XMorsX Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 heavyrain ευχαριστώ πολύ που ενδιαφερθηκες, αλλα η συγκεκριμένη δεν μπορώ να την βρώ σε ελληνικό μαγαζί είναι κατόπιν παραγγελίας.Άσε που ξεφευγει στα 360+.η eizo fs2434 den είναι τόσο καλή? Έχω μπερδευτεί! Οι καλύτερες στο budget και μέγεθος που θέλεις είναι οι eizo EV2336W και dell s2415h από 1080p, η Asus vs24ahl από 1200p και η dell u2515h από 1440p. καλησπερα σε ολους, θελω να αγορασω μια οθονη κυριως για gaming αλλα και λιγο video editing. τι προτεινετε εως 200ευρω ? ιντσες μεταξυ 23-27. Hp 27cw, dell s2415h πρώτα, και μετά είναι οι dell p2414h, LG 24mb56hq και οι δυο VA BenQ και liyama. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μωρέ παιχνίδια μπορείς να παίξεις και σε αυτήν απλά αν είναι να φτιάξεις καθαρά gaming σύστημα σαν αυτό που νομίζω πως στήνεις γαι 50-100ε παίρνεις "gaming" οθόνη και έχεις άλλο επίπεδο εμπειρίας και αξιοποίησης του. Την βρήκα στα 270 ευρώ μεταχειρισμένη και έχει ahva πανελ Θύμισε για ποιά μιλάς. καλησπερα σε ολους, θελω να αγορασω μια οθονη κυριως για gaming αλλα και λιγο video editing. τι προτεινετε εως 200ευρω ? ιντσες μεταξυ 23-27. Ποιό είναι το σύστημα; Το budget είναι συζητήσιμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Για την Αsus pb278q 27 ίντσες λέω Millennium.Την βρήκα με 1 χρόνο ακόμη εγγύηση στα 270 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naturalboy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Οι καλύτερες στο budget και μέγεθος που θέλεις είναι οι eizo EV2336W και dell s2415h από 1080p, η Asus vs24ahl από 1200p και η dell u2515h από 1440p. H dell u2515h μου άρεσε πάρα πολύ το, fast respone 5ms λογικά 8α το πιάνει με displayport και σε τι ανάλυση? Νομίζω είναι απο τις καλύτερες value for money .Ευχαριστώ εώς το πρωί θα παραγγείλω μία απο αυτές που μου προτείνατε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Για την Αsus pb278q 27 ίντσες λέω Millennium.Την βρήκα με 1 χρόνο ακόμη εγγύηση στα 270 Καλή τιμή,οκ οθόνη αν και εξαρτάται από το τι στήνεις και τι ζητάς.Για καθαρά gaming σύστημα θα προτιμούσα 144Hz με freesync όπως σου πα.Δε μπορώ επίσης να συγκρίνω το καινούριο με μεταχειρισμένο.Από κει και πέρα το θέμα εναπόκειται σε σένα. H dell u2515h μου άρεσε πάρα πολύ το, fast respone 5ms λογικά 8α το πιάνει με displayport και σε τι ανάλυση? Νομίζω είναι απο τις καλύτερες value for money .Ευχαριστώ εώς το πρωί θα παραγγείλω μία απο αυτές που μου προτείνατε. Καλή οθόνη αν και μικρή για την ανάλυση και αν δίνεις βάρος περισσότερο στο gaming υπάρχουν καλύτερες επιλογές εκεί γύρω.Ποιά κάρτα έχεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Ενδιαφέρομαι και εγώ για μία 24αρα,χρηση gaming και ταινιες με gtx960..Budget γυρω στα 200ευρω..Η lg 24mb56hq φαινεται αρκετα καλη με ωραια βαση αλλα δε μπορω να την βρώ σε καποιο έμπιστο κατάστημα,τι αλλες επιλογές εχω??Δεν θα ελεγα οχι και σε 27αρα αλλα την hp 27cw που προτεινεται δεν μπορώ να την βρώ.. Προτίμησε 24'' 1080p που χει κατάλληλη αναλογία ανάλυσης-ιντσών και νορμάλ ευκρίνεια.