Millennium Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μαλιστα καταλαβα,ευχαριστω για την βοηθεια ολα τα παιδια.Απο οτι καταλαβαινω δηλαδη καλυτερα να παω σε μια 60αρα(hz) με ips πανελ;Σε 1 μηνα περιπου θα την παρω γιατι πρεπει να αλλαξω το γραφειο πρωτα.Ειχα στο μυαλο μου να παω γυρω στις 24 inches ,αξιζει η αλλαγη σε πιο πολλες και ποσο θα ζοριζεται η καρτα;Η αποσταση απο την οθονη ειναι γυρω στα 70 εκ επισης. Με το σύστημα που έχεις και τα λεφτά που δίνεις για gaming χρήση καλύτερα να πας σε 24'' 144Hz τουλάχιστον.Βρίσκεις μοντέλα και στην Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 1-1.5 μέτρο αλλά οι 24'' 1080p για pc χρήση είναι πολύ προτιμότερες.Σε 27'' 1080p έχεις ίδια ανάλυση και χάνεις πολύ σε καθαρότητα/λεπτομέρεια σε text αλλά και σε εικόνα. Για τι σύστημα τη θες την οθόνη,μέχρι πόσα δίνεις; Σύστημα έχω ένα παλιό τώρα αλλά θα φτιάξω στο άμεσο μέλλον ένα με 800 ευρώ και στο μακροπρόθεσμο μέλλον μια γερή αναβάθμιση. Max 250 ευρώ. Απλά σκέφτομαι επειδή μια φορά παίρνεις οθόνη, μήπως να έπαιρνα μια 27άρα. Θα πάω σε κάνα κατάστημα να δω και πως είναι από κοντά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc_master_ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 καλησπερα, ενδιαφερομαι για οθονη μεχρι 120 περιπου ευρω, και αναλυση 1920-1080 τι εχετε να προτινετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Τελευταια ερωτηση,λιγο πριν προχωρησω στη τελικη αγορα...εχω βρει τη dell s2415h στα 220 ευρω καινουρια,οπως και την u2515h στα 300(επισης καινουρια).Η χρηση θα ειναι browsing,light gaming(cs source/go,nfs),και σιγα σιγα θα ξεκινησω Photo/video edit...Το hardware το εχω αναφερει πιο επανω,οποτε θα ηθελα μια τελευταια βοηθεια οσον αφορα τις αναλυσεις και τα χαρακτηριστικα των 2 οθονων,ωστε μεσα στην εβδομαδα να κανω την αγορα... Υποψην οτι το hardware ανα διαστηματα,ειναι πιθανο να αναβαθμιζεται,ενω η οθονη θα μεινει για καμια 5ετια σιγουρα... Ευχαριστω! υγ-τη u2515h την ειδα απο κοντα και την ερωτευτηκα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Τελευταια ερωτηση,λιγο πριν προχωρησω στη τελικη αγορα...εχω βρει τη dell s2415h στα 220 ευρω καινουρια,οπως και την u2515h στα 300(επισης καινουρια).Η χρηση θα ειναι browsing,light gaming(cs source/go,nfs),και σιγα σιγα θα ξεκινησω Photo/video edit...Το hardware το εχω αναφερει πιο επανω,οποτε θα ηθελα μια τελευταια βοηθεια οσον αφορα τις αναλυσεις και τα χαρακτηριστικα των 2 οθονων,ωστε μεσα στην εβδομαδα να κανω την αγορα... Υποψην οτι το hardware ανα διαστηματα,ειναι πιθανο να αναβαθμιζεται,ενω η οθονη θα μεινει για καμια 5ετια σιγουρα... Ευχαριστω! υγ-τη u2515h την ειδα απο κοντα και την ερωτευτηκα! Η u2515h είναι καλύτερη, έστω και με matte αντί για glossy coating. Δε θυμάμαι τι GPU έχεις για να κρίνω αν θα σε καλύψει στα παιχνίδια, αλλά αν δεν είναι προτεραιότητα το gaming προτίμησε τη. καλησπερα, ενδιαφερομαι για οθονη μεχρι 120 περιπου ευρω, και αναλυση 1920-1080 τι εχετε να προτινετε Καλησπέρα. Ορίστε. https://www.skroutz.gr/s/6233844/LG-22MP57VQ.html https://www.skroutz.gr/s/6315896/LG-22MP47D.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Η u2515h είναι καλύτερη, έστω και με matte αντί για glossy coating. Δε θυμάμαι τι GPU έχεις για να κρίνω αν θα σε καλύψει στα παιχνίδια, αλλά αν δεν είναι προτεραιότητα το gaming προτίμησε τη. sapphire 7870...ασε που μου αρεσει και το matte... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paronio Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά..Θα ήθελα μία γνώμη για την συγκεκριμένη οθόνη σαν φθηνή επιλογή για gaming σε κονσόλα κ pc ή κάποια αντίστοιχη δοκιμασμένη πρόταση σε αυτό το budget όμως (170-180 μαζί με μεταφορικά αν υπάρχουν)...!Ευχαριστώ! http://www.topsystems.gr/products/Viewsonic-VX2263SMHL%252dW-22%22-LED-LCD-Monitor-Full-HD.html?ref=bestprice.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 sapphire 7870...ασε που μου αρεσει και το matte... Δεν εχεις δει καλες glossy για αυτο. Ναι, η 7870 ειναι εντελως ακαταλληλη, αλλα στα παιχνιδια που αναφερεις με χαμηλομενα settings θα την παλεψεις πιστευω. Προχωρα για την U2515H, αλλα εχε στο νου σου οτι θα χρεαιστει συντομα να παρεις μια καρτα σαν την 390... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 καλησπερα, ενδιαφερομαι για οθονη μεχρι 120 περιπου ευρω, και αναλυση 1920-1080 τι εχετε να προτινετε http://www.insomnia.gr/topic/574589-βοήθεια-προτάσεις-αγοράς-για-οθόνες/?p=54112124 Ποίο είναι το budget (χρήματα) που μπορούμε να διαθέσουμε Για τι χρήση προορίζεται ; Πόσες ίντσες ψάχνουμε ή μέχρι πόσες ίντσες ; Από τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημα Απάντησε και στα υπόλοιπα καλύτερα. Σύστημα έχω ένα παλιό τώρα αλλά θα φτιάξω στο άμεσο μέλλον ένα με 800 ευρώ και στο μακροπρόθεσμο μέλλον μια γερή αναβάθμιση. Max 250 ευρώ. Απλά σκέφτομαι επειδή μια φορά παίρνεις οθόνη, μήπως να έπαιρνα μια 27άρα. Θα πάω σε κάνα κατάστημα να δω και πως είναι από κοντά. Οι 27'' είναι για 1440p όπως και να το κάνουμε.Για την επιλογή της οθόνης εξαρτάται και τι σύστημα θα κάνεις και τι χρήσεις κάνεις περισσότερο.Αν μιλάς κυρίως για παιχνίδια και σχετικά ανταγωνιστικά με λίγα παραπάνω κοιτάς και σε 24'' 144Hz.Εκεί γύρω υπάρχουν και freesync 144Hz και μη. Τελευταια ερωτηση,λιγο πριν προχωρησω στη τελικη αγορα...εχω βρει τη dell s2415h στα 220 ευρω καινουρια,οπως και την u2515h στα 300(επισης καινουρια).Η χρηση θα ειναι browsing,light gaming(cs source/go,nfs),και σιγα σιγα θα ξεκινησω Photo/video edit...Το hardware το εχω αναφερει πιο επανω,οποτε θα ηθελα μια τελευταια βοηθεια οσον αφορα τις αναλυσεις και τα χαρακτηριστικα των 2 οθονων,ωστε μεσα στην εβδομαδα να κανω την αγορα... Υποψην οτι το hardware ανα διαστηματα,ειναι πιθανο να αναβαθμιζεται,ενω η οθονη θα μεινει για καμια 5ετια σιγουρα... Ευχαριστω! υγ-τη u2515h την ειδα απο κοντα και την ερωτευτηκα! Τελικά πόσα δίνεις; Που δίνεις βάρος στη χρήση; Με την προυπόθεση αλλαγής κάρτας καλή περίπτωση μπορεί να είναι και μια LG 29UM57P αλλά αν τη κρατήσεις πολύ καιρό και αναβαθμίσεις μπορείς να κοιτάξεις και σε καλύτερες από 24'' 1080@60Hz και από αυτήν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donalhioy Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 πως πιστευεται οτι θα παει η http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=49480&cat=10με καρτες γραφικων 750 ti, gigabyte 270 και 270x... ???? "ναι σκοπευουμε να αγορασουμε 3 ατομα απο μια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 πως πιστευεται οτι θα παει η http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=49480&cat=10με καρτες γραφικων 750 ti, gigabyte 270 και 270x... ???? "ναι σκοπευουμε να αγορασουμε 3 ατομα απο μια.. Σε παιχνίδια; Γενικά δεν μπορούν να ανταποκριθούν τέτοιες κάρτες σε αυτή την ανάλυση.Εγώ πάντως δεν θα έπαιρνα έτσι κάποιο άγνωστο μοντέλο philips (εγώ τουλάχιστον δε το ξέρω) και χωρίς έστω κάποιες κριτικές τουλάχιστον για αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 πως πιστευεται οτι θα παει η http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=49480&cat=10με καρτες γραφικων 750 ti, gigabyte 270 και 270x... ???? "ναι σκοπευουμε να αγορασουμε 3 ατομα απο μια.. Eχετε βρει review της καπου? Με βαση τι στοιχεια την αγοραζετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korko72 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Παιδια ειχα κανει παραγγελια αυτην την οθονη και χθεσ μοτ ειπαν οτι εξαντληθηκε και μαλλον θα αργησει να ερθει... Μπορειτε να μου προτεινεται καποια αλλη σε αυτα τα λεφτα? ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paronio Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά..Θα ήθελα μία γνώμη για την συγκεκριμένη οθόνη σαν φθηνή επιλογή για gaming σε κονσόλα κ pc ή κάποια αντίστοιχη δοκιμασμένη πρόταση σε αυτό το budget όμως (170-180 μαζί με μεταφορικά αν υπάρχουν)...!Ευχαριστώ! http://www.topsystems.gr/products/Viewsonic-VX2263SMHL%252dW-22%22-LED-LCD-Monitor-Full-HD.html?ref=bestprice.gr Κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Παιδια ειχα κανει παραγγελια αυτην την οθονη και χθεσ μοτ ειπαν οτι εξαντληθηκε και μαλλον θα αργησει να ερθει... Μπορειτε να μου προτεινεται καποια αλλη σε αυτα τα λεφτα? ευχαριστω! Στα λεφτά δες και την B2783QSU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα