skoulikios13 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 παιδια ξαναγεια σας, με ειχατε πεισει να παρω την iiyama xb2483hsu και τελικα το μαγαζι που την ειχα βρει φθηνη δεν την εχει τελικα. Ποια η διαφορα με την με την x2483hsu? Επισης αφου ειναι για δευτερο βοηθητικο μονιτορ, να παρω μια πιο φθηνη, οπως η lg24mb35py? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 παιδια ξαναγεια σας, με ειχατε πεισει να παρω την iiyama xb2483hsu και τελικα το μαγαζι που την ειχα βρει φθηνη δεν την εχει τελικα. Ποια η διαφορα με την με την x2483hsu? Επισης αφου ειναι για δευτερο βοηθητικο μονιτορ, να παρω μια πιο φθηνη, οπως η lg24mb35py? Η άλλη που έχεις ποιά είναι; Γράψε και σύστημα και χρήση.Και budget φυσικά και αν είναι συζητήσιμο. Όταν λες gaming; Τι είδη περισσότερο και σε τι επίπεδο; Άλλο να παίζεις Hearthstone,LoL και αλλό τα πιο βαριά online παιχνίδια και ίσως ανταγωνιστικά κλπ Για τι κάρτα σκέφτεσαι; Απ όλα τα παιχνίδια, από λολ έως witcher που λέει ο λόγος αλλά περισσότερο csgo Και overwatch Όταν έρθει με το καλό! Για κάρτα δεν έχω αποφασίσει ακόμη αλλά θα δωθούν γύρω στα 400 ευρώ. Αν πας σε 390 δες την LG 29UM67P @75Hz w/ Freesync καλύτερα ή την liyama B2783QSU.Αν όμως μιλάς και για ανταγωνιστικά καλύτερα να κοίταζες και προς 144Hz.Αν ανέβεις στα χρήματα πας σε καλύτερες 27'' IPS/AHVA 1440p.Μη σε απασχολεί το μέγεθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoulikios13 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 η αλλη ειναι η benq gl2460 και την ειχα παρει ετσι για κανα παιχνιδι, αλλα δεν παιζω και 5 ωρες τη μερα. Επεξεργαστη εχω ι5 4690 και gpu radeon 280x 3gb. Budget κανονικα για το συστημα επρεπε να δινω παραπανω, αλλα πιο πολυ την θελω για productivity. Τουτεστιν, 200 ευρω και κατω. (εκτος αμα πιασω κανενα στοιχημα.χε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 η αλλη ειναι η benq gl2460 και την ειχα παρει ετσι για κανα παιχνιδι, αλλα δεν παιζω και 5 ωρες τη μερα. Επεξεργαστη εχω ι5 4690 και gpu radeon 280x 3gb. Budget κανονικα για το συστημα επρεπε να δινω παραπανω, αλλα πιο πολυ την θελω για productivity. Τουτεστιν, 200 ευρω και κατω. (εκτος αμα πιασω κανενα στοιχημα.χε) Δες και αυτή http://www.skroutz.gr/s/6952901/LG-24MB37PY-B.html Αν και περίμενε το στοίχημα καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rafinha Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 http://www.placemall.gr/--WAV5LD54?ref=bestprice.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korko72 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Η άλλη που έχεις ποιά είναι; Γράψε και σύστημα και χρήση.Και budget φυσικά και αν είναι συζητήσιμο. Αν πας σε 390 δες την LG 29UM67P @75Hz w/ Freesync καλύτερα ή την liyama B2783QSU.Αν όμως μιλάς και για ανταγωνιστικά καλύτερα να κοίταζες και προς 144Hz.Αν ανέβεις στα χρήματα πας σε καλύτερες 27'' IPS/AHVA 1440p.Μη σε απασχολεί το μέγεθος. Φοβάμαι πως Μην μου φαίνεται "κοντη" η ultra wide. Μετά σε πιο ακριβή Ποια προτείνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα! Για αυτήν τη Samsung τι άποψη έχετε; Τη βρίσκω μεταχειρησμένη στα 180 ευρώ κι έχει PLS panel 27". Εγώ έχω μια R9 270 για χρήση gaming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_sl Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Σ'ευχαριστω! Στο ευρος τιμης αυτο οι οθονες αυτες θεωρουνται καλες? Kαλές είναι για την τιμή τους και αρκετά πρόσφατα και καινούρια panel(ειδικά η σειρά Ε) αλλά καλό είναι επίσης όπως λένε και τα παιδιά να υπάρχει και μία αναλογία μεταξύ της κλάσης κάρτας γραφικών και οθόνης. Το ιδεατό είναι δηλαδή μία 970πχ των 350+ ευρώ να τη συνδυάζεις και με ένα μόνιτορ ανάλογου κόστους και όχι 180 ευρώ. Μα θα μου πεις γιατί να δώσω άλλα 180 ή 200 και να μη τη βγάλω με ένα μόνιτορ των 200 ευρώ? Για μεγαλύτερη ανάλυση,περισσότερες συνδέσεις όπως displayport,dvi,περισσότερες ίντσες.Τα ζυγιάζεις και αποφασίζεις ανάλογα με τις ανάγκες σου και τα λεφτά που πραγματικά μπορείς να δώσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teotsigourakos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μπορει να μου πει καποιος τι γνωμη εχει για την HP Pavilion 23xi LED IPS Monitor??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Φοβάμαι πως Μην μου φαίνεται "κοντη" η ultra wide. Μετά σε πιο ακριβή Ποια προτείνεις? Δες την από κοντά αν μπορείς καλύτερα.Αν ανέβεις στα χρήματα προτείνω Asus MG279Q. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korko72 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ωραία Ευχαριστώ. Που να την δω όμως... εδώ στα Γιάννενα Μόνο public έχει Και δεν νομίζω να έχει κάποια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα! Για αυτήν τη Samsung τι άποψη έχετε; Τη βρίσκω μεταχειρησμένη στα 180 ευρώ κι έχει PLS panel 27". Εγώ έχω μια R9 270 για χρήση gaming. Δεν θα κοιτούσα σε 27'' 1080p για κύρια οθόνη σε pc χρήση/gaming. Ωραία Ευχαριστώ. Που να την δω όμως... εδώ στα Γιάννενα Μόνο public έχει Και δεν νομίζω να έχει κάποια... Κοίταξε μήπως έχει παρόμοια κάποιος γνωστός ίσως.Δεν έχεις να χάσεις κάτι να κοιτάξεις και σε μαγαζί πάντως,ποτέ δε ξέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μπορει να μου πει καποιος τι γνωμη εχει για την HP Pavilion 23xi LED IPS Monitor??? Tυπικη matte AH-IPS. Δεν εχει PWM dimming οποτε ειναι καλη επιλογη, θα προτεινα ομως μια εναλλακτικη χωρις frameless casing που μειωνει το αντιλαμβανομενο βαθος του μαυρου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korko72 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δεν θα κοιτούσα σε 27'' 1080p για κύρια οθόνη σε pc χρήση/gaming. Κοίταξε μήπως έχει παρόμοια κάποιος γνωστός ίσως.Δεν έχεις να χάσεις κάτι να κοιτάξεις και σε μαγαζί πάντως,ποτέ δε ξέρεις. Καλώς, θα πάω μια βόλτα στα μαγαζιά Και θα σας ενημερώσω. Ευχαριστώ για την βοήθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Για 4κ οθόνες 2Χ290 θα κάνουν δουλειά ή πρέπει να πάς σε 980gtx και πάνω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα