Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Την έχει πάρει ένας εδώ και λέει ότι το matte δεν είναι τόσο επιθετικό.

Οκ αλλα δεν ειναι semi glossy ειναι Matte ,καλυτερα να παει να την δει καπου ,ο @music_lover την ειχε δει απο κοντα ,ας μας θυμισει που την εχουν σιγουρα 

εδω φαινεται πολυ ασπριλα ρε φιλε ,αλλα αν δεν το χαλαει το παιδι το Matte ειναι αισθητα πιο φθηνη απο τα υπολοιπα 

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
  • Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η αληθεια αυτη που εχω αν δεν κανω λαθος ειναι antiglare matte και επειδη εχω παραθυρο απο πισω ειναι σπαστικο ωρες ωρες.Απλα δεν ξερω τι παιζει απο θεμα εγγυηση η samsung εχετε εμπειρια?

Μην σας παιδευω να ειμαι ειλικρινης μου εχει κολλησει τωρα η dell δυσκολα να αλλαξω γνωμη δεν ειναι χρηματικο το θεμα πλεον αλλα κολληματος εκτος αν μεχρι τοτε βγει κατι καλυτερο δηλαδη μοντελο 2025.

Δημοσ.

Εγώ σαν matte την είδα και δεν μου άρεσε καθόλου. Μου φάνηκε σαν IPS. Ok ίσως έφταιγε και ο υπερβολικός φωτισμός του καταστήματος. Είχε μια στημένη στο πλαίσιο της Ευκαρπίας. Την είδα κάπου εκεί τα Χριστούγεννα.

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, icenex said:

Η αληθεια αυτη που εχω αν δεν κανω λαθος ειναι antiglare matte και επειδη εχω παραθυρο απο πισω ειναι σπαστικο ωρες ωρες.Απλα δεν ξερω τι παιζει απο θεμα εγγυηση η samsung εχετε εμπειρια?

Μην σας παιδευω να ειμαι ειλικρινης μου εχει κολλησει τωρα η dell δυσκολα να αλλαξω γνωμη δεν ειναι χρηματικο το θεμα πλεον αλλα κολληματος εκτος αν μεχρι τοτε βγει κατι καλυτερο δηλαδη μοντελο 2025.

Αν δεν παίζεις σε βαθύ σκοτάδι καλύτερα matte. Με glossy και παράθυρο από πίσω θα βλέπεις τα πάντα όλα σαν καθρέπτης, τα matte κάνει diffusion και δεν ενοχλούν τόσο οι αντανακλάσεις μειώνοντας λίγο το contrast σε εκείνη την περιοχή που υπάρχουν οι αντανακλάσεις.

Με λίγα λόγια για γραφείο ή χώρο που έχετε φωτεινά παράθυρα από πίσω η matt θα έχει την λιγότερη ενόχληση.

Αν βλέπετε σε σκοτάδι ή έχετε ελεγχόμενο φωτισμό, τότε glossy που δίνει μια μικρή αίσθηση μεγαλύτερου contrast.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...