Αν δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις στο gaming, στα λεφτά δες και τη http://www.skroutz.gr/s/4005157/Iiyama-ProLite-XB2483HSU.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Για την Αsus pb278q 27 ίντσες λέω Millennium.Την βρήκα με 1 χρόνο ακόμη εγγύηση στα 270 Πριν αγοράσεις να τσεκάρεις ότι ειναι ή έκδοση του 2014, γιατί η παλιότερη χρησιμοποιεί PWM dimming. Θα το καταλάβεις διότι η νέα έκδοση έχει κυκλάκια για εικονιδια του osd menu, ενώ η παλιά έχει τα κλασικά εικονιδια. Αν την πάρεις με κουτί, θα πρέπει να έχει AHVA panel και όχι PLS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naturalboy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 naturalboy, on 02 Nov 2015 - 12:45 AM, said: H dell u2515h μου άρεσε πάρα πολύ το, fast respone 5ms λογικά 8α το πιάνει με displayport και σε τι ανάλυση? Νομίζω είναι απο τις καλύτερες value for money .Ευχαριστώ εώς το πρωί θα παραγγείλω μία απο αυτές που μου προτείνατε. Καλή οθόνη αν και μικρή για την ανάλυση και αν δίνεις βάρος περισσότερο στο gaming υπάρχουν καλύτερες επιλογές εκεί γύρω.Ποιά κάρτα έχεις; Gtx 960 έχω λές πολή ανάλυση για 25'... ε τότο ποιά? με ενθουσίασε και η συνδεσιμότητά της. Na πάρω την s2415h?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Πριν αγοράσεις να τσεκάρεις ότι ειναι ή έκδοση του 2014, γιατί η παλιότερη χρησιμοποιεί PWM dimming. Θα το καταλάβεις διότι η νέα έκδοση έχει κυκλάκια για εικονιδια του osd menu, ενώ η παλιά έχει τα κλασικά εικονιδια. Αν την πάρεις με κουτί, θα πρέπει να έχει AHVA panel και όχι PLS. Το παλικάρι που την έχει μου είπε πως έχει Ahva πανελ.Δυστυχώς δεν θα είναι καθαρό gaming σύστημα γι`αυτό και κοιτάω και προς άλλες οθόνες.Το θέμα ε΄ναι να με καλύψει και στο θέμα gaming με 2 κάρτες cf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 naturalboy, on 02 Nov 2015 - 12:45 AM, said: Καλή οθόνη αν και μικρή για την ανάλυση και αν δίνεις βάρος περισσότερο στο gaming υπάρχουν καλύτερες επιλογές εκεί γύρω.Ποιά κάρτα έχεις; Gtx 960 έχω λές πολή ανάλυση για 25'... ε τότο ποιά? με ενθουσίασε και η συνδεσιμότητά της. Na πάρω την s2415h?? Η 960 ειναι μικρη καρτα για 1440p, αν και κατα τα αλλα η U2515H δεν εχει καποιο σοβαρο μειον. Aν σκοπευεις να αλλαξεις καρτα συντομα δεν πειραζει, αλλα κρινοντας οτι η 960 ειναι νεα καρτα, μαλλον δε θελεις να αγορασεις ακριβοτερη (εστω και πουλωντας την παλια) οποτε θα ζοριζεσαι για καιρο στα παιχνιδια. Η S2415H ειναι καλη λυση, αλλα στα 250 ευρω ειναι σχετικα ακριβη. Καλυτερα να περιμενεις να ερθει παλι η HP 27CW, η αλλιως δες και τις Asus VS24AHL και την LG 29UM57, εχουν καλυτερα panels απο τις 24" 1080p και δεν εχουν τοσο μεγαλη αναλυση οσο η U2515H. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naturalboy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Η 960 ειναι μικρη καρτα για 1440p, αν και κατα τα αλλα η U2515H δεν εχει καποιο σοβαρο μειον. Aν σκοπευεις να αλλαξεις καρτα συντομα δεν πειραζει, αλλα κρινοντας οτι η 960 ειναι νεα καρτα, μαλλον δε θελεις να αγορασεις ακριβοτερη (εστω και πουλωντας την παλια) οποτε θα ζοριζεσαι για καιρο στα παιχνιδια. Η S2415H ειναι καλη λυση, αλλα στα 250 ευρω ειναι σχετικα ακριβη. Καλυτερα να περιμενεις να ερθει παλι η HP 27CW, η αλλιως δες και τις Asus VS24AHL και την LG 29UM57, εχουν καλυτερα panels απο τις 24" 1080p και δεν εχουν τοσο μεγαλη αναλυση οσο η U2515H. Οκ λοιπόν εάν πάρω την u2515h και την χρησιμοποιώ στα 1080 θα έχει κάποιο πρόβλημα?? δεν θα αποδίδει όσο αποδίδει πχ η s2415h? και στο μακρινό μέλον σε κάνα χρόνο που θα έχω πάρει πολύ καλύτερη κάρτα ίσως να αξιοποιήσω και τα 1440.η Hp είναι 27 οπότε δεν την θέλω και η asus δεν μου αρέσει λόγω εμφάνισης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Οκ λοιπόν εάν πάρω την u2515h και την χρησιμοποιώ στα 1080 θα έχει κάποιο πρόβλημα?? δεν θα αποδίδει όσο αποδίδει πχ η s2415h? και στο μακρινό μέλον σε κάνα χρόνο που θα έχω πάρει πολύ καλύτερη κάρτα ίσως να αξιοποιήσω και τα 1440.η Hp είναι 27 οπότε δεν την θέλω και η asus δεν μου αρέσει λόγω εμφάνισης. Ποτε η οθονη δεν αποδιδει τοσο καλα οσο στην native αναλυση, αλλα ειναι μια λυση. Μια αλλη ειναι να βαλεις απο το nvidia control panel v-sync half refresh rate στους πιο απαιτητικους τιτλους στα 1440p. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Το παλικάρι που την έχει μου είπε πως έχει Ahva πανελ.Δυστυχώς δεν θα είναι καθαρό gaming σύστημα γι`αυτό και κοιτάω και προς άλλες οθόνες.Το θέμα ε΄ναι να με καλύψει και στο θέμα gaming με 2 κάρτες cf Και τι σύστημα θα είναι με CF; Ποιές κάρτες; Μη ξεχνάς πως αρκετές gaming oriented οθόνες είναι καλές και για άλλες χρήσεις. naturalboy, on 02 Nov 2015 - 12:45 AM, said: Gtx 960 έχω λές πολή ανάλυση για 25'... ε τότο ποιά? με ενθουσίασε και η συνδεσιμότητά της. Na πάρω την s2415h?? Οκ λοιπόν εάν πάρω την u2515h και την χρησιμοποιώ στα 1080 θα έχει κάποιο πρόβλημα?? δεν θα αποδίδει όσο αποδίδει πχ η s2415h? και στο μακρινό μέλον σε κάνα χρόνο που θα έχω πάρει πολύ καλύτερη κάρτα ίσως να αξιοποιήσω και τα 1440.η Hp είναι 27 οπότε δεν την θέλω και η asus δεν μου αρέσει λόγω εμφάνισης. Όπως σου πε και ο xmors η 960 είναι αδύναμη για την ανάλυση και στα λεφτά της u2515h παίρνεις οθόνες που'ναι καλύτερες για gaming.Σε άλλη αναλύση δεν θα αποδίδει και δεν θα χεις καλό αποτέλεσμα.Σε τι επίπεδο παίζεις και τι τίτλους συνήθως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naturalboy Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Και τι σύστημα θα είναι με CF; Ποιές κάρτες; Μη ξεχνάς πως αρκετές gaming oriented οθόνες είναι καλές και για άλλες χρήσεις. Όπως σου πε και ο xmors η 960 είναι αδύναμη για την ανάλυση και στα λεφτά της u2515h παίρνεις οθόνες που'ναι καλύτερες για gaming.Σε άλλη αναλύση δεν θα αποδίδει και δεν θα χεις καλό αποτέλεσμα.Σε τι επίπεδο παίζεις και τι τίτλους συνήθως; Παίζω lineage, tera, kai κάπου κάπου racing μηχανών motogp,ride, sbk...οπότε καταλήγουμε s415h ή u2414h ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Και τι σύστημα θα είναι με CF; Ποιές κάρτες; Μη ξεχνάς πως αρκετές gaming oriented οθόνες είναι καλές και για άλλες χρήσεις. Το σύστημα της υπογραφής με 2 κάρτες 290 ή 1 980 ti Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα