Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Η AOC-Q27G3XMN θα άξιζε περισσότερο αν είχε τουλάχιστον 576 ζώνες και καλύτερο gamut. Σε response time είναι καλή.

2 λεπτά πριν, teohokage είπε

πάντως για την aoc παρότι va panel στο review τον rtrings έχει πολύ καλή βαθμολογία 

https://www.rtings.com/monitor/reviews/aoc/q27g3xmn

είχα VA σχετικά καλό παλιότερα

Στις 8/2/2025 στις 6:41 ΜΜ, korakios είπε

VA πάνελ το αποκλείω

ο λόγος που δε θέλω είναι οτι πολλές φορές ξαπλώνω στην καρέκλα ή γυρνάω πλάγια με πόδια απάνω γραφείο 😆 και πρέπει να κεντράρω το μόνιτορ . Κατα τα άλλα , αν εξαιρέσεις κάποια ίχνη που αφήνουν , έχουν πολύ ωραία εικόνα

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, teohokage είπε

όσο και καλά για τα λεφτά της η xiaomi παρότι έχει ανέβει λίγο η τιμής της και πουλιέται ποια στα 400 από το επίσημο site εγώ δεν μπορώ να την προτείνω με τίποτα. είναι κορόνα ή γράμματα αν η οθόνη θα δουλεύει σωστά ή όχι 

Αν είσαι εντός εγγύησης δεν τίθεται θέμα ό,τι και να σου βγάλει. Από αντοχή στο χρόνο δεν ξέρουμε.

Στο eshop την βρίσκεις στα 350€. Λόγω του buggy firmware την θεωρώ κελεπούρι μέχρι τα 350€. Λογική τιμή μέχρι τα 400 βαριά βαριά.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, teohokage είπε

είναι κορόνα ή γράμματα αν η οθόνη θα δουλεύει σωστά ή όχι 

το πολύ-πολύ να την επιστρέψω , απλά θα έχω στημένο τον πύργο ωστε να είμαι σίγουρα στις 14 μέρες . Θα δω , μπορεί και να παω στο dell , έχω λίγες μέρες ακόμα .

εννοείται ευχαριστώ όσους βοήθησαν  :) 

Μόλις τώρα, pirmen56 είπε

Στο eshop την βρίσκεις στα 350€. Λόγω του buggy firmware την θεωρώ κελεπούρι μέχρι τα 350€. Λογική τιμή μέχρι τα 400 βαριά βαριά.

με αυτά που έχω διαβάσει 300€ τα λες και πολλά 😂

και η Dell τσίμπησε λιγάκι βλέπω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

το πολύ-πολύ να την επιστρέψω , απλά θα έχω στημένο τον πύργο ωστε να είμαι σίγουρα στις 14 μέρες . Θα δω , μπορεί και να παω στο dell , έχω λίγες μέρες ακόμα .

Mini LED χωρίς θέματα, ακόμα και  κινέζικο τύπου Innocn, δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις κάτω από 450€.

Ενώ δεν υπάρχει σύγκριση ακόμα και με το μετριότερο κόντρα στα συνηθισμένα fast IPS ούτε σε μαύρο, ούτε σε χρώμα, ούτε σε HDR highlights. Και όταν λέω highlights δεν μιλάμε για έναν ήλιο κάπου στον ουρανό, που να πιάνει βία το 5% της οθόνης. Σκέψου να παίζεις horizon και να σου πετάνε τα bellowbacks πύρινες μπάλες ή να περνάς δίπλα από τα σημεία που έχουν σκάσει. Μόνο μια μάχη να δεις αρκεί για να καταλάβεις τη διαφορά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, korakios said:

και η Dell τσίμπησε λιγάκι βλέπω

οχι πολλά, πάρα πολλα για ενα ημιτελές προιον.

τα specs απο μονα τους ποτε δεν έλεγαν τίποτα, (ουτε η γνώμη του κόσμου που δεν εχει κάτι για να τα αντιπαραθέσει με σωστες παραμέτρους και ορους, μια γενική γνώμη οκ, αλλα δεν ειναι αντικειμενική και περιοριζετε στις γνωσεις και εμπειρία του) ουτε στα κινητά τηλέφωνα, ουτε στους προβολείς, tv και σε πολλα πράγματα ακόμα.

ποιος λετε να κερδίσει σε μια επαγγελματική πίστα f1;

ενα σουπερ car με εναν ενθουσιώδη (κάγκουρα) οδηγό, (αν δεν σκοτωθεί σε καμία στροφή)

ή ενα αρκετά πιο αργό αυτοκίνητο, αλλα με επαγγελματία οδηγό; (δεν λέμε και ποδήλατο..)

το calibration ειναι ο οδηγός, το αυτοκίνητο, τα specs της οθονης.

πρεπει να υπάρχει balance και στα 2 για την πρωτη θέση, αναμεσα απο αυτά τα 2, που θα ποντάρατε τον μισθό σας;

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 minutes ago, korakios said:
  Reveal hidden contents

Beating A Dead Horse GIF by 100 gecs

sorry αλλα βρισκω υποτιμητική* την εικόνα, θα μπορούσες να περιγράψεις κατι που να κολλούσε, χωρις να ειναι ακριβως αυτο. δεν ειναι θέμα λογοκρισιας, αλλα θέμα κομψότητας και σεβασμού, *οχι προς εμένα, αλλα στα ζώα.

καλο βράδυ

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
Spoiler
1 λεπτό πριν, prefuse είπε

sorry αλλα βρισκω προσβλητική την εικόνα, θα μπορούσες να περιγράψεις κατι που να κολλούσε, χωρις να ειναι ακριβως αυτο. δεν ειναι θέμα λογοκρισιας, αλλα θέμα κομψότητας και σεβασμού, οχι σε μένα αλλα στα ζώα.

καλο βράδυ

καθόλου προσβλητική δεν τη βρίσκω παρόλο που είμαι φιλόζωος , αντίθετα τη θεωρώ τέρμα χιουμοριστική , περισσότερο απο την καρτούν έκδοση

Καταλαβαίνω πως το λες ,δεν είχα σκοπό να σε ταράξω , αλλά αν σε ενοχλεί,  στείλε στη διαχείριση να διαγράψουν το ποστ  , δεν κάνω κάποια αλλαγή

αν θες τίποτε άλλο πμ , μη το σπαμάρουμε , καλό βράδυ και σε σένα :) 

Δημοσ.

Για το geizhals μπορείς να χρησιμοποιήσεις την μετάφραση του browser. Για ειδοποιήσεις δεν το γνωρίζω αλλά λογικά αν κάνεις register πρέπει να το υποστηρίζει.

Η Dell μόλις κυκλοφόρησε το G2725D που λογικά αντικαθιστά το G2724D.

https://www.exclusivestores.gr/products/detail/209-80-DEMSG2725D/dell-monitor-g2725d-27-ips-gaming-1ms-qhd-180hz-hdmi-display-port-amd-freesync-3yearsw/

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Despotas είπε

Για το geizhals μπορείς να χρησιμοποιήσεις την μετάφραση του browser. Για ειδοποιήσεις δεν το γνωρίζω αλλά λογικά αν κάνεις register πρέπει να το υποστηρίζει.

Η Dell μόλις κυκλοφόρησε το G2725D που λογικά αντικαθιστά το G2724D.

https://www.exclusivestores.gr/products/detail/209-80-DEMSG2725D/dell-monitor-g2725d-27-ips-gaming-1ms-qhd-180hz-hdmi-display-port-amd-freesync-3yearsw/

αναμένουμε και review τις επόμενες ήμερες απο rtrings. Έχει βγει ήδη στους insiders. Απλά η καινούργια δεν έχει ρυθμιζόμενο ύψος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...