας 300cd/m2; Η αντίθεση είναι συνηθισμένη 1000:1.

το glossy είναι τόσο σημαντικό;

Ναι με αυτή τη κάρτα δε πας πουθενά σε όποια και να πας.Είναι για αλλαγή.

Όχι έτσι γενικά το glossy δεν είναι τόσο σημαντικό και καλύτερα να χεις υπόψη σου σε τι χώρο θα χεις την οθόνη και αν σε βολεύουν οι glossy.

Μου είπαν ότι τη στείλανε κατευθείαν πίσω

Εμένα το σκεπτικό μου είναι

210 ευρώ για 24άρα

260 για 27αρα

Αυτές που πρότεινα δεν είναι καλές?

Δεν μπορώ να παραγγείλω από Amazon

Δε με αφήνει να κάνω λογαριασμό

Είδα την LG που μου προτείνεις και μ άρεσε

Πολύ να προχωρήσω σε αγορά?

Έχει τέλει τιμή! !

Καλύτερη η LG που μου προτείνεις

Από την p2414h?

Πρέπει να ξεκαθαρίσεις το budget και τι θες περισσότερο...Λίγο πάνω από στα 260-270 υπάρχει και η LG 29UM57-P http://www.skroutz.gr/s/6683011/LG-29UM57-P.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...