Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να αποφασισω τι 24" monitor θα πάρω για την r9 380 και όσο διαβάζω reviews τόσο πιο αναποφασιστος γίνομαι.Έχω πελαγωσει.

Αρχικά εψαχνα ένα με freesync,το οποίο απέκλεισα καθώς το φάσμα που μπαίνει το freesync δεν είναι γενναιόδωρο ακόμα.(τουλαχιστον στο budget 150~190)

Μου μένει να επιλεξω ανάμεσα σε VA και IPS.Τι να κάνω;

Αν μπορείς να πας στα 250, η s2415h και η HP 27cw είναι οι καλύτερες 1080p. Πριν τα 300 έχεις και τις Asus vs24ahl και LG 29um57. Και την semi-glossy Eizo EV2336W.

Αν δε φτάνει εκεί το budget σου, βλέπεις τις LG 24MB56HQ, dell p2414h από ips και τις δυο VA από benQ και Liyama που αναφέρθηκαν παραπανω. Διάβασε reviews και αποφάσισε. Για τις VA θα βρεις στο overclockers.ru από τον DEAD. Για τις άλλες από tftcentral και prad.de.

Καλημέρα.

Για ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ οθόνη, τι χαρακτηριστικά κοιτάζω;

Αυτή τη στιγμή ο αδερφός μου έχει μια lg 23' led 4ετίας (δε θυμάμαι μοντέλο) και μου παραπονιέται ότι μετά από 2 ώρες κουράζεται πολύ τα μάτια του. Χρήση παιχνίδια (strategy μόνο και browsing).

Ενδιαφέρεται για 24".

Προτάσεις δεκτές.

Ευχαριστώ.

Πρώτα να είναι flicker free και μετα να έχει glossy η έστω ελαφρύ matte coating. Οι dell s2415h και HP 27cw τα ικανοποιούν και τα δύο, αλλά δες και τις Asus vs24ahl και LG 29um57.
  • Like 1
  • Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι για gaming αλλα νόμιζα πως έκανε

Μωρέ παιχνίδια μπορείς να παίξεις και σε αυτήν απλά αν είναι να φτιάξεις καθαρά gaming σύστημα σαν αυτό που νομίζω πως στήνεις γαι 50-100ε παίρνεις "gaming" οθόνη και έχεις άλλο επίπεδο εμπειρίας και αξιοποίησης του.

Καλημέρα.

Για ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ οθόνη, τι χαρακτηριστικά κοιτάζω;

Αυτή τη στιγμή ο αδερφός μου έχει μια lg 23' led 4ετίας (δε θυμάμαι μοντέλο) και μου παραπονιέται ότι μετά από 2 ώρες κουράζεται πολύ τα μάτια του. Χρήση παιχνίδια (strategy μόνο και browsing).

Ενδιαφέρεται για 24". 

Προτάσεις δεκτές. 

Ευχαριστώ.

Δε λες budget και τι σύστημα έχεις.

Προσπαθώ να αποφασισω τι 24" monitor θα πάρω για την r9 380 και όσο διαβάζω reviews τόσο πιο αναποφασιστος γίνομαι.Έχω πελαγωσει.

Αρχικά εψαχνα ένα με freesync,το οποίο απέκλεισα καθώς το φάσμα που μπαίνει το freesync δεν είναι γενναιόδωρο ακόμα.(τουλαχιστον στο budget 150~190)

Μου μένει να επιλεξω ανάμεσα σε VA και IPS.Τι να κάνω;

Μη ξεχνάς οτι μπορείς να πειράξεις το εύρος freesync με προγράμματα.Πάνω από τα 200e έχεις την επιλογή της Samsung S24E370DL με freesync.Στα 180ε υπάρχει και η AOC G2560VQ6 75Hz ΤΝ freesync.Τι χρήση κάνεις όμως και σε τι επίπεδο;

Δημοσ.

All round χρήση. Όχι επαγγελματικά προγράμματα.παιχνίδια ταινίες.

https://www.skroutz.gr/s/7566377/AOC-G2460VQ6.html?from=account_favorites

Αυτή εδώ έχει range 48-76. την είχα απορρίψει διότι δεν γνωρίζω πως θα γίνεται η μετάβαση στο v sync όταν πέφτει στα 47 fps μιας και αυτό θα είναι συχνό με την r9 380.Η sammy είναι ακριβή. Το εύρος δεν γνώριζα ότι μπορεί να μεταβληθεί.

Έχω ενα μήνα και κατι διάβασμα μέχρι την απόλυση. Είτε η aoc είτε αυτή https://www.skroutz.gr/s/4004380/Iiyama-ProLite-X2483HSU.html?from=account_favorites

Δημοσ.

All round χρήση. Όχι επαγγελματικά προγράμματα.παιχνίδια ταινίες.

https://www.skroutz.gr/s/7566377/AOC-G2460VQ6.html?from=account_favorites

Αυτή εδώ έχει range 48-76. την είχα απορρίψει διότι δεν γνωρίζω πως θα γίνεται η μετάβαση στο v sync όταν πέφτει στα 47 fps μιας και αυτό θα είναι συχνό με την r9 380.Η sammy είναι ακριβή. Το εύρος δεν γνώριζα ότι μπορεί να μεταβληθεί.

Έχω ενα μήνα και κατι διάβασμα μέχρι την απόλυση. Είτε η aoc είτε αυτή https://www.skroutz.gr/s/4004380/Iiyama-ProLite-X2483HSU.html?from=account_favorites

Το range μπορείς να το κάνεις να ξεκινάει από 30/35 με αυτά http://www.guru3d.com/news-story/owners-of-freesync-monitors-can-enlarge-hz-range-with-simple-hack.html

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι και εγώ για μία 24αρα,χρηση gaming και ταινιες με gtx960..Budget γυρω στα 200ευρω..Η lg 24mb56hq φαινεται αρκετα καλη με ωραια βαση αλλα δε μπορω να την βρώ σε καποιο έμπιστο κατάστημα,τι αλλες επιλογές εχω??Δεν θα ελεγα οχι και σε 27αρα αλλα την hp 27cw που προτεινεται δεν μπορώ να την βρώ..

Δημοσ.

Μωρέ παιχνίδια μπορείς να παίξεις και σε αυτήν απλά αν είναι να φτιάξεις καθαρά gaming σύστημα σαν αυτό που νομίζω πως στήνεις γαι 50-100ε παίρνεις "gaming" οθόνη και έχεις άλλο επίπεδο εμπειρίας και αξιοποίησης του.

Την βρήκα στα 270 ευρώ μεταχειρισμένη και έχει ahva πανελ

Δε λες budget και τι σύστημα έχεις.

Μη ξεχνάς οτι μπορείς να πειράξεις το εύρος freesync με προγράμματα.Πάνω από τα 200e έχεις την επιλογή της Samsung S24E370DL με freesync.Στα 180ε υπάρχει και η AOC G2560VQ6 75Hz ΤΝ freesync.Τι χρήση κάνεις όμως και σε τι επίπεδο;

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι και εγώ για μία 24αρα,χρηση gaming και ταινιες με gtx960..Budget γυρω στα 200ευρω..Η lg 24mb56hq φαινεται αρκετα καλη με ωραια βαση αλλα δε μπορω να την βρώ σε καποιο έμπιστο κατάστημα,τι αλλες επιλογές εχω??Δεν θα ελεγα οχι και σε 27αρα αλλα την hp 27cw που προτεινεται δεν μπορώ να την βρώ..

1. Περιμένεις να ξανάρθει η HP.

2. Πας στην dell s2415h.

3. Δες και τις 24" VA BenQ και Liyama που εχουν αναφερθεί παραπάνω.

Δημοσ.

Γειά σας πορείται να μου πείτε και εμένα κανα 2 οθόνες γιατι έχω μπερδευτεί με τις διάφορες τεχνολογίες που λέτε εδώ??

#Θέλω ένα Monitor αποκλειστικά 24' ή το πολύ 25'.

#280euro όριο άντε 320 σε κάτι καλό!

#Gaming χρήση κάνα 4ωρο και όχι fps, lineage,racing, terra.

#Ταινίες πολύ σπάνια και αρκετό σερφάρισμα.

#Θα χρησιμοποιηθεί σε desktrop i5 με navidia 250euro, και σε μέτριο laptop κάποιες φορές.

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους, θελω να αγορασω μια οθονη κυριως για gaming αλλα και λιγο video editing. τι προτεινετε εως 200ευρω ? ιντσες μεταξυ 23-27.

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους, θελω να αγορασω μια οθονη κυριως για gaming αλλα και λιγο video editing. τι προτεινετε εως 200ευρω ? ιντσες μεταξυ 23-27.

δες στις δυο τρεις προηγούμενες σελίδες και διάλεξε! 'Εχουν απαντήσει XMORSX και Millennium

Δημοσ.

Την EV2336W natural boy, αυτη μου προτειναν και μενα τα παιδια αλλα παρηγγειλα την hp 24cw που ηταν περισσοτερο κοντα στο budget στο design και την ποιοτητα κατασκευης που ψαχνω

Δημοσ.

heavyrain ευχαριστώ πολύ που ενδιαφερθηκες, αλλα η συγκεκριμένη δεν μπορώ να την βρώ σε ελληνικό μαγαζί είναι κατόπιν παραγγελίας.Άσε που ξεφευγει στα 360+.η eizo fs2434 den είναι τόσο καλή? Έχω μπερδευτεί!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...