Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς για οθόνες

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στα λεφτά δες και την B2783QSU.

Όλα καλά , όλα ωραία αλλά η μάρκα με προβληματίζει? Θα έπρεπε ή να πάω άφοβα?

Επίσης είναι κατόπιν παραγγελίας όποτε καμία 20 μέρες..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παίδες έχω το εξής σύστημα και budget 450+ ευρώ

i5-750 / 16gb ram 1333/ sapphire 7950 3gb dualx/ monitor-tv LG 27MA53 ips led

Επειδή θέλω να δοκιμάσω gaming με το pc αλλά και ps3/xboxone σε μεγαλύτερη οθόνη, πιστεύεται οτι το σύστημα μου σηκώνει τη μετάβαση σε 2560*1080 στις 29-32'' με καλά fps ή να μείνω στο FullHD και να πάω για αγoρά μιας τίμιας τηλεόρασης FHD στις 42-48''? Οι αποστάσεις θέασης δεν είναι περιορισμός καθώς το δωμάτιο επιτρέπει πολλές αλλαγές. Σαν εμπειρία gaming ποιο θεωρείται πιο immersive και πιο καλό, μεγάλη tv 1920*1080 (sony/lg/samsung με καλό input lag) ή 2560*1080 σε αποστάσεις pc χρήσης? Κάποια 29+ οθόνη 2560*1080 για το σύστημα μου που προτείνεται? Ευχαριστώ.

Δεν εχει προβλημα η μαρκα, και ο millenium στην προτεινε γιατι εχει freesync. Εμενα ομως με προβληματιζει ο συνδυασμος r9 380 + 1440p. Ηδη τα 21:9 1080p τα θεωρω πολλα για την 380. Πως σου φαινεται η ιδεα να πουλησεις την 380 λιγο κατω του κοστους και να αγορασεις μια 390 + την παραπανω liyama?

Καλησπέρα παιδιά..Θα ήθελα μία γνώμη για την συγκεκριμένη οθόνη σαν φθηνή επιλογή για gaming σε κονσόλα κ pc ή κάποια αντίστοιχη δοκιμασμένη πρόταση σε αυτό το budget όμως (170-180 μαζί με μεταφορικά αν υπάρχουν)...!Ευχαριστώ!

http://www.topsystems.gr/products/Viewsonic-VX2263SMHL%252dW-22%22-LED-LCD-Monitor-Full-HD.html?ref=bestprice.gr

Κανείς?  :(

Δεν εχει reviews για να σου πω το σιγουρο οκ, αλλα λογικα δε θα εχει PWM dimming και θα ειναι καλη. Εγω θα προτιμουσα αλλη χωρις frameless casing ομως.

Επειδή θέλω να δοκιμάσω gaming με το pc αλλά και ps3/xboxone σε μεγαλύτερη οθόνη, πιστεύεται οτι το σύστημα μου σηκώνει τη μετάβαση σε 2560*1080 στις 29-32'' με καλά fps ή να μείνω στο FullHD και να πάω για αγoρά μιας τίμιας τηλεόρασης FHD στις 42-48''? Οι αποστάσεις θέασης δεν είναι περιορισμός καθώς το δωμάτιο επιτρέπει πολλές αλλαγές. Σαν εμπειρία gaming ποιο θεωρείται πιο immersive και πιο καλό, μεγάλη tv 1920*1080 (sony/lg/samsung με καλό input lag) ή 2560*1080 σε αποστάσεις pc χρήσης? Κάποια 29+ οθόνη 2560*1080 για το σύστημα μου που προτείνεται? Ευχαριστώ.

H 7950 δεν ειναι αρκετη για 1440p και δε νομιζω οτι εχει πολυ νοημα να αγορασεις αλλη μαζι με τον i5-750. Aκομη και με 21:9 1080p η καρτα θα ζοριζεται. Οποτε σιγουρα αξιζει περισσοτερο να εχεις μια 40-60fps σε 1080p οθονη, απο οτι 20-30 σε 1440p.

Aν παρεις τηλεοραση, να παρεις μια Sony με χαμηλο input lag (και παλι δεν φτανουν ευκολα τις οθονες). Eιναι οι μονες που δεν εχουν PWM dimming και επομενως εχουν την καθαροτερη εικονα σε κινηση.

Συνεχιζοντας να κοιτας παντως σε καποιο pc monitor, θα μπορουσες να δεις καποια σαν την παρακατω LG, η οποια ειναι σχετικα μεγαλη και με σχετικα παλι χαμηλη αναλυση ωστε να μη σου ριχνει πολυ τα fps. 

https://www.skroutz.gr/s/6964206/LG-34UM67-P.html?keyphrase=34UM67-P

Aπο τηλεορασεις, οι παρακατω της Sony εχουν μικρο input lag και καλα χρωματα.

https://www.skroutz.gr/s/6649723/Sony-KDL-32W705C.html

https://www.skroutz.gr/s/6650021/Sony-KDL-40W705C.html

https://www.skroutz.gr/s/6650138/Sony-KDL-48W705C.html

http://www.hdtvtest.co.uk/news/kdl42w705b-201402233639.htm

Κάποια πρόταση σε αυτά τα χρήματα άντε max 200 eu έχεις στο νου σου?Περισσότερο για την κονσόλα την θέλω την οθόνη, (το Pc μου έχει περιορισμένες δυνατότητες δν ζητάω maximum επιδόσεις),οπότε πρέπει να έχει κ ήχο..!

Δεν εχει προβλημα η μαρκα, και ο millenium στην προτεινε γιατι εχει freesync. Εμενα ομως με προβληματιζει ο συνδυασμος r9 380 + 1440p. Ηδη τα 21:9 1080p τα θεωρω πολλα για την 380. Πως σου φαινεται η ιδεα να πουλησεις την 380 λιγο κατω του κοστους και να αγορασεις μια 390 + την παραπανω liyama?

Ειπα οτι θα κανω λιγο υπομονη και θα παρω μια 390 ή χ τα χριστουγεννα!

Ειπα οτι θα κανω λιγο υπομονη και θα παρω μια 390 ή χ τα χριστουγεννα!

Eνταξει τοτε, προχωρα.

Κάποια πρόταση σε αυτά τα χρήματα άντε max 200 eu έχεις στο νου σου?Περισσότερο για την κονσόλα την θέλω την οθόνη, (το Pc μου έχει περιορισμένες δυνατότητες δν ζητάω maximum επιδόσεις),οπότε πρέπει να έχει κ ήχο..!

Σε τι αποσταση βρισκεσαι απο την κονσολα?

• Like 1

Eνταξει τοτε, προχωρα.

Σε τι αποσταση βρισκεσαι απο την κονσολα?

Για χρήση pc που θα γίνεται στην ίδια οθόνη είμαι στα 25cm πάνω κάτω..για κονσόλα άντε να φτάσω το μέτρο κ κάτι ψιλά λόγω ασύρματου αλλά όχι παραπάνω..για τέτοια απόσταση μιλάμε..

thx man! Και εγώ ακριβώς την 705C και το 34αρι monitor της LG είχα σταμπάρει, ειδικά την 48άρα 705c αλλά κολώνω στην τιμή. Πιστεύεις στην 48άρα 705c το pc gaming σε FHD σαν ποιότητα εικόνας θα είναι το ίδιο με την LG 27MA53 που έχω τώρα?

επειδή ακόμα οθόνη δεν έχω πάρει,και τα οικονομικά είναι δύσκολα, υπάρχει τίποτα αξιόλογο για εως 150;

εβαλα να παίξω fallout4 και δεν υποστηρίζει 4:3 :P

στα 2/3 της οθόνης παίζω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αύριο θέλω να παραγγείλω οθόνη

Έχετε να προτείνετε οθόνη:

• 27 ιντσών
  • μέχρι 250 ευρώ
  • σύστημα από 800 ευρώ και πάνω (για αρχή θα παίζει σε παλιό και σε ps3)
  • θα χρησιμοποιείτε και για games
Επεξ/σία από GreekMonkey

Όχι η μάρκα δεν θα πρέπε να σε προβληματίζει.Και άλλη να σου προτείνω υπάρχει η περίπτωση να μην υπάρχει ετοιμοπαράδοτη γιατί υπάρχει γενικό πρόβλημα διαθεσιμότητας σε διάφορα προιόντα στην Ελλάδα.

Μεταξύ 24'' 1080p,42-48'' FHD tv και 21:9 monitor πιο immersive είναι το τελευταίο και έχει και τα + της οθόνης.Εγώ με το σύστημα σου δεν θα πήγαινα σε κάτι λιγότερο από κάτι τέτοιο αν η χρήση κλίνει περισσότερο προς pc χρήση και για να θεωρηθεί η κίνηση ως αναβάθμιση.Για το θέμα της κάρτας μην ανησυχείς.Κάποια παιχνίδια θα τα παίζεις και με αυτήν και γενικά είναι προτιμότερο να πας σε καλύτερη οθόνη με κάρτα που δε τη καλύπτει πλήρως και να κάνεις αλλαγή όποτε μπορέσεις παρά σε χειρότερη οθόνη που τη κρατάς περισσότερο.

Όχι η μάρκα δεν θα πρέπε να σε προβληματίζει.Και άλλη να σου προτείνω υπάρχει η περίπτωση να μην υπάρχει ετοιμοπαράδοτη γιατί υπάρχει γενικό πρόβλημα διαθεσιμότητας σε διάφορα προιόντα στην Ελλάδα.

Τελικά με ενημέρωσαν ότι η οθόνη πρόλαβε Και μπήκε στην παραγγελία Και περιμένω μέσα στην άλλη εβδομάδα για παραλαβή, για την lg μιλάω πάντα!
  • Like 1

Για χρήση pc που θα γίνεται στην ίδια οθόνη είμαι στα 25cm πάνω κάτω..για κονσόλα άντε να φτάσω το μέτρο κ κάτι ψιλά λόγω ασύρματου αλλά όχι παραπάνω..για τέτοια απόσταση μιλάμε..

Οριστε.

http://www.e-shop.gr/othoni-benq-vw2430h-24-led-full-hd-white-p-PER.169044

A-MVA panel με καλα χαρακτηριστικα και semi-glossy coating, DVI για τον υπολογιστη και HDMI για την κονσολα. 

Εναλλακτικα σε IPS βλεπεις την P2414H: https://www.skroutz.gr/s/3908645/Dell-P2414H.html?keyphrase=Dell+P2414H

thx man! Και εγώ ακριβώς την 705C και το 34αρι monitor της LG είχα σταμπάρει, ειδικά την 48άρα 705c αλλά κολώνω στην τιμή. Πιστεύεις στην 48άρα 705c το pc gaming σε FHD σαν ποιότητα εικόνας θα είναι το ίδιο με την LG 27MA53 που έχω τώρα?

Σαφως και θα ειναι καλυτερη η εικονα με την νεα τηλεοραση. Απλως θα πρεπει να καθεσαι και σε αναλογη αποσταση. Oι 48" 1080p θελουν τουλαχιστον 2 μετρα αποσταση.

επειδή ακόμα οθόνη δεν έχω πάρει,και τα οικονομικά είναι δύσκολα, υπάρχει τίποτα αξιόλογο για εως 150;

εβαλα να παίξω fallout4 και δεν υποστηρίζει 4:3 :P

στα 2/3 της οθόνης παίζω

Βολεψου με αυτα τα tweaks για αρχη, και αν θες και μετα οθονη το βλεπουμε: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=551069501&tscn=1447077828

Αύριο θέλω να παραγγείλω οθόνη

Έχετε να προτείνετε οθόνη:

• 27 ιντσών
  • μέχρι 250 ευρώ
  • σύστημα από 800 ευρώ και πάνω (για αρχή θα παίζει σε παλιό και σε ps3)
  • θα χρησιμοποιείτε και για games

Το καλυτερο ειναι να περιμενεις για την HP 27CW να ξαναερθει στα ελληνικα καταστηματα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...